Haha e neko ga pere opasno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koje su to ljige i on i stari neqad. Koristili BiH i Misketa da poziv od svicarske dobije. Fujjj
Pricam samo o nogometu.emir79 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 19:39Ako bi gledali ko je kome gotove proizvode uzeo, onda nama Evropa nije dala ni 2%, od onoga sto je od nas dobila.
Evo ti samo jedan frišak primjer gostovanja finskog ambasadora na jednoj nasoj TV.
Pitala voditeljka ambasadora, zasto Finska daje Bosni 3 miliona € pomoci i koji je to razlog, jer nas nista ne povezuje. Odgovara njoj ambasador.
Da bi Finska dobila gotov proizvod recimo za jednog doktora, treba da ulozi u njeg 1 milion €, a iz Bosne je Finska dobila u zadnih 15 godina preko 100 doktora. Eh sad da ne racunam ostala zanimanja gdje je BiH ulozila ogromne novce da se svi stipendiraju, skoluju, obuče i postanu gotovi proizvodi, a neko se drugi okiti njima.
Zato kazem, mi nikom nista ne dugujemo, samo vracamo svoje. Ili ti ga milo za drago. I Bosna je ulagala, pa nam drugi preotese.
Pa i to je malo misleading. Nije drzava Ahmedhodzica educirala sto ga je pozvala u omladinske selekcije. Nego su privatni klubovi ko Malme i Nottingham, jer je tu 95% vremena. Nisu drzavne pare otisle u te klubove pa da kazes da su te drzave ulozile ogromne novce.Cartman je napisao/la: ↑30 avg 2020, 14:28Pricam samo o nogometu.emir79 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 19:39Ako bi gledali ko je kome gotove proizvode uzeo, onda nama Evropa nije dala ni 2%, od onoga sto je od nas dobila.
Evo ti samo jedan frišak primjer gostovanja finskog ambasadora na jednoj nasoj TV.
Pitala voditeljka ambasadora, zasto Finska daje Bosni 3 miliona € pomoci i koji je to razlog, jer nas nista ne povezuje. Odgovara njoj ambasador.
Da bi Finska dobila gotov proizvod recimo za jednog doktora, treba da ulozi u njeg 1 milion €, a iz Bosne je Finska dobila u zadnih 15 godina preko 100 doktora. Eh sad da ne racunam ostala zanimanja gdje je BiH ulozila ogromne novce da se svi stipendiraju, skoluju, obuče i postanu gotovi proizvodi, a neko se drugi okiti njima.
Zato kazem, mi nikom nista ne dugujemo, samo vracamo svoje. Ili ti ga milo za drago. I Bosna je ulagala, pa nam drugi preotese.
A da je toliko dobar, ne bi ga zvali u ove parne U selekcije.
Ma mi smo mu treca opcija poslije Njemacke i Hrvatske.DeeWa je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:58Ma taj voloder vjerovatno ko i simunovic ne osjeca nista prema bosni i svejedno mu je pa je htio barem nesto probati u mladjim selekcijama. To mi je jedino logicno objasnjenje.
Mimo toga jedino objasnjenje bi bilo da je rijetko glup lik ako je mislio da ce ikada zaigrati za seniore njemacke. Da je iole pametan mogao je svakako nastaviti igrati kod nas u mladjim kategorijama dok ne vidi da li ce biti kvalitet pa tek onda presaltati se u njemce. Ali ocito nije.
To je ta p.icka. Jutros mu profil bio jos otvoren. Mora da su bosancerosi psovaliDonerKebab je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:10Becir je mentalno slab. Zamisli neki si talenat a tebe zastupa shkutor romeo filipovic, pokusaj od igraca i covjeka.
Ah da, tako je bilo. Znam da je nesto bilo Hertha i Fiorentina a dugo godina proslo. Tad smo potencijalne reprezentativce pronalazili kupujuci godisnji Kicker pa prelistas sve ekipe od trece do prve Bundeslige, i trazis ima li jedan sa prezimenom koje bi moglo biti nase, pa onda pitas ostalu raju odakle bi mogao bitivisegrad8392 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:18bio je u pomladtku fiorentine (tad je u A-timu igrao mijatovic i o sejadu je rekao da niksd prije nije vidio veceg talenta). onda ke presao u herthu, dobio jednom 45 min izvukao penal i imao sut na stativu i od tad propao...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, guillermo, Lavcina i 35 gostiju.