FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 avg 2020, 02:21

Sve to treba da pokazemo na terenu,hvala bogu jeste tako, sve imamo najbolje u drzavi,plate,kamp,oprema,treninzi sve sve,a zasto onda dodje ti velez na kosevo ili TC I skoro pa nadigra te,daj malo da se to iskoristi te prednosti,nadam se da ce se sve sloziti kako treba uz strucne ljude.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 avg 2020, 06:35

Jedno pitanje za sve

Ako roma vrijedi 600 m €, realno koliko mislite da FK SARAJEVO vrijedi odnosno za koliko bi se mogli prodat sad.?

Drugo Aduko nije mi drago sto ga vracaju jer je ispao supak prema klubu, ali ako pogledamo sad nas tim i sta nam treba to je upravo adukor.

Jer covjek moze igrat na mjestu susica oremusa dzokanovica dupovca milicevica i serbedzica. I to na visokom nivou. Takode to je poruka igracima kao rahmanovicu tataru da nema para vani bas na guzove i da to vise nije velka razlika na sprem FK SARAJEVO

Do juce nismo mogli kako treba dobiti licencu za euro takmicenje sad je dobivamo u prvom roku

Drugo mi trosimo 10 m km zeljo zrinjski 6 m km, al mi od 10
M km 4 m km dajemo pdv taksu dok zeljo zrinjski od 6 m km plate mozda 1 milion, drugo zeljo 50% budzeta SDA je donacija privatno posedzivanje donacije, zrinjski 80% HDZ (sto znaci sigurni su ne placanju poreza JER SDA I HRZ nece poslatinspekcije na svoje glasace) dok kod nas to ide po 3-4 puta mjesecno

Generalni spozor bh telekom placao 2 k € mjesecno po klubu za tv prava i generalno sponzoratvo.

Od bosanski firmi jedino violeta bh telekom bosnalijek se ko nesto reklamiraju preko nasih klubova sve ostalo bronzani sponzori u vidu brajlovica reklamirase za 3 kg cevapa

Nijedan igrac nije napusto klub radi dugova nit je napusto klub u dogovoru sa klubom radi duga niti nas je ijedan igeac tuzio za dug

Kamp mi nismo svjesni i ovo sto imamo koliko znaci kad nemoras svaki dan trenirat na razlicitom terenu i kad mozes trenirat u terminu kad tebi odgovara

Napokon smo postali najtrofejni klub u drzavi

2 godine uzastopice prvaci i dosli do 3 predkola le

Svi treneri drugih klubova iz pl bh pa i regiona govore da imamo najveci roster al sto je i najvazije najbolji i najmladzi u ligi

Samo kad se sjetim da je Said molio Mamica da nam plati 50 k km ostete

Pa komazec pa skoro pa pelak i lista je toliko duga da nismo dobili ni pola marke ostete

Da oskacemo od ostalih ekipa igrom ne, tesko je bilo gdje na svijetu nac ekipu da bas oskace od citave lige to je BARCELONA BILA prije 10 godina i mozda donekle da PSG odskace u francuskoj

Dinamo zagreb pa ne oskace igrom od hrvaske lige, jer oskakat je kad pobjedis sve po temelju i pobjegnes drugo plasiranom 18 bodova plus radis ovo sto radi mamic prodaje skupo dovodi dzaba, ili ko PSG kupujes skupo igras dobro prodajes jeftino al oskaces

Liverpool jeste ove godine pogodio sa svim trosio malo odskako prodavace poprilicno skupo, al to je u 30 godina jednom, city ulaze puno ne odskace od lige i orodaje za dzaba znaci totalni minus financiski a ne oskaces.

Zvjezda jeste bila najbolja naj vise sezona u ex yugi al nije oskakaka sad kao sto sad PSG ILI UNTED ILI BARSA ORIJE 10 godina koja je ujedno imala najboljeg igraca svjeta 15 godina

Jer i partizan je igrao u finalu imao je fin broj titula kao hajduk kao i dinamo, plus sto je zvjezdu TITO placo nasim kesom i opet samo bila nesto malo bolja od hajduka oartizana dinama

Sta hocu da kazem mi nit imamo vlasnika koji je lud ko ovaj iz PSG ILI CITYA, niti imamo najboljeg igraca bar istocne evrope u nasem rosteru da bi mi mogli oskakat, al isto tako dovoljno smo dobri da mozemo bit prvaci BOSNE I HERCEGOVINE svake godine i da cemo vrlo brzo abd biti samo odrzivi vjeciti prvaci BIH

KOVACEVIC PIDRO SALCIN DZOKANOVIC KURDIC RESIC BESIC FIKRET ,,, sve pod ugovorom od 4 godine a tako reci standardni igraci koji nista nisu slabi od alispahica oremusa susuca kosorica pavlovica vranjesa nermina iz banjaluke itd.

A djeca igraju za mazalicu na sprem ovih staraca

Stadion je baska
Ostete koje su se pocele placat

Ima gresaka cruz priduzetak ugovora hodzicu krsti al to nisu bas velike greske jer imamo kaku taku korist od tih igraca (jedino sto cruz je bas budalastina neznam sta on tu radi i cuzevi se nesmiju desavat jer ovo nihe greska vec ovo mogu gledat kao muznju klubske sise kad niko negleda, posalji ga emire na posudbu **** te on

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2020, 07:14

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
28 avg 2020, 22:53
Denchi je napisao/la:
28 avg 2020, 22:37
28 avg 2020, 22:20
Očigledno da Nam ne planira značajna sredstva izdvojiti u klub.

Ja lično mislim da ni u Koševo neće izdvojiti neke velike cifre.

Daj Bože da griješim.
Kako je ocigledno? Objasni
E ovako, prije svega ako imaš stranog vlasnika očekuješ iskorak i totalnu dominaciju u odnosu na ostatak lige. Mi to nemamo. Mi ne igramo niti vidljivo bolji fudbal, niti imamo igrače koji su sposobni da igraju takav fudbal.

Kad sve to pogledamo, dolazimo jasno do zaključka da mi ne izdvajamo značajno veća sredstva u odnosu na naše konkurente, a to su Željo, Zrinjski, Široki Brijeg, pa donekle i Borac otkako je Zeljković u klubu.

Idemo dalje... Marketing ne prati evropske standarde, pa čak ni standarde klubova u regionu što je pogubno za klub iz glavnog grada jedne države, kakva god da je...

Sportski direktor ili ne zna dovesti igrače koji će biti daleko kvalitetniji u odnosu na ostatak lige ili nema sredstva za nešto takvo, trećeg nema. A bojim se da gospodin Nam ne izdvaja sredstva kojim će se nešto takvo ostvariti.

Još jedna stvar... Kvalitet dresova, odnosno dizajn je na niskom nivou, kao da je Uprava nesposobna da zatraži da se NIKE malo više potrudi oko toga. Ko god iole poznaje osnove dizajna zaključit će da se font na dresu uopšte ne uklapa sa ostatkom dresa, izgleda jako loše. Također i sama boja dresa je diskutabilna, a tek šta reći za crni dres koji je blago rečeno katastrofalan.

Ovaj klub zaista treba promijeniti još mnogo toga... Ovo su samo neke stvari na koje bi ljudi iz kluba trebali obratiti pažnju. Volim Sarajevo i zaista želim da se ove stvari isprave i da budemo klub koji će pratiti trendove kontinenta na kojem živimo.
Iskorak u odnosu na ostatka lige? Dupla, odbrana titule?
Pominjanje nasih igraca kao primjer dobrog igraca, pominjanje naseg kadra i sirine? Tim sezone uz 1 ili 2 izuzetka kompletan od nasih igraca, prvi strijelac nas itd.
Kada smo uzeli duplu igrali smo najbolje i najljepse i najefikasnije....promjenili smo trenera, kad promjenis trenera a time i stil igre(jer zivot nije PES2020) treba vremena da se ekipa prilagodi na nove zadatke, postavku i uigra nove igrace koje smo doveli sa ostatkom tima, to ne ide brzo kada je zadnji trener bio tu 3 sezone....

Nas budzet godisnji je duplo veci od prvog sljedeceg tima nase lige. Mozes pogledat finansijske izvjestaje i uporedit. Takodje vrijednost nase ekipe je skoro duplo veca od prvog konkurenta. Totalna vrijednost naseg kluba ce se jos uvecati dobitkom stadiona Kosevo koji je uprava osigurala, kroz stadion i zaradu sa stadiona od reklama, prostora i posjete ce se jacati i finansirati igracki kadar ekipe.

Marketing se popravio dramaticno, mnogo su aktivniji i rade bolji sadrzaj, naravno uvijek moze bolje.

Rad SD, je po meni zadovoljavajuci, mnogo vise pogodaka nego fula, najkritikovaniji igraci nisu njegovi transferi, mislim da je to do tvojih ocekivanja....svakako Nam nikad nije krio da zeli Akademce u prvom timu uz domace igrace, a samo izuzetne strance. Tu bi se slozio da strani igraci koji su tu nisu posebno bolji od ostatka (cak su slabiji kao Cruz,Krste)uz eventualno izuzetak Fanima....

Nike dizajn je takav, minimalisticki, Barceloni su dali Hrvatski dres u drugim bojama, lijeno :D
Meni je ova boja bordo dresova idealna, dres je cist, jednostavan i prepoznatljiv, za crni blackedout dres se apsolutno ne slazem, fantastican je toliko da ga ima Borusia Dortmund i Liverpool, mozda su oni glupi a ti pametan ali sumnjam...

Mi smo klub u razvoju i imamo velike projekte pred nama koje su zacrtali NAM i VPF zajedno sa nasom upravom, dakle, Stadion, razvoj Kampa, Akademije, kada se to ostvari a vjerujem da hoce, mi necemo imati nikakvih problema da privucemo koga hocemo bilo da je kadar, tehnicki sponzor ili bilo sta drugo u pitanju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 29 avg 2020, 07:22

MortemHz je napisao/la:
28 avg 2020, 20:40
samoSA je napisao/la:
28 avg 2020, 20:31
amypitar je napisao/la:
28 avg 2020, 20:15
Fakat što se za Evropu ne pokusa dovesti neki napadač i bek na posudbu.Bas ono jaka dva igrača. Daš im dobru platu, a prelaskom u pley off ili grupnu fazu, duplo bi se vratilo, plus imaš prevagu u prvenstvu za titulu.
Da se htjelo dovest dovelo bi se mislim da nema nista od tih pojacanja sada dovoditi bilo koga pitanje je registracije itd do narednog evropskog meca,moguce da se stavio prioritet na stadion narednih godinu dvije a sa ovim igrackim kadrom smo i vise nego dobri da se moze liga uzet
Jesmo najbolji ali ne odskačemo mi nimalo od ostatka lige, nešto slično kao i prošle sezone. Dva-tri fina igrača to mogu promijeniti čisto da se ne sekiramo toliko. :mrgreen: Play-off EL nije nerealan a imali bi i konkurentnije igrače za nastavak lige.
Ne odskacemo i to je ono sto licno mene nervira al to je samo moje misljenje,osvojis 2x ligu,kup igras evropu uzele su se neke pare imamo jedini vlasnika sa lovom i ne mozemo da se odvojimo,ne dovedu se bar dva jaka igraca pred evropski iskorak itd malo cudno sve al eto vidjet cemo daj boze da se stadion zavrsi onda baciti fokus samo na igrace

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 avg 2020, 10:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 avg 2020, 23:01
Denchi je napisao/la:
28 avg 2020, 22:37

Kako je ocigledno? Objasni
E ovako, prije svega ako imaš stranog vlasnika očekuješ iskorak i totalnu dominaciju u odnosu na ostatak lige. Mi to nemamo. Mi ne igramo niti vidljivo bolji fudbal, niti imamo igrače koji su sposobni da igraju takav fudbal.

Kad sve to pogledamo, dolazimo jasno do zaključka da mi ne izdvajamo značajno veća sredstva u odnosu na naše konkurente, a to su Željo, Zrinjski, Široki Brijeg, pa donekle i Borac otkako je Zeljković u klubu.

Idemo dalje... Marketing ne prati evropske standarde, pa čak ni standarde klubova u regionu što je pogubno za klub iz glavnog grada jedne države, kakva god da je...

Sportski direktor ili ne zna dovesti igrače koji će biti daleko kvalitetniji u odnosu na ostatak lige ili nema sredstva za nešto takvo, trećeg nema. A bojim se da gospodin Nam ne izdvaja sredstva kojim će se nešto takvo ostvariti.

Još jedna stvar... Kvalitet dresova, odnosno dizajn je na niskom nivou, kao da je Uprava nesposobna da zatraži da se NIKE malo više potrudi oko toga. Ko god iole poznaje osnove dizajna zaključit će da se font na dresu uopšte ne uklapa sa ostatkom dresa, izgleda jako loše. Također i sama boja dresa je diskutabilna, a tek šta reći za crni dres koji je blago rečeno katastrofalan.

Ovaj klub zaista treba promijeniti još mnogo toga... Ovo su samo neke stvari na koje bi ljudi iz kluba trebali obratiti pažnju. Volim Sarajevo i zaista želim da se ove stvari isprave i da budemo klub koji će pratiti trendove kontinenta na kojem živimo.
Evo ja cu ti odgovoriti ako smijem
Nam je ovdje tek godinu dana i vec se vidi napredak, budzet ce se sigurno iz godine u godinu povecavati, i lagano ces i osjetiti tu dominaciju
2 stvar, mi itekako veci budzet imamo u odnosu na konkurente..primjera radi, zeljo daje na plate oko 3.5 miliona, a mi 6 miliona maraka...
Treca stvar, kako ne pratimo marketing?Iz dana u dan to je sve bolje..evo za pocetak, uveden je bordo tv koji prenosi sve prijateljske utakmice kluba, uz komentatora, izjave itd..cak su prenosili i europsku tekmu..sad je uvedena i svake sedmice emisija BORDO SEDMICA gdje bude svega od analiza do nekih challenge-a s igracima, pa i razgovori s igracima..
Cetvrta stvar, SD je zakasnio s pojacanjima i to je njegova krivica, ni u kome slucaju nije problem u novcu..doveli smo 3 igraca(ukljucujuci Zinedina), a od tog dvojica su placena..Zinedin je placen 180.000€, a Fanimo 50.000€
Peta stvar, ovaj ugovor nije s nikeom, vec sa sportvision..a ova uprava nije pravila ugovor za dresove, vec prosla uprava(citaj Selimovic) i on traje 5 godina(istice sljedece godine na ljeto), kada istekne ovaj ugovor, vidjet ces da cemo napraviti fin ugovor jer ce ga po prvi put praviti ova uprava..
Nadam se da su ti neke stvari jasnije
Nije tacno za NIKE. Ugovor nije sa sport visionom vec sa firmom Sport Time iz Srbije koja je distributer za NIKE za ovu regiju uz izuzetak Hrvatske. Ugovor koji je potpisala prethodna uprava je istekao prije dvije godine a ova uprava ga otaf produzava svake godine. Moglo bi malo da se istina pise jer ovakvim slijepim branjenjem ove uprave im se ne cini nikakva usluga.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2020, 10:11

Orangina85 je napisao/la:
29 avg 2020, 10:08

Nam je ovdje tek godinu dana i vec se vidi napredak, budzet ce se sigurno iz godine u godinu povecavati, i lagano ces i osjetiti tu dominaciju
2 stvar, mi itekako veci budzet imamo u odnosu na konkurente..primjera radi, zeljo daje na plate oko 3.5 miliona, a mi 6 miliona maraka...
Treca stvar, kako ne pratimo marketing?Iz dana u dan to je sve bolje..evo za pocetak, uveden je bordo tv koji prenosi sve prijateljske utakmice kluba, uz komentatora, izjave itd..cak su prenosili i europsku tekmu..sad je uvedena i svake sedmice emisija BORDO SEDMICA gdje bude svega od analiza do nekih challenge-a s igracima, pa i razgovori s igracima..
Cetvrta stvar, SD je zakasnio s pojacanjima i to je njegova krivica, ni u kome slucaju nije problem u novcu..doveli smo 3 igraca(ukljucujuci Zinedina), a od tog dvojica su placena..Zinedin je placen 180.000€, a Fanimo 50.000€
Peta stvar, ovaj ugovor nije s nikeom, vec sa sportvision..a ova uprava nije pravila ugovor za dresove, vec prosla uprava(citaj Selimovic) i on traje 5 godina(istice sljedece godine na ljeto), kada istekne ovaj ugovor, vidjet ces da cemo napraviti fin ugovor jer ce ga po prvi put praviti ova uprava..
Nije tacno za NIKE. Ugovor nije sa sport visionom vec sa firmom Sport Time iz Srbije koja je distributer za NIKE za ovu regiju uz izuzetak Hrvatske. Ugovor koji je potpisala prethodna uprava je istekao prije dvije godine a ova uprava ga otaf produzava svake godine. Moglo bi malo da se istina pise jer ovakvim slijepim branjenjem ove uprave im se ne cini nikakva usluga.
:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 29 avg 2020, 10:20

Orangina85 je napisao/la:
29 avg 2020, 10:08

Nije tacno da ova uprava produzava ugovor sa Sport Time prosle dvije godine. Selimovic i comp su napravili takav ugovor da mozda ni sledrce godine necemo moci promijeniti dobavljaca opreme. Tj, moramo u konacnici dobaviti odredjeni ugovoreni kontigent dresova da bi se ugovor sa Sport Time zavrsio/prekinuo. Nazalost, takav je ugovor potpisan.

Sve ostalo sto se pise je namjerna laz i svakom sledecom lazi da bi se ocrnila ova uprava na celu sa Namom se cini i velika usluga istoj ovoj najboljoj upravi FKS u historiji.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 29 avg 2020, 10:28

Kada shvatimo da je klub dolaskom Tana, a sada Nama u izgradnji u svim segmentima biće lakše pojedincima koji stalno truju i vraćaju se u prošlost.

Da je lakše shvatiti, pojedine ekipe u ligi su tek četvrti razred osnovne škole a mi smo pred kraj srednje škole, sljedeće godine upisujemo fakultet a za četri godine magisterij.

To je jednostavno period sazrijevanja i to tako mora biti. Nema uspjeha preko noći zapamtite.

Ko zna shvatiti če ko ne zna nema svrhe objašnjavati mu. Ono što je najvažnije je da se za par kola vraćamo na vrh 💪
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 29 avg 2020, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 avg 2020, 10:31

Senner je napisao/la:
29 avg 2020, 10:28
Kada shvatimo da je klub dolaskom Tana, a sada Nama u izgradnji u svim segmentima biće lakše pojedincima koji stalno truju i vraćaju se u prošlost.

Da je lakše shvatiti, pojedine ekipe u ligi su tek četvrti razred osnovne škole a mi smo pred kraj srednje škole, sljedeće godine upisujemo fakultet a za četri godine doktorat.

To je jednostavno period sazrijevanja i to tako mora biti. Nema uspjeha preko noći zapamtite.
:clap: :clap: :salut:

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 29 avg 2020, 10:34

Anela Potura je licno produzila ovaj ugovor prije 2 godine, nema potrebe da se laze. Istina je da je on i produžen iz razloga sto je prethodna uprava narucila veliku kolicinu dresova koju nismo uspjeli do tada potrositi. Ali da je produzen ugovor u mandatu ove uprave, jeste.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2020, 10:36

Meni jos nije jasno zasto vam smetaju NIKE dresovi...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2020, 10:40

Zip je napisao/la:
29 avg 2020, 10:36
Haad najbolji bio 7 dresova po sezoni :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2020, 10:43

NIKE top dresovi, traze ljudi probleme gdje ih nema.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 avg 2020, 10:44

Dresovi su realno odlični. Nema potrebe razglabati puno oko tog.

Moramo pobjediti Radnika i u dobrom raspoloženju na pauzu gdje treba riješiti igrački kadar, ako je već Adukor "završen" potrudit se da što prije dođe, takođe, što prije riješiti pitanje beka i napadača. To je sasvim dovoljno.

Cilj treba biti pobjeda protiv Radnika.
Nakon toga sve podrediti sljedećim ciljevima a to su: prolazak minimalno još jednog kola i što prije preuzeti prvo mjesto na tabeli.

Sve to možemo uz adekvatan angažman svih.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2020, 10:46

Denchi je napisao/la:
29 avg 2020, 10:40
Zip je napisao/la:
Haad najbolji bio 7 dresova po sezoni :D
Haad bio dobar u to vrijeme :D

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 29 avg 2020, 10:47

Ugovorom se moglo vise izvuci i dobiti od Nike, ali definitivno odavno nismo imali ljepse i kvalitetnije dresove i opremu.
- FKS -

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 29 avg 2020, 10:47

skoJaa je napisao/la:
29 avg 2020, 10:34
Anela Potura je licno produzila ovaj ugovor prije 2 godine, nema potrebe da se laze. Istina je da je on i produžen iz razloga sto je prethodna uprava narucila veliku kolicinu dresova koju nismo uspjeli do tada potrositi. Ali da je produzen ugovor u mandatu ove uprave, jeste.
I zbog cega je dobila nogu?

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 avg 2020, 11:06

Može jedan bek i napadač Hadžiću?
Bordo bijeli za život cijeli!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 avg 2020, 11:07

Zip je napisao/la:
Ma sutra da izgrade recimo istok sa krovom, našli bi mu manu što je recimo krov crne, a ne bordo boje.
Ovde se gleda ko kakvu ima frizuru i po tome ocijene jel igrač papak ili nije. Kakvu trebu voda itd..
To su ljudi koji u životu ništa nisu napravili, cijeli život na grbači roditelja. Samo sjede pridikuju i kritikuju sve živo, a nikad kartu za trolejbus nisu platili.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 avg 2020, 11:18

amypitar je napisao/la:
29 avg 2020, 11:07
Zip je napisao/la:
Ma sutra da izgrade recimo istok sa krovom, našli bi mu manu što je recimo krov crne, a ne bordo boje.
Ovde se gleda ko kakvu ima frizuru i po tome ocijene jel igrač papak ili nije. Kakvu trebu voda itd..
To su ljudi koji u životu ništa nisu napravili, cijeli život na grbači roditelja. Samo sjede pridikuju i kritikuju sve živo, a nikad kartu za trolejbus nisu platili.
Ma ne treba se obazirati na tako te osobe, jer 90% njih ništa nije ostvarilo u životu, uopšte nemaju neke pozitive, samo su navikli da kukaju i da gledaju sve stvari crne, ili nemaju mozga da razmišljaju kako treba.
Naš trenutno jedini problem jeste bek i napadač o tome se ovdje treba rspravljati, također i o utakmici koja nam slijedi a ne o nekim xx stvarima ngdje veze
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tarapi i 12 gostiju.