Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2020, 22:30

Ma mozes par kola bit iznenadjenje dok te ne provale kako igras, nema tog kvaliteta individualnog da te izvuce....

I Sloboda je slicna ekipa, Velez takodje, sve je to timska igra..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 22:39

To je nasa liga ,svako svakog moze dobiti posebno kada nekoga shvatis olako ( mi i pitari smo to osjetili na vlastitoj kozi)....uglavnom bice ovdje svega...Said je majstor,steta seljackog mozga u njegovoj glavurdi puno vise je mogao.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2020, 22:45

delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 22:39
To je nasa liga ,svako svakog moze dobiti posebno kada nekoga shvatis olako ( mi i pitari smo to osjetili na vlastitoj kozi)....uglavnom bice ovdje svega...Said je majstor,steta seljackog mozga u njegovoj glavurdi puno vise je mogao.
Ma rano je jos, kazem kad ovako nova ekipa se skupi ne mozes znati kako ce igrati, tek nakon par kola ih mozes snimiti....a sad je bar lako u hd-u imas snimak i lagano....

Ma zali boze deranja ligamenata toliko puta, ne bi ga ni ta glava odbila od strasne karijere da je mogao ostati zdrav....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 22:49

Denchi je napisao/la:
29 avg 2020, 22:45
delinjo je napisao/la:
Ma rano je jos, kazem kad ovako nova ekipa se skupi ne mozes znati kako ce igrati, tek nakon par kola ih mozes snimiti....a sad je bar lako u hd-u imas snimak i lagano....

Ma zali boze deranja ligamenata toliko puta, ne bi ga ni ta glava odbila od strasne karijere da je mogao ostati zdrav....
Ma normalno i ovaj Siroki je ovaj pocetak odigrao na mladost i energiju i bas to sto si napisao imali su olaksicu da su nepoznanica ostalima,sada vec slijedi pad sto je ocekivano..

Steta za Saida stvarno,vidis da ima u sebi to nesto fudbalsko,malo povrede malo seljacki mentalitet i eto igra za **** Slobodu....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 29 avg 2020, 22:52

delinjo je napisao/la:
29 avg 2020, 22:49
Denchi je napisao/la:
29 avg 2020, 22:45
delinjo je napisao/la:

Ma normalno i ovaj Siroki je ovaj pocetak odigrao na mladost i energiju i bas to sto si napisao imali su olaksicu da su nepoznanica ostalima,sada vec slijedi pad sto je ocekivano..

Steta za Saida stvarno,vidis da ima u sebi to nesto fudbalsko,malo povrede malo seljacki mentalitet i eto igra za **** Slobodu....
i tvoj klub je za mene ****

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2020, 22:53

Zamisli njega na krilu u repci covjece, zdravog, sa Viscom na kontra strani....pa haos bi pravio....kakva steta

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 22:55

Joj kad se sjetim kad je kod vas valjao one levate iz Levskog ,isto cunjeve ih preskakao a imao je brat bratu 15 kila viska hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 avg 2020, 22:59

delinjo je napisao/la:
Tacno tako...nema niko da je toliko jaci u odnosu na ostatak lige, moras svakoga maksimalno ozbiljno shvatiti..Marinovic je olako usao u mec, pa jedva bod izvukao..Osim me iznenadio da tako olako udje u utakmicu, pa cini mi se da ste igrali samo s jednim pravim zadnjim veznim, ostalo sve ofanziva mrtva..
Sto se tice Husejinovica, fakat steta..malo povrede, malo losa ishrana i eto Saida koji je povaljao pola ekipe Levskog i igrao za Werder, sad igra za Slobodu..fakat steta
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2020, 23:03

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 avg 2020, 22:59
delinjo je napisao/la:
Tacno tako...nema niko da je toliko jaci u odnosu na ostatak lige, moras svakoga maksimalno ozbiljno shvatiti..Marinovic je olako usao u mec, pa jedva bod izvukao..Osim me iznenadio da tako olako udje u utakmicu, pa cini mi se da ste igrali samo s jednim pravim zadnjim veznim, ostalo sve ofanziva mrtva..
Sto se tice Husejinovica, fakat steta..malo povrede, malo losa ishrana i eto Saida koji je povaljao pola ekipe Levskog i igrao za Werder, sad igra za Slobodu..fakat steta
Upravo,imam osjecaj i jedni i drugi smo cekali da se oni sami pobjede,jer ono mi smo Zeljo i Sarajevo izvolite se naguziti,nema sanse bajo moj i realno svaka utakmica ce biti kiks sa takvim pristupom.

Said je primjer onog naseg seljackog mentaliteta nazalost (na stranu povrede),pazi lik se prodao u Bundesligu iz Slobode,moras realno biti igracina za takvo nesto,bas olako je propustio svoju sansu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 29 avg 2020, 23:09

Koji demagog je ovaj Nalic. To je nevjerovatno. :tokralju: :tokralju:

Svaka mu cast kad mu ovo prolazi.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 29 avg 2020, 23:27

Pojava ove ovakve Tuzle City i progres Veleza su dobri za ligu. Ovdje ce borba i konkurencija za vrh i evropu biti bas interesantna. A i osvjezenje je, nek nisu stalno isti, baska Sarajevo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 avg 2020, 23:37

Steven11 je napisao/la:
29 avg 2020, 23:27
Pojava ove ovakve Tuzle City i progres Veleza su dobri za ligu. Ovdje ce borba i konkurencija za vrh i evropu biti bas interesantna. A i osvjezenje je, nek nisu stalno isti, baska Sarajevo.
Prosla sezona je bila bas interesantna pola lige u borbi za Evropu bilo šteta što je prekidoše ove sezone ne ocekujem tako zanimljivu ligu jer se Sloboda izdvaja od konkurencije al'
za opstanak :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 29 avg 2020, 23:52

Zip je napisao/la:
29 avg 2020, 22:06
miky_hz je napisao/la:
29 avg 2020, 21:59
Danak neiskustvu mladog Causevica :lol: :guz:

slika
Dosta izjednacena liga, nema neporazenih :kafa:
Fala novinaru sto prati kvalitetno ligu.
Ovo je najveci dupelizac zelje, causevicu streljaj se sam

Herpes
Kontakt:

Post Postao/la Herpes » 29 avg 2020, 23:54

Zip je napisao/la:
29 avg 2020, 22:06
miky_hz je napisao/la:
29 avg 2020, 21:59
Danak neiskustvu mladog Causevica :lol: :guz:

slika
Dosta izjednacena liga, nema neporazenih :kafa:
Fala novinaru sto prati kvalitetno ligu.
Nije to novinar, nego kurcina obična.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 29 avg 2020, 23:57

JaskoBasel32xx je napisao/la:
29 avg 2020, 13:23
Velez danas gubi od tuzle imam neke informacije o mecu ko vjeruje ok ko ne nek ceka do veceras
Jesi li se opario

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 30 avg 2020, 03:05

Mostarwolf1981 je napisao/la:
29 avg 2020, 23:57
Velez danas gubi od tuzle imam neke informacije o mecu ko vjeruje ok ko ne nek ceka do veceras
Jesi li se opario

Daj zovni pice raji :rol:
Ti si naša ljubav jedina!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 avg 2020, 06:14

Najmrzi su mi treneri kao ovaj Nalic: Zasluzili smo bod u Sirokom, na Kosevu sve 3 i bla bla.
On ce to do kraja sezone spominjati da sebe opere i predstavi boljim nego sto jeste jer eto imaju samo 10 bodova od 18.
Jarane nisi zasluzio i tacka...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 avg 2020, 06:35

Ma nabit ce ga Asmir nogom do zime, ima bolju ekipu od Veleza, kvalitetnije igrace a on satro zadovoljan bodom, da city ima naviiace hebali bi mu sve po spisku...

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 avg 2020, 07:51

Kad bi Husref preuzeo TC bilo bi ludilo.
💩💩

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 avg 2020, 09:07

fudbalfudbal je napisao/la:
30 avg 2020, 03:05
Mostarwolf1981 je napisao/la:
29 avg 2020, 23:57
Jesi li se opario

Daj zovni pice raji :rol:
Ovako je i prošli put isto pisao pa fulio, ne znam koja je poenta :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.