Dok ne vidimo necemo znati ali moze mozda i dijamant opcija:
——-Rashford—-Martial——-
————-——Bruno——————
——-Pogba——van de Beek—
——————Matić———————
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Fabrizzio Romano je doata pouzdanPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:43Pozdravljam ovaj potencijalni transfer Van de Beeka iz najmanje jednog razloga: manje minuta za antitalenta Freda.![]()
Inače, dosta čudan izbor, pored svih drugih pozicija koje treba riješiti. Dobar je igrač, ali nije DM i nije bolji od Brune/Pogbe da bi zauzeo njihove pozicije. Mislim da je sličan tip igrača otprilike kao Herrera, dakle radilica, ali sa možda boljom tehnikom i pasom i slabijom defanzivom. Barem ga ja tako otprilike vidim iz onih utakmica u kojim sam ga gledao.
Naravno, sve pišem uz uslov da se ovo realizuje, a možda se piše o tom transferu samo da bi se pisalo, ne vidim još uvijek skroz ozbiljne izvore koji su prenijeli nešto konkretno.
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:46Jest Romano pouzdan, ali nije prenio ništa konkretno u smislu realizacije transfera. Barem zasad. Kad kažem konkretno, nije mi dovoljno da prenese da postoji interes. Daleko je to od realizacije, pogotovo kad je United u pitanju.![]()
Dobro, stiglo je otprilike do iste faze kao i sa Sanchom. Personal terms.Zonked je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:55Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:46Jest Romano pouzdan, ali nije prenio ništa konkretno u smislu realizacije transfera. Barem zasad. Kad kažem konkretno, nije mi dovoljno da prenese da postoji interes. Daleko je to od realizacije, pogotovo kad je United u pitanju.![]()
Nije cudan transfer nego je ovo ono sto navijaci traze godinama a nisu navikli da dobiju a to je kvalitetno sirenje rostera pa je zato vecini cudno i pitaju se gdje ce igrati ne mogu da ga uklope pored Brune i Pogbe zato sto je postala konstanta da "skuplje" pojacanje Uniteda ide automatski u pocetnih 11 sto ovdje nije slučaj ali ce se naigrati to nije upitno
To je to... kod nas je prvo gdje ga ugraditi u prvih 11, a to što je na klupi propuh, nikom ništa...Zonked je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:15Nije cudan transfer nego je ovo ono sto navijaci traze godinama a nisu navikli da dobiju a to je kvalitetno sirenje rostera pa je zato vecini cudno i pitaju se gdje ce igrati ne mogu da ga uklope pored Brune i Pogbe zato sto je postala konstanta da "skuplje" pojacanje Uniteda ide automatski u pocetnih 11 sto ovdje nije slučaj ali ce se naigrati to nije upitno
---(Fred-McT-DvB)Pogba---Matic(Fred--McT)
---------------------------------Bruno(Pogba-DvB)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.