Nasikirali se ko Lendra.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nasikirali se ko Lendra.
Ma nisam vas prepoznao cuj dodju ti kuciHarika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:24Fino, dodju ti kuci i uzmu bris, KOCKOGLAVIKockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:22Kako se mitomani danas testiraju, kada moraju biti u izolaciji do ponedeljka.
A cirkusa
Kad otvorim tabelu vidim da smo prvi i da smo po igri za vas Dynamo BrestGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:29OkHongKong je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:24Jedno je investitor u klubu, a vi ste vijetnamsko pseto. Postoji razlika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:20
Uvijek nas nazivate Vijetnamcima ovo ono, a prvi ti kmecis za investitorom![]()
![]()
?
Razumijem ja tvoj bijes, ipak kad otvoris tabelu zadnjih 7 sezona ne vidis nijednom da je zeljo prvak![]()
Ne znaju šta će od bijesa, zakucaše ih ovi testovi.
5 kolo bolan...a mi nismo ni s pojacanjima zavrsili..tek nam sad dolaze bek, spic i Adukor...HongKong je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:32Kad otvorim tabelu vidim da smo prvi i da smo po igri za vas Dynamo BrestGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2020, 17:29Ok?
Razumijem ja tvoj bijes, ipak kad otvoris tabelu zadnjih 7 sezona ne vidis nijednom da je zeljo prvak![]()
![]()
Isti vi ste stavljali u januaru Susica u savrsenih 11 zelje, zajedno s Cocalicem, Zukanovicem, Sehicem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.