Osim sto je krilo a ne bek i nije igrao godinu i po...ElCartel11 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:10Sta mislite za Marina Popovica kao backup na bekovskoj poziciji?
https://www.transfermarkt.com/marin-pop ... ler/260682
Mislim, da ne bi bio skup a nimalo los igrac za klupe. Normalno, da znam, da se treba dovesti jedan za prvih 11 na desnom beku, ali ovaj bi bio dobar backup na lijevoj strani Pidri, da ne mucimo Salcina tu jer je momak ofanzivac i grehota ga je gusiti na beku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U prvom planu je da bude igraca koji se pokazu kao talentovani, pa ih onda prikljucis seniorima..Ajax ima najjacu akademiju u europi, pa eno popusili ligu prvaka..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nisam mislio striktno na ovu godinu, Maribor je igrao LP par puta, sad su u padu. Ferencvaros je ispao od zeljeznicara a sad izbaci Celtica. Nasi rezultati u europi svih BIH klubova govore da još treba rada i šoldi do grupne faze.MortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:57Pa i nismo na istom nivou, recimo Maribor ispadne od debelih ribara kući u prvom pretkolu EL a Sarajevo je minimalno u trećem..bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:28Dosta pratim lige regiona Srb, Hrv, Madjare, slo.
Još nismo na njihovom nivou, mora se još pojacati ulaganje da budemo nivo tih ekipa. Moramo teziti ka tome, evo gledam ovaj Ferencvaros kako su napredovali u posljednje vrijeme strasno al i ulazu doveli Uzunija iz Lokomotive 1.8 mil, nekog zubkova ukrainca 1 mil.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam, šalim sebordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:09Nisam mislio striktno na ovu godinu, Maribor je igrao LP par puta, sad su u padu. Ferencvaros je ispao od zeljeznicara a sad izbaci Celtica. Nasi rezultati u europi svih BIH klubova govore da još treba rada i šoldi do grupne faze.MortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:57Pa i nismo na istom nivou, recimo Maribor ispadne od debelih ribara kući u prvom pretkolu EL a Sarajevo je minimalno u trećem..bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:28Dosta pratim lige regiona Srb, Hrv, Madjare, slo.
Još nismo na njihovom nivou, mora se još pojacati ulaganje da budemo nivo tih ekipa. Moramo teziti ka tome, evo gledam ovaj Ferencvaros kako su napredovali u posljednje vrijeme strasno al i ulazu doveli Uzunija iz Lokomotive 1.8 mil, nekog zubkova ukrainca 1 mil.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li se tačno ko je od naših fasovao crveni na kraju protiv Lukašenkove gamadi ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Za Akademiju nije nista cudno jer u najacim akademijama otprilike svaka druga ili treca generacija izbaci malo veci procenat igraca koji mogu igrati za prvi tim...E sad zbog famoznog zakona o sportu ne možes registrovati mlade i talentovane igrace izvan BiH kao sto rade poznate akademije ciji priliv je znacajno veci...
Ove godine nekoliko nosilaca U-19 je prebaceno sto u prvi tim sto poslano na posudbu...
Uskocili su momci iz U-17 ekipe koja je izrazito talentovana, ali treba ipak vrijeme da se aklimatizuju na igru u U-19, posebno zbog fizicke konstitucije...
Realno ne možemo ocekivati svake godine 5-6 igraca da bude na nekoj vrlo visokoj razini poput Mujakica, Kovacevica,Đokanovica, ali moramo da shvatimo da smo jedina ekipa iz vrha sa ovolikim brojem mladih igraca koji su stasali u nasoj akademiji...
Ove godine nekoliko nosilaca U-19 je prebaceno sto u prvi tim sto poslano na posudbu...
Uskocili su momci iz U-17 ekipe koja je izrazito talentovana, ali treba ipak vrijeme da se aklimatizuju na igru u U-19, posebno zbog fizicke konstitucije...
Realno ne možemo ocekivati svake godine 5-6 igraca da bude na nekoj vrlo visokoj razini poput Mujakica, Kovacevica,Đokanovica, ali moramo da shvatimo da smo jedina ekipa iz vrha sa ovolikim brojem mladih igraca koji su stasali u nasoj akademiji...
Ja sam gotovo siguran da sam vidio da je onaj mafijaš sa Kipra izvadio crveni karton

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Bas sam htio pisati nasi svake dvije godine rade selekciju i uvijek mladje ubace u juniore tako da recimo kadeti igraju za juniore. Tako da jednu godinu igraju s starijim a iducu ce pomest ligu. Al manje je to bitno, glavno je da se ubaci u prvi tim 2 igraca iz svake selekcije kao sto su Kovacevic, Pidro, Djokanovic itdVanja8 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:29Za Akademiju nije nista cudno jer u najacim akademijama otprilike svaka druga ili treca generacija izbaci malo veci procenat igraca koji mogu igrati za prvi tim...E sad zbog famoznog zakona o sportu ne možes registrovati mlade i talentovane igrace izvan BiH kao sto rade poznate akademije ciji priliv je znacajno veci...
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Beganovic je potencijal. 99 godiste, kapiten ekipe, clan u21 reprezentacije. Ima sve predispozicije da napreduje, logicno da je do njega sad.
Fizicki je jak a igra pametno, nije da samo trci.
Ali neko je dobro napomenuo, tesko da bi kod nas dosao dzabe, ima ugovor do 2022. A i on ce poletiti vani, ko da gledam.
Sutra: Kov - Hodz, Dup, Mil, Sal - Djok, Pej - Fan, Mus, Tat - Ahm.
Fizicki je jak a igra pametno, nije da samo trci.
Ali neko je dobro napomenuo, tesko da bi kod nas dosao dzabe, ima ugovor do 2022. A i on ce poletiti vani, ko da gledam.
Sutra: Kov - Hodz, Dup, Mil, Sal - Djok, Pej - Fan, Mus, Tat - Ahm.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ako je Beganovic prosjek sa 20god u qurac ekipi onda to moze znaciti da u dobroj ekipi sa 22godine on moze biti i vise nego odlican...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:58Prodali su malog Hodzica u 2 spansku, prodali neki dan nekog malog od 18 god u Hajduk..Beganovic prosjek od igraca, ne znam zasto bi njega prizeljkivali...MortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:53Inače je Sloboda poznata po prodaji igračaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53
Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..
Da ista valja tusnula bi ga Sloboda negdje
-
- Kontakt:
Jedni federalci drugi tek nastaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:10Velez?Tuzla City?

-
- Kontakt:
SS. ba samo forsira placene tekstove Azmir, Mušija sad i ovaj neki Sim bau. Seljaci skontali mogu biti u javnosti a ovi s portala sve za pare 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakve to veze ima sto su ovi bili do prije 2 godine u drugoj ligi?Ili ovi sto su tek nastali?Ahmoveliki je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:18Jedni federalci drugi tek nastali![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne kontam, kako naši nisu mogli srediti, da nam Velkoski sutra bude na raspolaganju, pa se prikljuci reprezentaciji u utorak, mislim da ne bi bilo problema.Znam po našoj repki, uvijek su svi selektori izlazili u susret, ako neki igrac ima klupsku utakmicu na dan kada se okupljanja reprezentacija.
Bas ce nam faliti 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E svasta...Historicar je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:31Ne kontam, kako naši nisu mogli srediti, da nam Velkoski sutra bude na raspolaganju, pa se prikljuci reprezentaciji u utorak, mislim da ne bi bilo problema.Znam po našoj repki, uvijek su svi selektori izlazili u susret, ako neki igrac ima klupsku utakmicu na dan kada se okupljanja reprezentacija.
Da covjeku uskratis poziv u nacionalnu selekciju zbog tekme protiv Radnika, koju ionako ne bi zapoceo i pitanje je da li bi i igrao uopste...
Pa ako ne možemo dobiti Radnika zbog Krletovog odsustva, sta onda pricati i nadati se necemu...

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, OzmoodPinglewood, Proximic i 41 gost.