NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
KATASTROFA
Nema ovdje gola danas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opet nema igre...

Gdje je ovdje ofsajd? Lopta na pola puta a Fajic i dalje iza stopera Budućnost. Vidi se i po sjenama. KATASTROFA
Volim samo Jedinstvo Bihać
Ma mijenjaj trenera ako ovaj ostane ništa od PL...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Od centra trci za igračem umjesto da ga ruši on čeka i čeka i kad dodje do 16 pravi faul
Kremenovic od centra trci za Salihovicem 30-40m i rusi ga na 19-20m od gola. Pa covjece rusi ga na centru odmah o cemu razmisljas?
-
- Kontakt:
Sad mi pricajte kako niko nama ne smije nista jer imamo Hamdu. Jer imamo Fajica i ostale zvijezde koje hodati ne mogu.
Berberovicu sa tobom smo zavrsili!!
Berberovicu sa tobom smo zavrsili!!
A golmana jakog. Kremenovic isto pravo pametan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedinstvo je jedna velika velika nula.
Ne znam otkud to da imamo igrače za Pl.
Ne znam otkud to da imamo igrače za Pl.
-
- Kontakt:

Da smo uklizali pa uzeli loptu
Da smo se borili i krsili da dodjemo do gola
Da smo napravili fin pas
Nemamo nista. Igraci kao da nece da igraju i ovo je sramota. Ne znam jel.do trenera ali dalje ovako ne moze.
Nije nama kriv opsajd mi smo sami sebi krivi. Zabij 3 gola pa te briga jel sviran 1 opsajd
-
- Kontakt:
Glavni i odgovorni Muhamed Berberovic. Gospodin nisi, budi makar covjek, pa daj ostavku.
Vrhunac karijere voditi Krajinu Cazin u Kantonalnoj ligi, gdje igraci pored fudbala rade po supermarketima.
LP
Vrhunac karijere voditi Krajinu Cazin u Kantonalnoj ligi, gdje igraci pored fudbala rade po supermarketima.
LP
Razmak izmedju linija 30-40m, ne igra se fudbal tako. Nabijanje na Fajica ko da ima 7m u sebi pa ocekujete da ce sve kupiti. Niko hodati ne moze osim Anija i Murija. Sramota od igre.
Hoćemo ostavkuuu
Sramota.
- ASD
- Kontakt:
Imate dobrog potencijala ali i realno puno nedostataka koje treba popraviti ako mislite da uđete u viši rang.
Sve od vas do sad što sam vidio, svodilo se na preskakanje sredine, igra na kontre ili gađanje napadača, i danas je tako bilo, ali i tako ste dobili prva dva kola.
Nije baš ni lako od preskakanje igre doći do igre na posjed, mislim da bi to trebao drugi trener pokušati popraviti.
edit: Haračić i Fajić zajedno je igrač manje.
Sve od vas do sad što sam vidio, svodilo se na preskakanje sredine, igra na kontre ili gađanje napadača, i danas je tako bilo, ali i tako ste dobili prva dva kola.
Nije baš ni lako od preskakanje igre doći do igre na posjed, mislim da bi to trebao drugi trener pokušati popraviti.
edit: Haračić i Fajić zajedno je igrač manje.
Ovo je samo nasa realnost i nista vise. Nemamo igru i tacka. Koliko smo lijepih akcija napravili u ova 4 kola, nebitno bila sansa iz toga ili ne? Po meni jedna jedina u prvom kolu protiv Goska za 1:0. OSTALO STO SMO VIDJELI JE PATNJA ZA OCI !
Ne treba nama navijacima niko mazati oci i obecavati nesto. Sve mi sami vidimo, trenutno smo prosjek ekipa za sredine tabele. Galesicu je trebalo dati sve i marku sto je trazio. Jedva se skupili za danasnju utakmicu. Sta radi uprava kluba? Ima li pojacanja ili IOM ne da vise para?
Ne treba nama navijacima niko mazati oci i obecavati nesto. Sve mi sami vidimo, trenutno smo prosjek ekipa za sredine tabele. Galesicu je trebalo dati sve i marku sto je trazio. Jedva se skupili za danasnju utakmicu. Sta radi uprava kluba? Ima li pojacanja ili IOM ne da vise para?
GOSK doveo dobrog trenera i 3 pojačanja, mi prosuli bodove u Bihaću, mi smo našu priču o borbi za PL završili. Više sreće za 5 godina.
-
- Kontakt:
Hice li se neko oglasiti uz uprave pa reci nesto za ova dva poraza ili ce samo na fb pisati kako trebamo kupovati kupobe?
Pa jedini vid oglasavanja iz kluba nam je bio Stamby na forumu
i to otisao jer smo kao pesimisticni.
Pitali ljudi da se izjasni koliko ljudi je kupilo kupon, kako Zeljo iznese podatke za svaku utakmicu, odgovaraju na stranici nije ovo Premijer liga, smijesno.

Pitali ljudi da se izjasni koliko ljudi je kupilo kupon, kako Zeljo iznese podatke za svaku utakmicu, odgovaraju na stranici nije ovo Premijer liga, smijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.