FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De nek neko postavi potencijalne protivnike u 3. pretkolu EL.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Off topic: Moze jedno pitanje, ako bi neko znao odgovoriti
Ima na stranici FKS neka zena, lafo boluje od raka, i daje 250hiljada eura..naravno, nije niko glup i logicno da nije istina, ali me zanima koji je cilj tih ljudi?
Ima na stranici FKS neka zena, lafo boluje od raka, i daje 250hiljada eura..naravno, nije niko glup i logicno da nije istina, ali me zanima koji je cilj tih ljudi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Podgrupe sutra navečer nadam se

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozdrav, Oprostite na ovakvom načinu kontaktiranja, upravo sam vidio vaš profil i rekao sam sebi da ste osoba koja mi treba. Ukratko, zovem se gospođa Lore Beto, njemačkog porijekla i živim u Francuskoj. Bolujem od ozbiljne bolesti koja me osuđuje na sigurnu smrt, radi se o raku grla i imam iznos od 250.000 eura koji bih želio donirati pouzdanoj i poštenoj osobi kako bi dobro ga iskoristite. Vlasnik sam tvrtke koja se bavi uvozom crvenog ulja u Francuskoj, a izgubio sam muža prije 6 godina, što me je jako utjecalo i nisam se mogao ponovno ženiti taj dan nismo imali djece. Želio bih donirati ovaj iznos prije smrti, tako da se moji dani računaju zbog nedostatka ove bolesti za koju nisam imao lijek, nego sedativ u Francuskoj. jaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:09Off topic: Moze jedno pitanje, ako bi neko znao odgovoriti
Ne bih želio znati možete li imati koristi od ove donacije. Kontaktirajte me mojim e-mailom:
[email protected]
Hvala vam što ste brzo odgovorili.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Al kolika mozes biti hinja pa tako sto pricati? Momak trenirao s momcima, slabijim intenzitetom al nije to poenta, bio bi u izolaciji...al jok... Ceprka se da se sta nadje pa salva kritika prema svima i svemu...
U komsiluku se lazirali nalazi, krilo se da ima zarazenih, laze se o izolaciji a igraju utakmice...ali o tome se ne prica. Jer kad sve ovo prodje, i publika se vrati na tribine, mi cemo put Koseva, a najdrazi da prati zeljkana...
U komsiluku se lazirali nalazi, krilo se da ima zarazenih, laze se o izolaciji a igraju utakmice...ali o tome se ne prica. Jer kad sve ovo prodje, i publika se vrati na tribine, mi cemo put Koseva, a najdrazi da prati zeljkana...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebote koji sam sretnikZundo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:12Pozdrav, Oprostite na ovakvom načinu kontaktiranja, upravo sam vidio vaš profil i rekao sam sebi da ste osoba koja mi treba. Ukratko, zovem se gospođa Lore Beto, njemačkog porijekla i živim u Francuskoj. Bolujem od ozbiljne bolesti koja me osuđuje na sigurnu smrt, radi se o raku grla i imam iznos od 250.000 eura koji bih želio donirati pouzdanoj i poštenoj osobi kako bi dobro ga iskoristite. Vlasnik sam tvrtke koja se bavi uvozom crvenog ulja u Francuskoj, a izgubio sam muža prije 6 godina, što me je jako utjecalo i nisam se mogao ponovno ženiti taj dan nismo imali djece. Želio bih donirati ovaj iznos prije smrti, tako da se moji dani računaju zbog nedostatka ove bolesti za koju nisam imao lijek, nego sedativ u Francuskoj. jaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:09Off topic: Moze jedno pitanje, ako bi neko znao odgovoriti
Ne bih želio znati možete li imati koristi od ove donacije. Kontaktirajte me mojim e-mailom:
[email protected]
![]()
![]()
![]()
![]()

Eeee... Najbolje je da je čovjek bogat i zdrav!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:14Yebote koji sam sretnikZundo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:12Pozdrav, Oprostite na ovakvom načinu kontaktiranja, upravo sam vidio vaš profil i rekao sam sebi da ste osoba koja mi treba. Ukratko, zovem se gospođa Lore Beto, njemačkog porijekla i živim u Francuskoj. Bolujem od ozbiljne bolesti koja me osuđuje na sigurnu smrt, radi se o raku grla i imam iznos od 250.000 eura koji bih želio donirati pouzdanoj i poštenoj osobi kako bi dobro ga iskoristite. Vlasnik sam tvrtke koja se bavi uvozom crvenog ulja u Francuskoj, a izgubio sam muža prije 6 godina, što me je jako utjecalo i nisam se mogao ponovno ženiti taj dan nismo imali djece. Želio bih donirati ovaj iznos prije smrti, tako da se moji dani računaju zbog nedostatka ove bolesti za koju nisam imao lijek, nego sedativ u Francuskoj. jaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:09Off topic: Moze jedno pitanje, ako bi neko znao odgovoriti
[email protected]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jer kad si bolestan, džaba ti je što si siromašan.
Ovako je i meni, prije par godina, došao mail;
Kao iz Angole sam, nemam roditelje, studiram, gladna sam...
Kao iz Angole sam, nemam roditelje, studiram, gladna sam...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Istina, vidis sta je jadnu Lore Beto zadesiloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:37Eeee... Najbolje je da je čovjek bogat i zdrav!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:14Yebote koji sam sretnikZundo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:12
Pozdrav, Oprostite na ovakvom načinu kontaktiranja, upravo sam vidio vaš profil i rekao sam sebi da ste osoba koja mi treba. Ukratko, zovem se gospođa Lore Beto, njemačkog porijekla i živim u Francuskoj. Bolujem od ozbiljne bolesti koja me osuđuje na sigurnu smrt, radi se o raku grla i imam iznos od 250.000 eura koji bih želio donirati pouzdanoj i poštenoj osobi kako bi dobro ga iskoristite. Vlasnik sam tvrtke koja se bavi uvozom crvenog ulja u Francuskoj, a izgubio sam muža prije 6 godina, što me je jako utjecalo i nisam se mogao ponovno ženiti taj dan nismo imali djece. Želio bih donirati ovaj iznos prije smrti, tako da se moji dani računaju zbog nedostatka ove bolesti za koju nisam imao lijek, nego sedativ u Francuskoj. ja
[email protected]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jer kad si bolestan, džaba ti je što si siromašan.

Sjećam se, vako su bile i dvije žene u starom porodilištu. Jedna rađa, a druga kukoč.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:40Istina, vidis sta je jadnu Lore Beto zadesiloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 avg 2020, 13:37Eeee... Najbolje je da je čovjek bogat i zdrav!
Jer kad si bolestan, džaba ti je što si siromašan.![]()
Život piše romane, jbg...
Ako Besim bude spreman onda bi Milicevic i Djokanovic na zadnjeg vezanog. Mustedanagic ili Susic umjesto Rahmana.
Ostalo isto mozda Fanimo krene od prve minute.
Ostalo isto mozda Fanimo krene od prve minute.
Nisam pratio, znam da su pričali da bi utorak trebao biti spreman.
https://www.facebook.com/19354598200249 ... 807848114/
Jos mi moramo napredovati da dostignemo ove u trenuntcima kad se kritikuje,hladno sponzorisan clanak ,još mi moramo na casove kritike ,pocetnici smo u "pljuvanju"
Jos mi moramo napredovati da dostignemo ove u trenuntcima kad se kritikuje,hladno sponzorisan clanak ,još mi moramo na casove kritike ,pocetnici smo u "pljuvanju"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jucer ja Besima pozdravio...
Yebem li mu amidzinicu, ako budem zarazen...
Yebem li mu amidzinicu, ako budem zarazen...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 30 avg 2020, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve pljuvacimiky_hz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 14:43https://www.facebook.com/19354598200249 ... 807848114/
Jos mi moramo napredovati da dostignemo ove u trenuntcima kad se kritikuje,hladno sponzorisan clanak ,još mi moramo na casove kritike ,pocetnici smo u "pljuvanju"![]()

sa slike 10 pobjednika su potencijalni, sutra im je izvlacenje pa ce se vise znati....a u utorak konacan protivnik
This time next year, we'll be millionaires!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da je izvuci jedno od 2 slobodna za direktni plej of

This time next year, we'll be millionaires!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 62 gosta.