Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo ovaj Jugo-zapad igra za TSC protiv zvezde....sad imao finu priliku....brz je u pm
Kovačević
Salčin Dupovac Miličević Hodžić(nažalost)
Đokanović Pejović
Jukić(nažalost) Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Vjerovatna postava za Radnik
Salčin Dupovac Miličević Hodžić(nažalost)
Đokanović Pejović
Jukić(nažalost) Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Vjerovatna postava za Radnik
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
Historicar
- Kontakt:
Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Mustedanagić, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Ovo je po meni najboljih 11 za sutra.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Amar ima ugovor jos 10 mjeseci,ili ce se prodati ili nece produziti vjerovatno,zato bolje onda salcina polako tivra na 10 tku,a dole hodzic pidro,a zidan klupa,ili po jedno pol zidan i salcin.al haj vidjet cemo sutra,mora se ovo dobiti kako znaju.
I po meni, i ja bih volio Fanima umjesto Jukića, mada ipak mislim da će Vinko dat prednost JukićuHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:51Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Mustedanagić, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Ovo je po meni najboljih 11 za sutra.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma proradit će Zidan uskoroSanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:53Amar ima ugovor jos 10 mjeseci,ili ce se prodati ili nece produziti vjerovatno,zato bolje onda salcina polako tivra na 10 tku,a dole hodzic pidro,a zidan klupa,ili po jedno pol zidan i salcin.al haj vidjet cemo sutra,mora se ovo dobiti kako znaju.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E mater yebem sudiji, da je bili pravde, sad bi dovili za Qarabag kući i minimalno grupe EL. A može se igrat sa svim ovim klubovima, pogotovo Qarabag, Makabi, Zvezda. Dinamo i Boysi bi nas glat izbacili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
CZ se provukla u Tirani na jednu tekmu kuci ko znaBordoSarajevo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:51E mater yebem sudiji, da je bili pravde, sad bi dovili za Qarabag kući i minimalno grupe EL. A može se igrat sa svim ovim klubovima, pogotovo Qarabag, Makabi, Zvezda. Dinamo i Boysi bi nas glat izbacili.
-
Historicar
- Kontakt:
Pretpostavljam da ce i nama sutra navecer suziti moguče protivnike u trecem pretkolu EL.
Tako je,nadamo se da cemo je docekat u lijepoj atmosferi nakon tekme sutraHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:12Pretpostavljam da ce i nama sutra navecer suziti moguče protivnike u trecem pretkolu EL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Pobjediti Radnik i dobiti moguče protivnike bez Astane i Djurgardenamiky_hz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:14Tako je,nadamo se da cemo je docekat u lijepoj atmosferi nakon tekme sutraHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:12Pretpostavljam da ce i nama sutra navecer suziti moguče protivnike u trecem pretkolu EL.![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Losi treneri su u akademiji, jedva cekam kad ce se zaposliti treneri sa renomeom, a ne daj zaposli ga igro je za Sarajevo, iako je mrtvi prosjek.
Krajina je vodio kadete, vidjet cemo kakvi su rezultati bez njega. Dzeno luta planinama, pomocnici vode treninge, ne znam jel mu brat u akademiji il op, itd itd
I ovaj zakon o sportu nakaradan ubi boze, siguran sam da bi se davno doveli mladi iz npr Afrike al jbg...
Krajina je vodio kadete, vidjet cemo kakvi su rezultati bez njega. Dzeno luta planinama, pomocnici vode treninge, ne znam jel mu brat u akademiji il op, itd itd
I ovaj zakon o sportu nakaradan ubi boze, siguran sam da bi se davno doveli mladi iz npr Afrike al jbg...
-
Historicar
- Kontakt:
Vernes Salkičević i Adnan Salman, jel ikad iko cuo za njih, nema nigdje neki podatak, da su se uopšte bavili fudbalom, izgleda da oni rade u našoj akademiji 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.
Moze Salcin. @Pantelija bas ce nam nedostajati, nek je ziv i zdrav svojim najmilijim.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Platili onoliko koliko smo uzeli za Mustafica.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:46Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.odlican posao
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ovaj sat na forumu nije dobro nastiman, ko vinkovi zubiSamozdravlje je napisao/la: ↑31 avg 2020, 02:19Platili onoliko koliko smo uzeli za Mustafica.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:46Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45
Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.odlican posao
![]()
![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.