Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.
Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Mustedanagić, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Ovo je po meni najboljih 11 za sutra.
Amar ima ugovor jos 10 mjeseci,ili ce se prodati ili nece produziti vjerovatno,zato bolje onda salcina polako tivra na 10 tku,a dole hodzic pidro,a zidan klupa,ili po jedno pol zidan i salcin.al haj vidjet cemo sutra,mora se ovo dobiti kako znaju.
I po meni, i ja bih volio Fanima umjesto Jukića, mada ipak mislim da će Vinko dat prednost JukićuHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:51Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Mustedanagić, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Ovo je po meni najboljih 11 za sutra.
Ma proradit će Zidan uskoroSanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:53Amar ima ugovor jos 10 mjeseci,ili ce se prodati ili nece produziti vjerovatno,zato bolje onda salcina polako tivra na 10 tku,a dole hodzic pidro,a zidan klupa,ili po jedno pol zidan i salcin.al haj vidjet cemo sutra,mora se ovo dobiti kako znaju.
E mater yebem sudiji, da je bili pravde, sad bi dovili za Qarabag kući i minimalno grupe EL. A može se igrat sa svim ovim klubovima, pogotovo Qarabag, Makabi, Zvezda. Dinamo i Boysi bi nas glat izbacili.
CZ se provukla u Tirani na jednu tekmu kuci ko znaBordoSarajevo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:51E mater yebem sudiji, da je bili pravde, sad bi dovili za Qarabag kući i minimalno grupe EL. A može se igrat sa svim ovim klubovima, pogotovo Qarabag, Makabi, Zvezda. Dinamo i Boysi bi nas glat izbacili.
Tako je,nadamo se da cemo je docekat u lijepoj atmosferi nakon tekme sutraHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:12Pretpostavljam da ce i nama sutra navecer suziti moguče protivnike u trecem pretkolu EL.
Pobjediti Radnik i dobiti moguče protivnike bez Astane i Djurgardenamiky_hz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:14Tako je,nadamo se da cemo je docekat u lijepoj atmosferi nakon tekme sutraHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:12Pretpostavljam da ce i nama sutra navecer suziti moguče protivnike u trecem pretkolu EL.![]()
Historicar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.
Platili onoliko koliko smo uzeli za Mustafica.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:46Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.odlican posao
![]()
Ovaj sat na forumu nije dobro nastiman, ko vinkovi zubiSamozdravlje je napisao/la: ↑31 avg 2020, 02:19Platili onoliko koliko smo uzeli za Mustafica.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:46Znaci platili obestecenje za nepouzdanog igracaHistoricar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45
Žao mi je što ga nema, najviše iz razloga što je Rahmanović suspendovan, Sušić nespreman za veču minutažu, a na Zinedina se ne možemo baš pouzdati.odlican posao
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], DzemoSmjecanin i 31 gost.