Dzeko je igrac koji voli otvarat prostor saigracima. On je idealan za Ronalda.DeeWa je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:51Meni inace nije jasan razlog zasto su se odlucili za Dzeku. Najbolji su svakako u italiji i to se nece promijeniti ko god bude u špicu. A sad pored Ronalda od 35 i po godina dovode jos jednog starijeg...cudno.
Ali ako predje, nemojte očekivati da ce imati tako sigurno mjesto.
Najvaznije od svega ce biti vidjeti koju formaciju ce Pirlo koristiti. Ako bude to 4-3-3 i formaciju koju Ronaldo najvise voli, dybala ce biti glavni konkurent dzeki.
Dybala koji je puno mladji i koji u toj formaciji moze igrati samo umjesto dzeke. Imao je solidne brojke prosle sezone a vjerujem da ce imati i ove ako bude igrao.
Tako da, ako u pocetku ne iskoristi dzeko sve sto moze, vjerovatno ce onda tokom sezone biti taj as u rukavu koji ce ulaziti najčešće u drugom poluvremenu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ono draga mi je Roma, ali nikako ne mogu shvatiti njihovu upravu.
Imaš napadača koji je babo ekipe u svakom smislu, ne samo igrački i ti ga tako olako puštaš.
Imaš napadača koji je babo ekipe u svakom smislu, ne samo igrački i ti ga tako olako puštaš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Imaju problem sa finansijama
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- JohnCleese
- Kontakt:
Skoro je produzio do 2022, kapiten je..
Sta trebaju? Izvodit ga na rostilj, kupovati poklone djeci..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
tako mi je jos od bayerna i salihamidzica. haso trckara kraj out linije a ja navijam da bayern primi gol pa da ga uvede..hurem je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:52@JohnCleese, nisi bas u pravu jer Roma uopce ne pokusava da ga zadrzi. S dr.strane Dzeko uopce nije insistirao na transferu..tako da ta prica o ljudskosti, karatkeru i slicno, ne stoji.
@Matuidi, radije Juve nego luzerska Roma. Medjutim, navijamo za Juve ako Edin igra...ako je Edin na klupi onda navijamo da ga Juve primi i gubi a kako bi Edin cim prije usao u igru. Jednostavno
Da je Sarri ostao ne bih podrzavao transfer...ovako s Pirlom, ostavlja dojam da ga zeli i da ce biti vazna karika. Mozda se na kraju i razočaramo.
tako godinama uz sve nase igrace, patnja:-)
Pa zapravo sam htio reci da oni (in)direktno zele da ga prodaju jer je to Roma...rado prodaju najbolje igrace - po tome su poznati...nisu pokazali zelju da ga zadrze, naprotiv. Svaka formulacija isto kazuje.JohnCleese je napisao/la: ↑29 avg 2020, 13:01Skoro je produzio do 2022, kapiten je..
Sta trebaju? Izvodit ga na rostilj, kupovati poklone djeci..
Racunica im je jednostavna, 27 miliona ce biti u plusu (12 od transfera i 15 od Edinove plate za 2 godine)
...
A otkud vam da oni to zele? Ja koliko znam svugdje se pisalo da isključivo dzeko odlucuje. Ako dzeko želi da ce ga prodati, a ako ne zeli onda nece. Ne tjera ga niko iz kluba.
Mada ne bi me iznenadilo da nista od toga i ne bude jer svake godine se povezuje ili sa interom ili sa Juventusom.
Sad djeluje kao najozbiljnije ali opet sve je moguce
Mada ne bi me iznenadilo da nista od toga i ne bude jer svake godine se povezuje ili sa interom ili sa Juventusom.
Sad djeluje kao najozbiljnije ali opet sve je moguce
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Igra ce biti makar 30% ljepsa i bolja sa Pirlom,nego sa bunkerasom SarrijemJohnCleese je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:34A Juve igra atomski fudbal, ono bas ugodan za oko, hakla se svih 90 minutaUnofficialpage je napisao/la: ↑29 avg 2020, 12:04Hajde idi u Juve da se i mi riješimo muke zvana Roma. Valja onaj antifudbal gledati, da i mi malo prodišemo.![]()
![]()
Bila bi ogromna steta otici u Juve nakon pet punih godina igranja za Romu gdje je na kraju krajeva bio i kapiten. To se tako ne radi. Skroz nepotrebna mrlja za kraj dosadasnje blistave karijere (sto profesionalno-fudbalske sto ljudske).
A zbog cega? Zbog eventualnog osvajanja potpomognutog skudeta ili coppe?
Suma sumarum nikakvo je to novo dostignuce za Edina koje mu je tako prijeko neophodno.
Ovaj Juventus svakako nikad LP osvojiti nece.
Prelazak u Juve osim tog ljudskog i karakternog sunovrata mogao bi ispratiti i sportski...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Amra, hvala ti!
Nego, transfer u Juve bi bio fenomenalna odluka pod uslovom da on tu bude jedini klasicni napadac. U suprotnom, ako jos dovedu Suareza ili nekog slicnog, onda bi Edin mogao pocinjati meceve s klupe (mada sam misljenja da bi se Dzeko uklopio u njihov sistem bolje nego iko od njih). Bez obzira na sve, volio bih da predje u Juventus jer je definitivno zasluzio da konacno zaigra u jednom evropskom velikanu.

Nego, transfer u Juve bi bio fenomenalna odluka pod uslovom da on tu bude jedini klasicni napadac. U suprotnom, ako jos dovedu Suareza ili nekog slicnog, onda bi Edin mogao pocinjati meceve s klupe (mada sam misljenja da bi se Dzeko uklopio u njihov sistem bolje nego iko od njih). Bez obzira na sve, volio bih da predje u Juventus jer je definitivno zasluzio da konacno zaigra u jednom evropskom velikanu.
Polagano Damire, ne srljaj. Pirlo se tek mora dokazati kao trenersko ime, u ovom slucaju prezime.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
joj kako ima glupog svijeta...naravno da roma vise ne zeli zadrzat dzeku jer su amerikanci procijenili da ih vise ne moze uprtit na ledja i odvest u ligu sampiona gdje lezi lova. produzili su mu ugovor da bi migli uzeti odstetu kao sto ce ovih dana uzeti, a ne da cekaju da istekne ugovor i ostanu praznih saka
juventus ima sansu da osvoji cl samo ako se igrao turnir kao ive godine, pa se nekako provuku na guzove i dobro tempiranu formu za maj ili kad vec bude zavrsnica....
inace mislim da su stara ekipa i da je njihov voz prosao.
nek dovedu balea i de bruynea i imat ce fine sanse
ovaj prvi se mozda i moze dovesti...neka pozajmica i slican ciganluk u stilu juvea...a kad je motivisan, strasan je, jedan od najboljih...moze sam rijesiti finale sto je vec pokazivao
idi Dzeko molim te...sto dalje od groblja ac rome
uzeti tri titule u tri lige...malo li je
juventus ima sansu da osvoji cl samo ako se igrao turnir kao ive godine, pa se nekako provuku na guzove i dobro tempiranu formu za maj ili kad vec bude zavrsnica....
inace mislim da su stara ekipa i da je njihov voz prosao.
nek dovedu balea i de bruynea i imat ce fine sanse

ovaj prvi se mozda i moze dovesti...neka pozajmica i slican ciganluk u stilu juvea...a kad je motivisan, strasan je, jedan od najboljih...moze sam rijesiti finale sto je vec pokazivao
idi Dzeko molim te...sto dalje od groblja ac rome
uzeti tri titule u tri lige...malo li je
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Već zamišljam kako mu dobro stoji dres Juventusa...
Ma neka ode.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ArtVandelay
- Kontakt:
Osvojiti jos scudetto, coppa italiju i supercoppu i komotno kopacko o klin...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da prelazi u neki ozbiljniji klub mogli bi maštati i o Ligi prvaka, ovako će mu to ipak ostati nedosanjani san.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta rece osta ziv.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
O ovome svi davno već pričamo, Pirlo čita sportsport forum

Da li je ovo početak target man-a na poziciji 10 umjesto špic ?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BlaiseMatuidi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], PeppermintSA i 18 gostiju.