FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi dobro da za sljedeci vikend, odigramo sa Olimpikom, ako je moguce imati ekipu na okupu zbog rep pauze.
Sto se tice seniora, moglo vi se izvesti. Mlada repka nam je uzela pola igraca, zvog toga ne mozemo
Sto se tice seniora, moglo vi se izvesti. Mlada repka nam je uzela pola igraca, zvog toga ne mozemo

Mozda pokusati neku formaciju sa 3 u odbrani..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kova, Šerbečić, Pidro, Salčin, Mustedanagić, Đokanović+ Velkoski u Makedoniji.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Nece sigurno primirisati Evropi, kao ni prethodne 32 godine.Jadno od njih što nisu pristali na odgodu, vidim zgadili su se mnogima, ne samo nama.Slično je mislim uradio Vlado Jagodić 2012, kada je bio trener Čelika, četiri dana prije revanša sa Zetom, kada naši nisu mogli da hodaju, a kamoli da trče.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 29 avg 2020, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Besim nece doci na okupljanje reprezentacije
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ok, opet nema 6 igračaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2020, 21:55Besim nece doci na okupljanje reprezentacije
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nista od toga,mlada igra u petak.Sacekat ce ta utakmica sa Olimpicom,to je ima 10-tak dana receno da se novi termin trazi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znam da bi bilo nemoguce ugovoriti tekmu sad sljedeci vikemd, al bi nama najbezvolnije bill da nemamo veliki odliv mladih reprezentativaca...
Ma samo lijevi bek problem
Sve ostalo imamo
Bilo bi dobro rjesit to odma, da nas ne handre poslije
Krstu na beka

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vidimo se od 03 do 04 00

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
i ja citam ovaj forum i nerviram se. Klop od dolaska VVD nije igrao sa tri stopera ili tri u poslednjoj liniji. I onda ti dajes neki sud i nesto
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jako je glupo očekivati da će klub koji je u formi, zbog nekog drugog kluba bez obzira na odnose kakve imamo odgoditi utakmicu. Ne smije se Veležu to zamjeriti... Oni su ekipa koja se bori za rezultat i Evropu.
Mi kao šampionska ekipa ne smijemo ni od koga imati neka očekivanja... Mi trebamo samo sebe gledati, svakog protivnika što je moguće većim rezultatom poraziti, svaku utakmicu izdominirati i pokazati da smo iznad ove lige.
Veležu želim sve najbolje... To je NAŠ klub koji se izborio za svoj status i pored opstrukcija neprijatelja ove države.
Mi kao šampionska ekipa ne smijemo ni od koga imati neka očekivanja... Mi trebamo samo sebe gledati, svakog protivnika što je moguće većim rezultatom poraziti, svaku utakmicu izdominirati i pokazati da smo iznad ove lige.
Veležu želim sve najbolje... To je NAŠ klub koji se izborio za svoj status i pored opstrukcija neprijatelja ove države.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Antonio Conte123ado je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:21i ja citam ovaj forum i nerviram se. Klop od dolaska VVD nije igrao sa tri stopera ili tri u poslednjoj liniji. I onda ti dajes neki sud i nesto
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ok. Sad da napisemo : Nesta, Maldini, Stam??? Poenta je da igramo dosta dobro, da niko u ligi ne igra vise sa loptom od nas. Mi smo jedni koji gradimo napad od golmana ako treba. Pogledao sam sve nase utakmice i vecinu otsalih utkamica, svi klubi gube igru, pokusavaju da improvizuju. Amarov ho-ruk lagano gubi na intenzitetu. najbolji smo. I onda procitas nesto tipa mi nemamo Klopa. Podrska nasim momcima . Zbog toga sam odregaovao ovako. Pozdrav
-
- Kontakt:
Pogledaj tekmu protiv Tc ili velez prvo pol,ili mladost pa ce ti biti jasnije.cuj sa tri nazad a mi se branimo na kosevu protiv osrednjih ekipa 

Trenutno korisnika/ca: ebi46, NazorUso, rimljanin90, svabonja i 43 gosta.