Pa i on napada dijasporu, dovodi u pitanju njihovu ljubav prema BiH, pise kako se Bosnjaci trebaju sto vise asimilirati u narode koji ih okruzuju itd, itd.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- ASD
- Kontakt:
Nije, Romeo Mitrović je golman.DaVinci je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:05Sto namah ne rekoste ko mu je mendji ... ja konto menadjer mu neki Hans Templar pa navuko ga na svoje a ono nash bivsi golman u pokusaju a sad isti takav menadjercic ... pa taj ce od transfera Becira zaradit vise nego u svojoj citavoj smjesnoj karijeri ... prvi on je sve uradio da Becir neizabere nas pa tek onda Becir & co. .... Becire, halalimo ti ...![]()
Ovo je Romeo Filipović, igrao za Želju i Slobodu. prosječan igrač za federalne lige bio. Nigdje nije standardan bio.
- ArtVandelay
- Kontakt:
To da je izbor reprezentacije presudno za kvalitet karijere je teska glupost i floskula.
Ti ako kao igrac ne valjas i ne vrijedis, nece ti pomoci igranje ni za Brazil ni za Njemacku. A kamo li tamo neku svicarsku.
Ti ako kao igrac ne valjas i ne vrijedis, nece ti pomoci igranje ni za Brazil ni za Njemacku. A kamo li tamo neku svicarsku.
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 28 avg 2020, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Goalgetter
- Kontakt:
Apsolutno, pa Besic, Hajrovic i jos neki su sebi igranjem u BiH repci osigurali transfer u veci klub. Cak bih rekao da ce i lakse kod kas izvuci bolji transfer, jer se nece tako lako izboriti za mjesto startera u Svici.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:18To da je izbor reprezentacije presudno za kvalitet karijere je teska glupost i floskula.
Ti ako kao igrac ne valjas i ne vrijedis, nece ti pomoc igranje ni za Brazil ili Njemacku. A kamo li tamo neku svicarsku.
Okrenuti se Gigoviću!
Švicarskoj je tradicionalno jako teško uzeti igrača ali iz Švedske bježi ko može, treba iskoristiti dobar trenutak i za Gigovića

Robin Tihi (18) has picked to represent Finland. He's been a starting player for AIK.
That's two young starting CBs in Allsvenskan that has picked another national team. Anel Ahmedhodzic to Bosnia and Robin Tihi to Finland.
Players that has picked a different national teams than ours;
- Anel Ahmedhodzic, Bosnia
- Dennis Hadzikadunic, Bosnia
- Sead Haksabanovic, Montenegro
- Robin Tihi, Finland
- Arber Zeneli, Kosovo
- Ibrahim Dresevic, Kosovo
- David Mitov Nilsson, Macedonia
- Saman Ghoddos, Iran
Dokaz da znaš znanje

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Svi ti igraci su nakon prijema kosova u fifu mogli preci igrati za kosovo i ako su vec nastupili za druge repke. Nije ni jedan presao igrati za kosovo koji je igrao vec za svicarsku. A svi su vec vani bili u solidnim klubovima. Ta prica o njihovom patriotizmu je smijesna. Oni ovdje se svicarcima vise ulizuju nego bosnje. A kakve su sirovine pojedine bosnje u svicarskoj vam upravo slucaj becira pokazuje.BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:16Pa nisu mogli jer nije bilo Kosova tada. Vidjet ćeš u narednim godinama ako bude igrača kao do sada što je bilo. Svi biraju Kosovo, 100%.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:15Koji je to kosovar odbio Švicu i izabro Kosovo, a da je neki potencijal?BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:12Ljudi šta vam je pa nema muda ko Šiptar neki pa da odbije poziv. Bošnje su vazda ljige bile i uvlačili u dupe. Gotovo je ovo, žao mi je ali eto.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kosovari su veliko "patriotsko" razočarenje.
Mislio sam da će svi nagrnut da igraju za Kosovo, kolko su zadrti.
Ispade da ih je skoro svako ko je imo bolju opciju ispalio.
Mi smo vrlo pozitivan primjer lojalnosti zemlji porijekla, iako ponekad izgleda drugačije.
Naročiti kad se uzme u obzir haos i javašluk koji ovdje vlada.
Mi smo vrlo pozitivan primjer lojalnosti zemlji porijekla, iako ponekad izgleda drugačije.
Sretno momcino tvoj zivot tvoj izbor ali imam neku šuhu da ces ti ipak za Bosnu zaigrati
- ASD
- Kontakt:
Nije to slučaj samo u Švicarskoj. Januzaj ih isto odbio.Maestro je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:31Svi ti igraci su nakon prijema kosova u fifu mogli preci igrati za kosovo i ako su vec nastupili za druge repke. Nije ni jedan presao igrati za kosovo koji je igrao vec za svicarsku. A svi su vec vani bili u solidnim klubovima. Ta prica o njihovom patriotizmu je smijesna. Oni ovdje se svicarcima vise ulizuju nego bosnje. A kakve su sirovine pojedine bosnje u svicarskoj vam upravo slucaj becira pokazuje.BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:16Pa nisu mogli jer nije bilo Kosova tada. Vidjet ćeš u narednim godinama ako bude igrača kao do sada što je bilo. Svi biraju Kosovo, 100%.
-
- Kontakt:
Nije istina nego je Infantino izvarao Siptare tako sto je donio odluku da ne mogu igrati za Kosovo, ako su igrali na Svjetskom.Maestro je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:31
Svi ti igraci su nakon prijema kosova u fifu mogli preci igrati za kosovo i ako su vec nastupili za druge repke. Nije ni jedan presao igrati za kosovo koji je igrao vec za svicarsku. A svi su vec vani bili u solidnim klubovima. Ta prica o njihovom patriotizmu je smijesna. Oni ovdje se svicarcima vise ulizuju nego bosnje. A kakve su sirovine pojedine bosnje u svicarskoj vam upravo slucaj becira pokazuje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nema tu patriotizma, to je velika napuhana prica kod kosovara. Jedino su slozni protiv srbadije ali moze im se jer nisu dobili ustav kao BiH i imaju amere koji ih stite.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:34Kosovari su veliko "patriotsko" razočarenje.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nakon što su primljeni u FIFA-u, svako ko je imao pravo igrati za Kosovo, mogao je.Wandelanoite je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:45Nije istina nego je Infantino izvarao Siptare tako sto je donio odluku da ne mogu igrati za Kosovo, ako su igrali na Svjetskom.Maestro je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:31
Svi ti igraci su nakon prijema kosova u fifu mogli preci igrati za kosovo i ako su vec nastupili za druge repke. Nije ni jedan presao igrati za kosovo koji je igrao vec za svicarsku. A svi su vec vani bili u solidnim klubovima. Ta prica o njihovom patriotizmu je smijesna. Oni ovdje se svicarcima vise ulizuju nego bosnje. A kakve su sirovine pojedine bosnje u svicarskoj vam upravo slucaj becira pokazuje.
Bez obzira na to što je nastupao za A selekcije dugih država u takmičarskim tekmama.
Sjećam se da je bilo i kod njih diskusija hoće li - neće li Xhaka i Shaqiri promijeniti sportsko.
Ne sjećam se da ih je neko zayebo, nego je to bila njihova odluka. Nakon toga kad su nastupili za Švicu u takmičarskim, više nisu mogli.
Ovi Svedi u soku sta ih je snaslo. Nikako sebi da dodju, sad ce oni iz afekta uputiti poziv NalicuDrape je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:24Švicarskoj je tradicionalno jako teško uzeti igrača ali iz Švedske bježi ko može, treba iskoristiti dobar trenutak i za Gigovića![]()
Robin Tihi (18) has picked to represent Finland. He's been a starting player for AIK.
That's two young starting CBs in Allsvenskan that has picked another national team. Anel Ahmedhodzic to Bosnia and Robin Tihi to Finland.
Players that has picked a different national teams than ours;
- Anel Ahmedhodzic, Bosnia
- Dennis Hadzikadunic, Bosnia
- Sead Haksabanovic, Montenegro
- Robin Tihi, Finland
- Arber Zeneli, Kosovo
- Ibrahim Dresevic, Kosovo
- David Mitov Nilsson, Macedonia
- Saman Ghoddos, Iran

Ko ih yebe, kako su legendu Ibrahimovica nogirali a igrali im panjevi Berg i Toivonen na Svijetskom Prvenstvu. Oni bi Ibru i ranije izbacili da im nije toliko trebao, tj da nije svijetska klasa koja se radja jednom u 50 godina.
Imaju oni tu fanatičnu crtu, koja se možda u sportu ne vidi.Maestro je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:47Nema tu patriotizma, to je velika napuhana prica kod kosovara. Jedino su slozni protiv srbadije ali moze im se jer nisu dobili ustav kao BiH i imaju amere koji ih stite.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:34Kosovari su veliko "patriotsko" razočarenje.
Vjerovatno ne žele da prave pritisak odozdo, s Kosova.
Da im se naredi da daju besu da će igrat za kosovo, ne bi tu bilo zayebancije.
-
- Kontakt:
Imali su, ali Shaqiri, Xhaka i ostali nisu mogli igrati za Kosovo jer su igrali za Svicarsku na WC 2016, a prvi spisak je bio u oktobru 2016.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:50Nakon što su primljeni u FIFA-u, svako ko je imao pravo igrati za Kosovo, mogao je.Wandelanoite je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:45Nije istina nego je Infantino izvarao Siptare tako sto je donio odluku da ne mogu igrati za Kosovo, ako su igrali na Svjetskom.Maestro je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:31
Bez obzira na to što je nastupao za A selekcije dugih država u takmičarskim tekmama.
Sjećam se da je bilo i kod njih diskusija hoće li - neće li Xhaka i Shaqiri promijeniti sportsko.
Ne sjećam se da ih je neko zayebo, nego je to bila njihova odluka. Nakon toga kad su nastupili za Švicu u takmičarskim, više nisu mogli.
MES QUE UN CLUB!
Sigurno se žale. Sa tim "panjevima" dobili Francusku i Italiju u kvalifikacijama i dogurali do četvrtfinala svjetskog prvenstva.Tristan10 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:51Ovi Svedi u soku sta ih je snaslo. Nikako sebi da dodju, sad ce oni iz afekta uputiti poziv Nalicu![]()
![]()
Ko ih yebe, kako su legendu Ibrahimovica nogirali a igrali im panjevi Berg i Toivonen na Svijetskom Prvenstvu. Oni bi Ibru i ranije izbacili da im nije toliko trebao, tj da nije svijetska klasa koja se radja jednom u 50 godina.

Omeragic je ja mislim od njih najveci talenat, ali isto tako u ovom trenutku najslabiji od njih. 2 od 3 je dobro, nemamo nikakvo pravo na njih niti imamo ni 1% zasluge za njihov razvoj. Mi smo Svedskoj ukrali 2 igraca, nije nama Svicarska nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.