hebib će dobiti ugovor na 2 godinemuhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
Hebiba i Hodzu sljedece sezone s noge na nogu a malog dovesti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS
Oremuš me Bogami pozitovno iznenadio protiv lažnih rusa.. Đokanović standardno dobar kao što sam govorio prije 3-4 mjeseca.
Očekujem aBd uz Milicevica da Kurdic bude prvi izbor na štoperskoj poziciji.
Ljut sam jer nismo doveli napadača i desnog beka
Očekujem aBd uz Milicevica da Kurdic bude prvi izbor na štoperskoj poziciji.
Ljut sam jer nismo doveli napadača i desnog beka
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
i mene je a bas sam ga kritikovao. Od ssd svi idu na preventivno kritikovanje dok god daje rezultate
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
Da ista valja tusnula bi ga Sloboda negdje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nova epizoda emisije “Bordo Sedmica” na rasporedu je sutra u 17:00 na Bordo TV platformi. #BordoSedmica #BordoTV 🖥
U okviru nove epizode pogledajte posebnu reportažu sa gostovanja u Bjelorusiji.
Čeka vas i analiza utakmica, te najava novog kola sa Danimirom Milkanovićem, a tu je i novi intervju. Možete li pogoditi gosta?
#BordoPorodica 

U okviru nove epizode pogledajte posebnu reportažu sa gostovanja u Bjelorusiji.
ISTINA ZA VEDRANA!
Od njega su svi bolji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
+1fks74 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:57Od njega su svi bolji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste on bolji, ali idalje nismo dobili nekog dobrog beka..imao je i on kriminalno lose odigranih tekmi za Slobodu..ako cemo dovoditi nekoga na tu poziciju, to mora biti bek ranga Matea Susica i slicnih bekovafks74 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:57Od njega su svi bolji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Historicar
- Kontakt:
Šta je sa Adukorom ?
Momak je 99 godiste,20 godina.O cemu pricas .Ako cemo gledati tako onda "greske" ni jedan nas akademac nebi igrao jel su svi imali greske i kriminalne partije ali ko da je bitno tu omladinu moras istrpit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:03Jeste on bolji, ali idalje nismo dobili nekog dobrog beka..imao je i on kriminalno lose odigranih tekmi za Slobodu..ako cemo dovoditi nekoga na tu poziciju, to mora biti bek ranga Matea Susica i slicnih bekovafks74 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:57Od njega su svi bolji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53
Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dosta pratim lige regiona Srb, Hrv, Madjare, slo.
Još nismo na njihovom nivou, mora se još pojacati ulaganje da budemo nivo tih ekipa. Moramo teziti ka tome, evo gledam ovaj Ferencvaros kako su napredovali u posljednje vrijeme strasno al i ulazu doveli Uzunija iz Lokomotive 1.8 mil, nekog zubkova ukrainca 1 mil.
Još nismo na njihovom nivou, mora se još pojacati ulaganje da budemo nivo tih ekipa. Moramo teziti ka tome, evo gledam ovaj Ferencvaros kako su napredovali u posljednje vrijeme strasno al i ulazu doveli Uzunija iz Lokomotive 1.8 mil, nekog zubkova ukrainca 1 mil.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 avg 2020, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
I ja bi volio vidit Beganovića kod nas, ali sumnjam da će on iz Slobode preći u bilo koji klub u PLBIH.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pusti ti Matea, to su pusti snovi. Treba dovesti dobrog mladog beka iz naše lige, ali beka ne krilo koje će igrati na beku. Ako nema u akademiji takav onda može Beganović.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:03Jeste on bolji, ali idalje nismo dobili nekog dobrog beka..imao je i on kriminalno lose odigranih tekmi za Slobodu..ako cemo dovoditi nekoga na tu poziciju, to mora biti bek ranga Matea Susica i slicnih bekovafks74 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:57Od njega su svi bolji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53
Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..
Hoce ovaj Dzenan Uscuplic visi odkaz dobiti. sta nas bruka. danas protiv Mladost gubio 2-0. 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo hvali Slavko Pejovica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ni meni to nije jasno.
On nije 2 utakmice odigrao da valja. Eto mlad je treba ga istrpiti, a Mustedanagica za 4 utakmice proglasiše promasajem.
Bože ti me sačuvaj.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 23 gosta.