FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šesti smo na tabeli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Pogadjajte protiv koga ce Olimpick vjerovatno osvojiti prve bodove u sezoni 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:06Pogadjajte protiv koga ce Olimpick vjerovatno osvojiti prve bodove u sezoni![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
i mene je Milicevic bas odusevio. Zna sa loptom sto kazes samo mi se nije sviđalo kad ga je koristio na zadnjem veznom, dosta nam je korisniji na stoperu a duge, precizne lopte moze i sa te pozicije slati. A sad kada je dosao i Pejovic mislim da nece vise biti eksperimentisanja i da su nam Mili- Besim stoperski tandem.bodi123 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:04Meni je Miličević jako jako dobar igrač. Pozitivno me iznenadio. Ono što mi se najviše kod njega sviđa je pas i distribucija lopte, fantastičan je po tom pitanju. A što kažeš Šerba i on su se našli, odgovaraju jedan drugome. Da bar imamo još kakvog normalnog beka, odbrana bi beton bila.
#VinkoMarinovicOut
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Evo pratim tekstualni prenos city velez
Kad tip napisa vamo kaze golman SLOBODE brani, koje amatercine
Kad tip napisa vamo kaze golman SLOBODE brani, koje amatercine
-
- Kontakt:
S obzirom da ce Sušić teško zaigrati od početka, Krste ili Zinedin ce biti na ofanzivnom veznom.nukleusmember je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:47krle kako je izgledao protiv veleža nije više ni za dvije minute u overtime-u kad vodimoHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:37Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Velkoski, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Mislim da je ovo najboljih 11 sa Radnik.
VVVBK
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Javite se @kanarincu oko plata u klubu, frajer sve zna.
Bolje onda Krste...Historicar je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:37S obzirom da ce Sušić teško zaigrati od početka, Krste ili Zinedin ce biti na ofanzivnom veznom.nukleusmember je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:47krle kako je izgledao protiv veleža nije više ni za dvije minute u overtime-u kad vodimoHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:37Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Velkoski, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Mislim da je ovo najboljih 11 sa Radnik.
VVVBK
FKS
-
- Kontakt:
Ja ti kazem da ce biti nas najbolji vezni citirajte meBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:13Pejović je teška fula.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:12Popljuj i kad dodje novi igrac, donosis nam srecuBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:10Ja sam bio razočaran kad smo doveli Miličevića iz razloga što je imao prethodno tešku povredu i nije baš dugo igrao i mislio sam da će biti baš promašaj ali hvala Bogu, momak ovih zadnjih par utakmica igra i više nego odlično što je za pohvalu i ovo drugi put ponavljam, ništa mi držae nema kad nekog "popljujem" a igrač me popiša, samo da tako nastavi, što mu od srca želim. Isto je bilo i za TataraSad je red na Zinedina.
![]()
Citirajte me.
-
- Kontakt:
dilema iz noćne more realnoHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:37S obzirom da ce Sušić teško zaigrati od početka, Krste ili Zinedin ce biti na ofanzivnom veznom.nukleusmember je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:47krle kako je izgledao protiv veleža nije više ni za dvije minute u overtime-u kad vodimoHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2020, 18:37Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Velkoski, Fanimo, Tatar i Ahmetović.Mislim da je ovo najboljih 11 sa Radnik.
VVVBK
VVVBK
I ja se pridruzujem. Ubjedljivo najsigurniji i najsmireniji igrac. Bez greskemirzatele je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:25i mene je Milicevic bas odusevio. Zna sa loptom sto kazes samo mi se nije sviđalo kad ga je koristio na zadnjem veznom, dosta nam je korisniji na stoperu a duge, precizne lopte moze i sa te pozicije slati. A sad kada je dosao i Pejovic mislim da nece vise biti eksperimentisanja i da su nam Mili- Besim stoperski tandem.bodi123 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 19:04Meni je Miličević jako jako dobar igrač. Pozitivno me iznenadio. Ono što mi se najviše kod njega sviđa je pas i distribucija lopte, fantastičan je po tom pitanju. A što kažeš Šerba i on su se našli, odgovaraju jedan drugome. Da bar imamo još kakvog normalnog beka, odbrana bi beton bila.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Jesu li u akademiji doda i dzemo il u op
Bit ce to dobro, pripreme su u toku, kad vinko poslozi ekipu ici ce to lijepo u prvenstvu
NEMA NAZAD
Austrijski medij se raspisali za onaj "ofsajd", Uefi se ovo nece nimalo svidjet..
Čuj Čeferin...
Čuj Čeferin...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lijep gol Husejinovica...kakva steta sto su mu povrede syebale karijeru...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Povrede, loš način života, loše menadžersko okruženje su uticali da ne napravi karijeru.Ovo što je ostvario, nije ni 30 % onoga što je trebao i morao postiči.Šteta velika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2020, 20:06Lijep gol Husejinovica...kakva steta sto su mu povrede syebale karijeru...
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, riki46 i 30 gostiju.