RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pabizo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pabizo » 10 dec 2010, 07:42

insegnante je napisao/la:Ama dignite se na noge, organizujte proteste koji će biti medijski propraćeni, neka vas na skupštinu dođe 5 hiljada. Nemojte dati da vas 20 honštaplera j...u mozak i da unazađuju klub. Kao što se RA organizovao za rukomet, tako treba i za skupštinu i proteste. Usput, zna li neko koji je godišnji budžet Veleža?
Miomir Šešlija vrlo verovatno novi trener VELEŽA,,,,,,,,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 dec 2010, 11:32

Seslija sto je bio trener bio je i svima koji su bili u Velezu zelim da se ne vrate osim strucnjih ljudi a Seslija nije jedan od strucnih i svi navijaci zele promjene

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 10 dec 2010, 15:24

volio bih da velež stane na noge. bilo bi stvarno sramota da naredne sezone rođeni igraju u prvoj ligi fbih.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 10 dec 2010, 15:32

Nema tu nikakve sramote . :shock:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 10 dec 2010, 16:09

Naravno da ima sramote. Ne daj Boze druga liga, ko zna kada bi se opet i da li bi se ikada vratio Velez. Obavezno sve snage mobilizovati da se pod svaku cijenu opstane u ligi, uradi reorganizacija kluba i krene naprijed insallah!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 dec 2010, 16:16

Piše: O. Škundrić
Petak, 10.12.10. 15:38.
Navijači Fudbalskog kluba Velež iz Mostara oglasili su se saopštenjem za javnost, koje vam prenosimo u cijelosti.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Kao što je općepoznato, KN Red Army je već 7 mjeseci, zbog odnosa Uprave prema klubu, primoran bojkotovati utakmice Veleža. Vrijeme i rezultati kluba pokazali su da je naš potez opravdan, ali ljude bez morala nije natjerao niti da počnu raditi niti da odstupe sa svojih funkcija.

Vrhunac njihovog nerada očit je posljednjih dana, kada javnost pokušavaju obmanuti predstavljajući se kao tobožnji spasioci Veleža, a nakon što su ga uspjeli dovesti na samo dno.

Zato im sad jasno dajemo do znanja da im ovaj put NEĆE PROĆI, a u ovoj borbi KN Red Army nije usamljen. Podršku su nam već iskazalli navijači – veterani, te veliki broj simpatizera Rođenih. Zajedno, odlučno krećemo u borbu za spas Veleža.

U ovom trenutku zahtijevamo što skoriju i u javnosti na vrijeme najavljenu Skupštinu kluba, na kojoj očekujemo podnošenje ostavki trenutnog rukovodstva.
Želimo u Veležu vidjeti sposobne, kvalifikovane i moralne ljude koji će nas ponovno učiniti ponosnim što volimo i navijamo za ovaj klub.

Na Skupštinu pozivamo sve navijače i simpatizere kako bi izabrali novo rukovodstvo koje će raditi na ozdravljenju i izgradnji jedinog nam kluba.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 10 dec 2010, 16:37

Samo da porucim svim navijacima i simpatizerima Veleza koji vole zalaziti na ovu temu, da kad bude skupstina kluba, najvjerovatnije ce biti u Narodnom Pozoristu, da ako sad neodu na istu, mozda nece imati prilike nikad vise otici ni na utakmicu Veleza jer nece nas ni biti. Zato MOBILIZACIJA, idemo svi u i ispred pozorista da im se mamice naje****. :evil: :evil: :evil:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 dec 2010, 18:16

drH je napisao/la:Samo da porucim svim navijacima i simpatizerima Veleza koji vole zalaziti na ovu temu, da kad bude skupstina kluba, najvjerovatnije ce biti u Narodnom Pozoristu, da ako sad neodu na istu, mozda nece imati prilike nikad vise otici ni na utakmicu Veleza jer nece nas ni biti. Zato MOBILIZACIJA, idemo svi u i ispred pozorista da im se mamice naje****. :evil: :evil: :evil:
cisto informativno,sta je falilo onim sto su juce bili izabrani i stali vec?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 dec 2010, 18:27

Pa jucer se nista nije izabralo nego se samo pricalo o treneru i izgleda da od Mitrovica nema nista i to je po meni,velika steta jer onakav trener treba Velezu sada i u buducnosti ali imamo mi nesposobnih ljudi u klubu a kad skupstina bude,svi na nju,od navijaca,simpatizeta pa cak i igraca jer svi trebamo zajedno biti u tome i ako treba nek izadje i predstavnik igraca pa neka i oni nesto kazu

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 10 dec 2010, 18:27

nije niko izabran juce,to je bilo cisto zamazivanje ociju,nasli se u restoranu pojeli,popili,popricali i hajmo kucama

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 10 dec 2010, 22:56

E bas ti znas da je to jucer bilo zamazivanje ociju. Samo znas lupati po tastaturi. Dodji na skupstinu kada bude pa reci svoje misljenje, promijeni nesto.

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 11 dec 2010, 12:33

vfcmostar je napisao/la:E bas ti znas da je to jucer bilo zamazivanje ociju. Samo znas lupati po tastaturi. Dodji na skupstinu kada bude pa reci svoje misljenje, promijeni nesto.
lupam po tastaturi.haj nadji moj zadnji post ?koliko to ja cesto lupam?nikad ne pisem u prazno,jer poznam situaciju dosta dobro.Ima vas nekoliko koji na svaku odgovorite sa istom recenicom : ´´eto dodji ti na skupstinu,reci,promjeni,prebi piku..´´ ,ne kontam to prebacivanje,jel mi trebamo to uraditi,a ti ne?svima nam je ista u glavi i svi zelimo dobro velezu,prema tome ne moras me prozivati ni citirati,nisam ja nikakva dijaspora koja sjedi u stolici i naprdiva po citav dan,a na skupstini se vidimo u svakom slucaju,pa cemo zajedno prozvati,reci,pa ako treba i belaj napraviti!

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 14 dec 2010, 09:21

Treba Sevki maksimalno zakomplikovati odlazak. Ima vazeci ugovor i moze ici uz dobru odstetu pa nismo ni mi vise hajvani da igraci idu kada pozele.
Zna li iko kada ce biti famozna skupstina. Pa prije se Dayton potpisao nego sto ce se ova skupstina odrzati. Kako mi samo idu na neku stvar sa ovim odugovlacenjem.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 dec 2010, 20:31

vfcmostar je napisao/la:Treba Sevki maksimalno zakomplikovati odlazak. Ima vazeci ugovor i moze ici uz dobru odstetu pa nismo ni mi vise hajvani da igraci idu kada pozele.
Zna li iko kada ce biti famozna skupstina. Pa prije se Dayton potpisao nego sto ce se ova skupstina odrzati. Kako mi samo idu na neku stvar sa ovim odugovlacenjem.
...Nije problem u Sevki,on bi vjerovatno ostao da je sve u redu,problem je na drugoj strani.Ako mu duguju lovu i ne mogu(ne zele) da mu isplate zaostatak, nema sanse da ga zadrze ako ovaj hoce da ide.Problem je u nefunkcionisanju kluba,evo vidimo ne mogu napraviti **** skupstinu kluba a kako ce onda nesto drugo :P Ni igraci pa ni trener nije problem,problem je u ljudima koji vode Velez,i svi ce jedva cekati da dodju u jedan BH velikan :roll: samo kad bi se poslozile sve stvari na svoje mjesto.Nadam se da ce se to desiti vrlo brzo inace :o :cry:
FORZA VELEZ i kad umrem 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 dec 2010, 00:49

Nema se tu sta diskutovati dokazana finta.

Igrac iz provincije dodje u Velez ima zagarantovano mjesto u prvih 11 malo se pise o njemu u novinama , proda se.
Ime FK Velez tu sluzi samo kao kondom.Klub kao ne moze da isplati plate, koje brat bratu za 6 mjeseci ne znam prelazi li 2000 KM, i pusta ga bez obestecenja. I kao svi ispravni i igrac i onaj tko ga je doveo. Pika lopov ga pusti da ode bez para a ispod stola mu to ovaj naravno plati. Prica za raju nismo mu plate isplatili ne mozemo ga zaustaviti.

Velez na ovaj nacin pusi ima par godina , isti scenario

Evo prijedlog ako Sefko dobije ponudu konkretnu da mu raja skupi za eventualne zaostale plate i da ga se onda pusti ali uz obestecenje. Dio para od obestecenja nazad raji a dio Velezu.

Smijesna finta i fora ljudi , sta nam rade njima odgovara ovo stanje to ne zaboravite. Pika i jos par menadzera oko njega. Sada ta ista ekipa barata raznim imenima baca dimne samo da vrijeme prolazi i da se nista konkretno ne uradi za ovu pauzu. Nadaju se da ce ope svi dici ruke. Nema od ovoga nista vjerujte nego se okrenite drugim sferama zivota a ne padajte 100 na istu foru.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 dec 2010, 01:31

Cro, imal kakvih habera tamo? Neki napadac, evo sve smo sredili, jos sam napadac nam fali :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 dec 2010, 14:27

Mont0 je napisao/la:Cro, imal kakvih habera tamo? Neki napadac, evo sve smo sredili, jos sam napadac nam fali :mrgreen:
bola sredili ste da vas vise nema sto ce vam napadac :cry:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

zabrinuti hero
Kontakt:

Post Postao/la zabrinuti hero » 15 dec 2010, 14:42

Teško se dolazi do informacija pa sam ovih par dana neprestano telefonirao da dodjem do pouzdanih informacija. Saznao sam:
1. skupština će biti 23.12. u četvrtak negdje u islamskom centru - koji je idiot tu zakaza
2. stara uprava nema namjeru odstupiti, hoće samo da se navodno pojača sa par imena - koje li ublehe
3. navijači pripremaju svoje kandidate za upravni odbor i dobili su pristanak nekoliko jako bitnih ljudi (neću spominjati imena jer mi onda drže pridiku kako to da navijači razgovaraju...)
4. stara uprava će pokušati na formalnim stvarima osporiti delegate i spriječiti izbor novih ljudi koji bi njih smijenili, a onda će oni koje su navijači privolili odustati
5. ako se ostvari ovo pod 4 slijedi nam raspad
6. ako se dese promjene bit će teško ali ima nade...
Dragi moji rođeni pitanje je samo hoćete li pustiti da se samo par navijača bori sa spas kluba ili ćemo u većem broju iskazati svoju ljubav prema svom timu...
Ja ću u četvrtak očekivati vijesti iz Mostara sa velikim interesom.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 dec 2010, 15:35

gavran je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Cro, imal kakvih habera tamo? Neki napadac, evo sve smo sredili, jos sam napadac nam fali :mrgreen:
bola sredili ste da vas vise nema sto ce vam napadac :cry:
:mrgreen:

Hero, Skupstina se odavno odrzava u Centru na Bunuru, tj. odrzavala se dok je imao ko odrzati :P
Support Velez, It's logical! ★

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 16 dec 2010, 16:08

Izgleda da će željo poslati Rovčanina i H.Bešliju na posudbu radi se o solidnim igračima koji bi Veležu dobro došli.Mislim da nebi bilo loše da se neko iz Veleža raspita oko ove dvojice.
TM87

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.