Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ASD
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ASD » 28 avg 2020, 16:35

nebeskasila je napisao/la:
28 avg 2020, 16:34
Beciru je instagram prepun uvreda. Takav smo mi narod
Glupi ljudi. Iako ga niko od nas lično ne zna, miješa se u njegove odluke. Nonsens.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 avg 2020, 16:36

Bećir se odlučio, gotovo je. Poželimo momku sve najbolje, i to je to.

Nema potrebe za uvredama i lošim željama.

Ono što je meni drago, jeste da se savez potrudio oko ove trojice i samo zalaganje je ono što navijači traže.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 28 avg 2020, 16:36

Tristan10 je napisao/la:
28 avg 2020, 15:23
Amarinho je napisao/la:
28 avg 2020, 15:21
Da ste vi u njegovoj kozi, igra te za Cirih, ima te neku solidnu platu za Svicarske uslove ali daleko je to od nekih miliona, karijera vam je bas krenula i treba te vjerovatno u neki bolji klub koji znaci da se tu prica o bas tim milionima. Ako ne predje te kojim slucajom, povreda ili sta vec, ostat ce te solidan igrac u Svici i ili Cvajti i to je plafon. Uglavnom poslje karijere ti igraci ipak traze neku zanimaciju jer nisu zaradili 10 miliona.

Dodaj da se kao Svicarac u recimo engleskoj, spanij itd pikas kao EU igrac i ne zauzimas mjesto Non-EU igraca, sto je puno lakse za klub koji te zeli.

Ostat "patriota" ili zaigrat za Svicarce?
Uvjek BiH, samo BiH. Nikad ne bi igrao za Dansku gdje zivim, ni ti ce mi djeca igrati ako budem zivio ovde, i oni imali opciju. :bih:
Zasto se ne vratis u BiH ako je toliko volis?

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 avg 2020, 16:36

Beciru je instagram prepun uvreda. Takav smo mi narod
i treba biti..nece mu cestitai:-)
ja ne bih ali neki bi, i neka bi :D
ja mu iskreno zelim sve najbolje ali isto tako mi nece biti zao ako skonta da se zeznuo, a mogao bi.
petkovic ako je gledao njegove tekme i na osnovu vidjenog ga pozvao, svaka mu cast :D

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 avg 2020, 16:39

Finn je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
28 avg 2020, 16:31
Finn je napisao/la:
28 avg 2020, 16:18
Becir obrisao one storyje cestitki. :urnebes:
Bice da ih je nekima zabranio, jer storyji jos uvijek imaju.
Šta mi ima zabraniti, nit ga pratim, nit sam mu ikada komentarisao. Danas mu prvi put ušao na profil da vidim storyje. :rol:
Ne znam bas najbolje kako instagram funkcionise jer nemam profil tamo, ali vjerovatno postoji neka opcija da se zabrane storyji onima koje ne pratis ili koji te ne prate. Udji mu na profil preko browsera bez da se ulogujes, pa ces vidjeti da ima onaj narandzasti kruzic oko profilne.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 avg 2020, 16:39

slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 28 avg 2020, 16:41

Ne smeta mi apsolutno sto je izabrao njih, samo mi smeta to kurvinjsko koketiranje sa nasim savezom, i Misketom, izjavama za medije ne bi li isforsirao upravo ovo da dobije poziv Petkovica sto prije.
Brate budi iskren reci Bosnu volim ali karijeru hocu tu, cekam poziv i zdravo dovidjenja, ne bi mu niko pola rijeci rekao.

Ali eto isforsirali su to, sad pricaju o nekoj stabilnosti, savezu, selektorima. Sine sretno tebi, sve najbolje ti u zivotu zelim, ali da si **** jesi i uzivaj u svojoj Svici, dabogda ti milione zaradio.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 28 avg 2020, 16:41

Ghuraba je napisao/la:
28 avg 2020, 16:39
Finn je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
28 avg 2020, 16:31

Bice da ih je nekima zabranio, jer storyji jos uvijek imaju.
Šta mi ima zabraniti, nit ga pratim, nit sam mu ikada komentarisao. Danas mu prvi put ušao na profil da vidim storyje. :rol:
Ne znam bas najbolje kako instagram funkcionise jer nemam profil tamo, ali vjerovatno postoji neka opcija da se zabrane storyji onima koje ne pratis ili koji te ne prate. Udji mu na profil preko browsera bez da se ulogujes, pa ces vidjeti da ima onaj narandzasti kruzic oko profilne.
Rade storyji na mobu. :thumbup:

Na laptopu sam pa mi neće iz nekog razloga.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2020, 16:43

Ma treba ga skroz ignorisati ne treba mu davati paznju nikako. Hvala Bogu imamo Anela i Denissa dao.im Bog vecu i bolju karijeru nego njemu. Vmon je svoje izabrao

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 avg 2020, 16:44

28 avg 2020, 16:43
Ma treba ga skroz ignorisati ne treba mu davati paznju nikako. Hvala Bogu imamo Anela i Denissa dao.im Bog vecu i bolju karijeru nego njemu. Vmon je svoje izabrao
:thumbup:

Gotovo, idemo dalje. :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 avg 2020, 16:47

Pitagora je napisao/la:
28 avg 2020, 16:36
Tristan10 je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
Da ste vi u njegovoj kozi, igra te za Cirih, ima te neku solidnu platu za Svicarske uslove ali daleko je to od nekih miliona, karijera vam je bas krenula i treba te vjerovatno u neki bolji klub koji znaci da se tu prica o bas tim milionima. Ako ne predje te kojim slucajom, povreda ili sta vec, ostat ce te solidan igrac u Svici i ili Cvajti i to je plafon. Uglavnom poslje karijere ti igraci ipak traze neku zanimaciju jer nisu zaradili 10 miliona.

Dodaj da se kao Svicarac u recimo engleskoj, spanij itd pikas kao EU igrac i ne zauzimas mjesto Non-EU igraca, sto je puno lakse za klub koji te zeli.

Uvjek BiH, samo BiH. Nikad ne bi igrao za Dansku gdje zivim, ni ti ce mi djeca igrati ako budem zivio ovde, i oni imali opciju. :bih:
Iz vise razloga. Iako vec dugo godina zivim vani zbog ratnih desavanja u svojoj domovini bio sam primoran da napustim. Vise puta godisnje dolazim u BiH sto poslovno, sto radi odmora. BiH ima vise korist od mene, nego sto ja imam korist od BiH. Mozda se nekad i vratim, ali trenutno poslovno ima vise smisla da zivim van BiH. Cisto poslovno kad se gleda. A svako ima pravo izbora gdje zeli da zivi.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 avg 2020, 16:49

denimb je napisao/la:
28 avg 2020, 16:41
Ne smeta mi apsolutno sto je izabrao njih, samo mi smeta to kurvinjsko koketiranje sa nasim savezom, i Misketom, izjavama za medije ne bi li isforsirao upravo ovo da dobije poziv Petkovica sto prije.
Brate budi iskren reci Bosnu volim ali karijeru hocu tu, cekam poziv i zdravo dovidjenja, ne bi mu niko pola rijeci rekao.

Ali eto isforsirali su to, sad pricaju o nekoj stabilnosti, savezu, selektorima. Sine sretno tebi, sve najbolje ti u zivotu zelim, ali da si **** jesi i uzivaj u svojoj Svici, dabogda ti milione zaradio.
Nagovoren je od strane dva propala menadzera koji nisu u zivotu igraca prodali, pa im je on vadiona i igrac s kojim mogu vratiti ulozene pare.

Ta dva propaliteta su Romeo Filipovic i Nusret Jashari doktor iz Ljubljane koji je tako i Vahida Selimovica vucarao po medijima, bacao raznorazne price nakon cega je momak propao.

Za Becira je vec placao talijanske medije i bacao bombe o prelascima u Seriu A.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 28 avg 2020, 16:50

Tristan10 je napisao/la:
28 avg 2020, 16:47
Pitagora je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:

Iz vise razloga. Iako vec dugo godina zivim vani zbog ratnih desavanja u svojoj domovini bio sam primoran da napustim. Vise puta godisnje dolazim u BiH sto poslovno, sto radi odmora. BiH ima vise korist od mene, nego sto ja imam korist od BiH. Mozda se nekad i vratim, ali trenutno poslovno ima vise smisla da zivim van BiH. Cisto poslovno kad se gleda. A svako ima pravo izbora gdje zeli da zivi.
Eto vidis. Zbog posla ti ne pada na pamet vratiti se. Kako onda osudjujes njega koji zbog svog posla zeli igrati za Svicarsku?

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 avg 2020, 16:51

denimb je napisao/la:

Taman tako, identicno razmisljam. Samo je fazon sto ce se, bar po mom misljenju, vrlo brzo ispostaviti da se zeznuo. Kod nas bi vec za otprilike 2 godine mogao upasti u prvu postavu, a kod Svicaraca najmanje u narednih 5 sigurno nece.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 avg 2020, 16:53

denimb je napisao/la:

Potpisujem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 avg 2020, 16:54

Bećiru i njegovom menadžeru je prioritet da se on sad dobro proda i dobije velik ugovor, a ne šta će biti za dvije ili tri godine. Biti reprezentativac Švicarske ima puno veću težinu nego biti reprezentativac Bosne i Hercegovine, i i Šabanadžović se može pohvaliti da je član reprezentacije.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 avg 2020, 16:56

Pitagora je napisao/la:
28 avg 2020, 16:50
Tristan10 je napisao/la:
28 avg 2020, 16:47
Pitagora je napisao/la:

Eto vidis. Zbog posla ti ne pada na pamet vratiti se. Kako onda osudjujes njega koji zbog svog posla zeli igrati za Svicarsku?
Zato sto ja ne raspravljam hoce li igrati za Basel ili Salzburg. Ja ne prestavljam drzavu u kojoj zivim, vec sebe licno, i firmu za koju radim. Isto ko sto on prestavlja fudbalski klub Zürich. Reprezentacija je nesto drugo. Nemam ja nista lose prema njemu, samo ja govorim licno za sebe, da bi ja drugacije odlucio, tj da je BiH jedina opcija.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 28 avg 2020, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2020, 16:57

Pitagora je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:

Nmgu vjerovati kakvo.pitanje..
Nikad zemlju u kojoj radim necu voljeti kao zemlju gdje sam rodjen. Ko da svi.mi.volimo sto smo otisli iz bosne. Nije niko otisao sto je htio nef sto je morao i svi bi se vratili da mogu ali ne moze niko. U sta da se vratimo? A to sto se ne vracamo ne znaci da mi ne.volimo.bosnu da ne bi sutra se stvorili tu da nesto treba. A tako je Anel izabrao bosnu isto znog svog posla. Izabrao Denis. Izabrao Miralem Pjanic. Izabrali jos toliko.igraca i sad pricas kako je Becir morao jer hoce da zaradi milione. Poserem ga ja

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 avg 2020, 16:58

Ovo koketiranje s nama je bilo vrlo nekorektno, pogotovo što su savez i Miske ponudili mjesto u bh reprezentaciji i on obećavao.

Ne znam je li svjestan kolika je snaga bošnjačke kletve u ovakvim slučajevima. :D
Seferovića je izvuklo što je Safet zayebo stvar, svi ostali su stradali.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 avg 2020, 16:59

DrFilgud je napisao/la:
28 avg 2020, 16:58
Ovo koketiranje s nama je bilo vrlo nekorektno, pogotovo što su savez i Miske ponudili mjesto u bh reprezentaciji i on obećavao.

Ne znam je li svjestan kolika je snaga bošnjačke kletve u ovakvim slučajevima. :D
Seferovića je izvuklo što je Safet zayebo stvar, svi ostali su stradali.
Klevete su toliko jake, da bi mogao kao brat Nedim završit :kafa:

Žao mi Misketa, izvozali ga ko majmuna. Al eto, barem je ovu dvojicu završio.
⚜️~⚜️~⚜️

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Goalgetter, Hansestadt, Proximic, Rimes87 i 48 gostiju.