Witcher 3 tesko da ce igrat ako ima slabiji, pogotovo laptop, nevezano sto je davno igra izasla.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
27.10.2020
Zavisi sta znaci slabiji pc/laptop. Nek napise konfu pa cemo pricati, u 2020 su ovo igre koje pokrecu slabiji racunari.
Nije ni CIV 5 toliko jednostavan za igrati, pogotovo u kasnijem stadiju kad je otvorena čitava mapa i vidiš sve, zna zaštopati, pa čak se i freeze - crash igra.
Skyrim je najlakši od ovih svih, al' bez konfiguracije teško je nešto precizirati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Recimo laptop sa i3 6 gen, 8GB RAM, Intel HD 520, neigrivo. Takodjer sa grafickom od 2 GB, neigrivo na laptopu. Preveliki stuttering. Da se razumijemo, laptop s tom konfom nije bas jeftin.
Witcher 3 je i dalje prezahtjevna igra.
27.10.2020
Ma neigrivo potpuno, znam iz iskustva, CIV IV već i može nekako. Ako se žele igrati zahtjevne igre onda uzeti računar ili izvaliti bolesne pare za gejmerski laptop koji je teži od tebe samog. Ostalo ništa ne dolazi u obzir, osim za CS, LoL, DOTA-u, FM ili nešto starije. Ja sam igrao CIV VI na 920M Nvidia i okej je do nekog endgamea, to što sam gore spominjao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na laptopu ok ali stariji racunar sve ovo moze pokretati bez problema. Ja igrao prije godinu na i5 3470 i r9 380 2gb grafici 8 gb rama civ 6, witcher 3, gta v, ac odysey itd a ne vrijedi ni 300-400 km
Planiram...hmm ko zna koji po redu prelazak STALKER igara. Ima li ovde fanova tih igara?
Te igre ili mrzis (donekle opravdano) ili obozavas poput mene (potpuno opravdano
).
Ne mogu docekati dvicu...

Te igre ili mrzis (donekle opravdano) ili obozavas poput mene (potpuno opravdano

Ne mogu docekati dvicu...
Koliko slabiji?
Koji RAM, procesor i graficku karticu imas?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako izbjeci ruse i turke na csgo, poludicu s njima
Moram probati smanjiti ping pri matchmakingu, citao sam da to moze pomoci jer te spaja sa rajom koja je bliza serveru, logicno.

Moram probati smanjiti ping pri matchmakingu, citao sam da to moze pomoci jer te spaja sa rajom koja je bliza serveru, logicno.
Logicno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Alo gejmeri.
Koliko košta skupa plejka, one papučice i volan?

Koliko košta skupa plejka, one papučice i volan?
"We need to suffer. And we need to fight."

Total completion mi je tek na 77%.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
treba ti compendium, 70 zlatnih medalja iz misija ako se ne varam, sve stranger misije, svi challenges itd. za 100% completion
ugl ne isplati se
probaj Red Dead Online
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Stranger misije sam ja mislim odradio sve. Ovo za hunting i ostalo mi se stvarno ne da, tako da je to to sto se tice kampanje. Fascinantno kako mozes random na mapi naletiti na razne lokacije tipa izvor termalne vode, stari rudnici i sl.
Je li igrao mozda neko Crash bandicoot nsane trilogy na PC-u, ne prepoznaje mi ps4 kontroler, na tastaturi neugodno.
Call the coroner!
Ja sam se nešto istripovao da ima 5 chaptera ukupno. I upravo završio peti, vidim nije kraj niti epilog 
Sad tek vidim da ima šest plus epilog u dva dijela

Sad tek vidim da ima šest plus epilog u dva dijela
Taman ko je propustio kad je Epic davao besplatno...
PS: Far Cry 3 isto besplatan na Unisoftu samo kineskom
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
RIP AMD

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.