Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Eto gotovo je ovo.
Znaci to je to
Prvi
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Al mogu vam reći brzo su ovo odradili. Baš ono što sam nekidan pisao, bez puno trzavica, 1-2 dana natezanja po medijima i boom. Mislim nije još službeno od kluba, ali Romano kad objavi da je done deal onda je to 99% kraj. Vjerovatno su ovo ljeto bolje sakrivali pregovore sa drugima pa tako i manje "curi".
Hajmo sad dalje isto ovako.
Hajmo sad dalje isto ovako.

DvB
Lijevi bek(ofanzivni)
Desno krilo
Stoper
Kad bi uspjeli jos 2 zavrsiti bilo bi extra
Lijevi bek(ofanzivni)

Desno krilo

Stoper

Kad bi uspjeli jos 2 zavrsiti bilo bi extra
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Lijevi bek treba da bude "ako se desi i dobro je". Ništa nužno da se to završava jer je Shaw itekako dobra opcija kao starter. Znam da su povrede problem, ali nekako vjerujem da može izgurati 70% - 80% sezone. Ostalo krpit sa Brandonom i to je to. Stoper i ofanzivac se moraju završiti. Moguće da neće, ali jednostavno moraju ako hoće da prate korak za konkurencijom.
Ma ide se po Sancha sigurno do kraja sedmice . Onda stoper neki aBd i super smo.
Zeljeznicar! 1921 !
Sumnjam ja da Shaw moze izgurati i 50% sezone a ne 70%+ volio bih da sam u krivu ali 5g je u klubu i nije me uvjerio u suprotno
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, odigrao je prethodne dvije poprilično. Prošlu sezonu je bio proglašen za igrača sezone u onim klupskim izborima. Da, znam da je loša sezona bila generalno, ali je bio jedna od rijetkih svijetlih tački.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
https://www.bbc.com/sport/football/53969064
BBC kad objavi, to bi trebalo biti to ali opet sa dozom opreza
BBC kad objavi, to bi trebalo biti to ali opet sa dozom opreza

Ma prodat ce Pogbu,isto da vidim to..
Sancha dovesti.
Stoper,jedan Ake je 45m nema dalje.
Ovo je transfer u stilu fergija,bravo.
Sancha dovesti.
Stoper,jedan Ake je 45m nema dalje.
Ovo je transfer u stilu fergija,bravo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće Pogbu prodavati ovo ljeto, jer ga nema ko da kupi zbog korone, a i LP je tu pa se i njemu ne ide baš toliko.
Važnije je da se riješimo ovih otpadaka tipa Lingarda, Pereire, Mate i sl, da nam rasterete platnu listu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakve su nam šanse ako krenemo po Upamecana? Čini mi se da je produžio ugovor skoro, ali to vjerovatno ne znači ništa ako ćemo ga dobro platiti.
Ma 50 mil i nas je 100% jer klauzulu ima od 40 sl ljeto. Vrijedilo bi i vise izvalit za njega ako treba.
Zeljeznicar! 1921 !
Nikakve
Nije na prodaju ovo ljeto
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šteta ako se ne zaganja Upamecano.
Ako već od toga nema ništa, možda ne bi bilo loše krenut po Škriniara. Odličan igrač, za Lindelofa je Ferdinand, iako nije imao sezonu kao inače i dobili bi ga ispod cijene obzirom da očito nešto ne štima sa njim i Conteom. Mislim da bi ga Inter mogao pustiti ovo ljeto.
Neke bolje, a realne opcije ne vidim za CB trenutno.
Ako već od toga nema ništa, možda ne bi bilo loše krenut po Škriniara. Odličan igrač, za Lindelofa je Ferdinand, iako nije imao sezonu kao inače i dobili bi ga ispod cijene obzirom da očito nešto ne štima sa njim i Conteom. Mislim da bi ga Inter mogao pustiti ovo ljeto.
Neke bolje, a realne opcije ne vidim za CB trenutno.
Romano je objavio da će u narednom periodu ići po stopera ukoliko se pojavi neka kvalitetna i dostupna opcija. Nadajmo se da će ozbiljno zagristi i krenuti po nekog.
Pored ovog ja i dalje očekujem nekog u napadu. Možda Costa iz Juventusa na kraju kao neka alternativa?
Pored ovog ja i dalje očekujem nekog u napadu. Možda Costa iz Juventusa na kraju kao neka alternativa?

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Eto, VdB je ozvaničen.
Moram priznat da romb varijanta na papiru ne izgleda loše nimalo, možda je i to jedna od ideja koja stoji iza ovog transfera.
---------------------Matić----------------------
-------------VdB-------------Pogba---------
----------------------Bruno--------‐-----------
----------Rash/Green---Martial--------
Ovo bi i Pogbi više odgovaralo, a moguće i Rashfordu/Greenwoodu. Nije nerealno da gledamo ovakvu varijantu, pogotovo ako već nema ništa od Sancha.

Moram priznat da romb varijanta na papiru ne izgleda loše nimalo, možda je i to jedna od ideja koja stoji iza ovog transfera.
---------------------Matić----------------------
-------------VdB-------------Pogba---------
----------------------Bruno--------‐-----------
----------Rash/Green---Martial--------
Ovo bi i Pogbi više odgovaralo, a moguće i Rashfordu/Greenwoodu. Nije nerealno da gledamo ovakvu varijantu, pogotovo ako već nema ništa od Sancha.
Otišaona zvaničnu, tamo udaju veću radnji dres sa brojem 34, je li to neka privremena varijanta ili stalna?
Stalna, nosi 34 u cast Abdelhak Nourija...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.