Nagrada: Vecera sa Sejom Brajlovicem+supica
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rijesi rebus:

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
						SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zašto makar jedna utakmica nije sutra pa da svi možemo gledati? Siguran sam da su mogli nešto iskombinovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Pitari uništili ste temu Premier Liga Općenito,otjerali ste ono malo raje što je diskutovalo.Ova tema treba da se zove PL Prepucavanja vol 2.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo smo očistili temu od KoronasaSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:20Pitari uništili ste temu Premier Liga Općenito,otjerali ste ono malo raje što je diskutovalo.Ova tema treba da se zove PL Prepucavanja vol 2.

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Evo vidiš nikad normalne diskusije sa vama još ste fulili podforum.

Eki koronasa i naravo hrpa smajlija 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Šečeraš , stari retard se zayebava sa koronom i ismijava to

Citam ove postove.. Koliko je tebi godina? Treba ti net da znas o Baljicu? i pritom ne znas. Ovo nije gaf, ovo je nepoznavanje materije o kojoj pises, i pravis se pametan i kao duhovit... Nista lakse da te poklope. Haj ti decko malo se bolje spremi, pa ulazi u diskusije. Savjet moj a pritom te ne provociram, vjerovatno si mnogo mlad.farrys je napisao/la: ↑29 avg 2020, 11:59Moj gaf, tekst je s interneta.Zundo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 11:57https://www.transfermarkt.com/elvir-bal ... ieler/6900farrys je napisao/la: ↑29 avg 2020, 11:55
Džeko je karijeru počeo u omladinskim kategorijama plavih, a nastupao je i za prvi tim, prije nego će otići u Češku, a zatim Njemačku, te Englesku.
Džeko je igrao i jedan vječiti derbi i to od prve minute i to kada je Željo golom Admira Kajtaza savladao Sarajevo na Koševu sa 1:0.
Inače, u dresu reprezentacije BiH zastupljeno je najviše igrača koji su ponikli na Grbavici ili su nosili dres Željezničara. U današnoj generaciji zmajeva u dresu A tim tako su Edin Džeko, Avdija Vršajević, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Semir Štilić, Ibrahim Šehić i Edin Višća, a prije njih dres zmajeva nosili su i Željini Kenan Hasagić, koji je dugo godina stajao na golu bh. tima, a zapažen trag su ostavili i Samir Muratović, Bulend Biščević i Mirsad Bešlija.
Dres reprezentacije povremeno su nosili i Dželaludin Muharemović, Haris Alihodžić i Almir Gredić, dok je iz Sarajeva veliki broj nastupa ubilježio Džemal Berberović, koji i danas nosi dres koševskog premijerligaša.
Kada su u pitanju igrači sa Koševa, najdublji trag u dresu bh. selekcije ostavio je Elvir Baljić, koji je godinama nosio dres zmajeva. ---> I koji je proglasen za najgore pojacanje Reala u historiji
Haj pogledaj malo bolje gdje je Elvir Baljić počeo karijeru
Znači Cimirot i Duljević su u vrhu ipak.
					Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 29 avg 2020, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
						- Kockoglavi
- Kontakt:
Nema koronu debilcino raspala, tako da me to i ne pogađa

Ali samo maloumniku poput tebe je to smiješno i zabavno ismijavati zaražene od korone

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesi ti ikad citao postove od dokoljenka na ovoj temi?SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:31Evo vidiš nikad normalne diskusije sa vama još ste fulili podforum.
Pardon, nije samo pod tim nickom pisao...pisao je i sa profila mohikanac, plavac87, a sad sa Bake profila...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
						- Kockoglavi
- Kontakt:
Rekoh ja da ce bit cirkusa sa testovima, utakmicama itd
Pouzdanost testova je kurcina. Al eto zivimo s tim

Pouzdanost testova je kurcina. Al eto zivimo s tim
Samo navijaci hrvatskih klubova su pobjegli sa ovog foruma i udomili se na nekom drugom...SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:20Pitari uništili ste temu Premier Liga Općenito,otjerali ste ono malo raje što je diskutovalo.Ova tema treba da se zove PL Prepucavanja vol 2.
Ako sam kopirao tekst sa interneta, to znaci da mi je fakat bilo mrsko da razmisljam i nabrajam koga je sve Zeljo poslao u insostranstvo, dok ti trazis dlaku u jajetu jer se igrom slucaja u tekstu nasao i Elvir Baljic. Gaf nego sta, preuvelicavas.Steven11 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:38Citam ove postove.. Koliko je tebi godina? Treba ti net da znas o Baljicu? i pritom ne znas. Ovo nije gaf, ovo je nepoznavanje materije o kojoj pises, i pravis se pametan i kao duhovit... Nista lakse da te poklope. Haj ti decko malo se bolje spremi, pa ulazi u diskusije. Savjet moj a pritom te ne provociram, vjerovatno si mnogo mlad.farrys je napisao/la: ↑29 avg 2020, 11:59Moj gaf, tekst je s interneta.Zundo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 11:57
https://www.transfermarkt.com/elvir-bal ... ieler/6900
Haj pogledaj malo bolje gdje je Elvir Baljić počeo karijeru
Znači Cimirot i Duljević su u vrhu ipak.
A koji je hrvatski klub ti u mislima?Zip je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:46Samo navijaci hrvatskih klubova su pobjegli sa ovog foruma i udomili se na nekom drugom...SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:20Pitari uništili ste temu Premier Liga Općenito,otjerali ste ono malo raje što je diskutovalo.Ova tema treba da se zove PL Prepucavanja vol 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.