BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Daj Zrinji Slovence hehe..
Zrinjski mora proći, koeficijent se treba očuvati, a prilika je dobra...
Zeljo ako prode ,galata,kairat dinamo moskva,ako sam dobro upazio preko moba
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Borac tesko realno nedajem im nimalo sansi,jbg.Zrinjski ako fuli putovanje u Sloveniju prolazi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
GradKamena2
- Kontakt:
Dajte link da vidimo sve podgrupe da vidimo kako su podjelili to.
Ma Borac bunker kući pa šta bude.
Ovih podgrupa nema na Uefi...Zrinjski je okej prosao kuci koga god dobio trebali bi proci , najnezgodnije bi bilo protiv Kukesija vani , Albanci su dobri kuci.Borac je dobio atraktivne protivnike , volio bih Reims u Banja Luci da vidim.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
Fighter1926
- Kontakt:
Rio Ave kuci na penale prolazimoo...

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Gdje se mogu vidjeti te podgrupe?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mi ko da na .... kamenje bacamo.
Općenito šanse da se i odigra protiv makabija su 0,01%, naći će oni vazda pozitivnih, i da se odigra šanse su nam tanke.
Ali opet kako ovako nam zapadne drama života mi.
Općenito šanse da se i odigra protiv makabija su 0,01%, naći će oni vazda pozitivnih, i da se odigra šanse su nam tanke.
Ali opet kako ovako nam zapadne drama života mi.
Mislio sam da smo mi po mrvama gazili ali moram pruziti ruku Borcu, preje.bali su nas
po meni od tri zla, portugalci najmanje.
Zrinjski ima fine sanse protiv svakog od ovih, Zeljo ako prodje dobit ce vjerovatno Galatu, jer ne vidim scenarij u kojem ne dobijemo najtezeg protivnika. Doduse mozda ipak odluce da nam je to preblizu pa nas u Moskvu posalju.
Zrinjski ima fine sanse protiv svakog od ovih, Zeljo ako prodje dobit ce vjerovatno Galatu, jer ne vidim scenarij u kojem ne dobijemo najtezeg protivnika. Doduse mozda ipak odluce da nam je to preblizu pa nas u Moskvu posalju.
Zrinjski najpoželjniji nosioc u svojoj grupi.
Hvala
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Borac koga god dobije ispada nazalost.Volio bih vidjeti Reims u BL.Zrinjskom Renova kuci ili u gostima svejedno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Borac ima neke šanse protiv Rio Ave eventualno. Glasgow i Reims su poteški, mada nisu nedostižni recimo. Obje ove ekipe se uz ozbiljan pristup kući mogu neutralisati.
Zrinjskom je Renova idealan protivnik, bez obzira kući ili na stranu. Tu prolaze 95%. Protiv Kukesija kući su isto favoriti, a na strani je to negdje 50-50. Protiv Olimpije 50-50 gdje god da se igra. Nadamo se Renovi.
Željezničar, ako prođe, onda idealno Kairat. To se sad može proći baš. I recimo šteta što na njih nisu naletili u prvom kolu, pa da je odgođeno i sad čekaju ovu Lokomotivu Tbilisi
A recimo da bih baš volio vidjeti da Galata dođe na Grbavicu i mislim da se ne bi obrukali i da bi časno ispali.
Zrinjskom je Renova idealan protivnik, bez obzira kući ili na stranu. Tu prolaze 95%. Protiv Kukesija kući su isto favoriti, a na strani je to negdje 50-50. Protiv Olimpije 50-50 gdje god da se igra. Nadamo se Renovi.
Željezničar, ako prođe, onda idealno Kairat. To se sad može proći baš. I recimo šteta što na njih nisu naletili u prvom kolu, pa da je odgođeno i sad čekaju ovu Lokomotivu Tbilisi
Igra se jedna utakmica, dakle svako ima sansu protiv svakog
Rio Ave takodje nije neki protivnik, ok dolaze iz Portugala al im nije i nece im poceti skoro prvenstvo, oni su skroz van pogona dok je Reims krenuo u sezonu veoma lose tako da bi se tu moglo s njima igrati, ugurati neki odbitak i onda parkirati autobus
Da imaju navijaci volio bih Glasgow pa kud puklo a ovako prizeljkujem Reims jer se moze s njima malo i igrati a nosioci su u trecem pretkolu tako da ako prodjemo imamo sansu da izvucemo opet protivnika po mjeri 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš zanimljivi parovi. Večeras čekamo i moje Sarajevo poslije Radnika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daleko od toga da su ovo povoljni klubovi za zrinjski,al koliko je bilo losih ekipa pored ove 3 ,ovi su ozbiljni
HŠKZ
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.