U ponedeljak dolazi u Sarajevo, tako objavi sc.portal.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 avg 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
“Očekuje nas teška utakmica protiv Sarajeva, aktuelnog šampiona države. Mi ćemo sigurno pokušati sve da ostanemo neporaženi, sigurno je Sarajevo jedan veliki favorit, ali mislim da uz jednu dobro taktički odigranu utakmicu imamo šanse da ostanemo neporaženi”, rekao je Petrović.
Pobjedu cak i ne spominje,sto je interesantno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ima alibi kasnije..a u naravi ce göedati kako da nas pobijedi, kako da zezne Vinka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
i šta sad?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- RajaBa1983
- Kontakt:
Cuti,ne govori,na mom se odmori

Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 28 avg 2020, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
TobejarabbiRajaBa1983 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 21:19Cuti,ne govori,na mom se odmor![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Kockoglavi
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko te bude htjeo prebiti samo meni reci.Zundo je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:54Ne bih ja to, neki su ovdje prijetili da će me prebitElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:37De @Zundo malo zagrij atmosferu najavi napadaca da izginemo![]()
![]()
![]()
Da te zajedno prebijemo, selam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 21:59Ko te bude htjeo prebiti samo meni reci.Zundo je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:54Ne bih ja to, neki su ovdje prijetili da će me prebitElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:37De @Zundo malo zagrij atmosferu najavi napadaca da izginemo![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FalaElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 21:59Ko te bude htjeo prebiti samo meni reci.Zundo je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:54Ne bih ja to, neki su ovdje prijetili da će me prebitElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 20:37De @Zundo malo zagrij atmosferu najavi napadaca da izginemo![]()
![]()
![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- RajaBa1983
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Očigledno da Nam ne planira značajna sredstva izdvojiti u klub.
Ja lično mislim da ni u Koševo neće izdvojiti neke velike cifre.
Daj Bože da griješim.
Daj Bože da griješim.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ti Zundane, cim ti neko zaprijeti skidas gace...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako si dosao do tog zakljucka?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 avg 2020, 22:20Očigledno da Nam ne planira značajna sredstva izdvojiti u klub.
Daj Bože da griješim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- forza_juve
- Kontakt:
Ocigledno neki ljudi zaboravljaju gdje smo bili a gdje smo sada. Pitam se zahvaljujuci kome imamo sve sadaKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 avg 2020, 22:20Očigledno da Nam ne planira značajna sredstva izdvojiti u klub.
Daj Bože da griješim.

Ovdje se malo vise zivi u iluziji kada imas bogatog vlasnika kako ce odjednom roknut pare kao seik iz Psg.
Novac se izdvaja, imamo najbolje uslove, redovne plate, poceli smo placati odstete za igrace pa i isplatu bivsem treneru. Ne moze sve odjednom, covjek zna racunicu jer da ne zna ne bi bio milijarder. Ide nekim putem pa da Sarajevo bude samoodrziv klub a ne da zavisi od pumpanja novca pa poslije raspad sistema. Ne znam koliko ocekujes da izdvoji za Kosevo?
Ako je dao zeleno svjetlo za stadion onda ce od njega i napraviti stadion, nije varalica kao turcin u celiku to je i dokazao vise puta
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Protiv radnika standard, ako ne prime gol u prvom, bunker u drugom i ni 7 minuta aktivnog fudbala, srklet u najavi
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Pito mitomaneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2020, 22:26Kako si dosao do tog zakljucka?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 avg 2020, 22:20Očigledno da Nam ne planira značajna sredstva izdvojiti u klub.
Daj Bože da griješim.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, MaroonWhite1946, skoJaa i 30 gostiju.