Evertonu 25M da je nekom iz Italije ispod 40M ne bi bilo.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evertonu leglo dobro, u Engleskoj za te pare mogu kupiti pertle od kopacki Dominica Solankea.
torreira bi mogao u fiorentinu, bio bi to dobar transfer za njih
Idi ba Chini@ navijaj za Barcelonu

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Rodrigo De Paul bi mogao u Leeds, za 35mil
Jel ovo i Milan poceo razbijanje oluje 
Chini okani se Barce hajmo budi aktivan kao u aprilu ove godine, idemo LP hebo te Messi.

Chini okani se Barce hajmo budi aktivan kao u aprilu ove godine, idemo LP hebo te Messi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav sam skeptik bio po pitanju Maldinija. A čovjek je samo jednu grešku napravio otkako je došao nazad, a to je pogrešan trener na početku prošle sezone. Nevjerovatno je kakav influens ima kad su u pitanju pregovori. Theo je došao samo zahvaljujući njemu, kao i Tonali očito.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj projekat osudjen na uspjeh. Milan vec sad ima bolju sredinu od Juventusa, napad je tu negdje od kako se Zlatan vratio, Donnaruma je bolji od Scesnog a odbrani fali samo jedam stoper da bude bolja od Juventusove...a znamo da odbrana dobija prvenstvo. O treneru je suvisno diskutovati, dokazani sampion Pioli protiv novaka Pirla ima apsolutnu prednost. Tako da sve je spremno, novi projekat se zahuktava. Maldini je novi Mirabelli, fali Fassone.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:27Kakav sam skeptik bio po pitanju Maldinija. A čovjek je samo jednu grešku napravio otkako je došao nazad, a to je pogrešan trener na početku prošle sezone. Nevjerovatno je kakav influens ima kad su u pitanju pregovori. Theo je došao samo zahvaljujući njemu, kao i Tonali očito.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bravo, jesil to sam sastavio ili ti je neko pomagao. Dosta ba care vise postao si previse naporan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Opet milanisti počinju, po koji put 

A sta pocinjemo ne kontam, u cemu je kvaka. covjek rekao da Maldini radi dobar posao za sad i to je to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Postao si previse iritantan i dosadan, vjeruj da nije zanimljivo. Toliko

aj sad l. alberto :kafa:
19.09. krece serie a!
Kad kreće Primera?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.