Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Awaw upregnuo urednika da ga brani ovaj ga pokopa jos vise hahahaha lik u izolaciji a igrao utakmicu wtf
Kaze awaw Nemoj nas vise ti negane bwanit hahaha
Kaze awaw Nemoj nas vise ti negane bwanit hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
od 4. do 18. avgusta sam bio u izolaciji i onda nakon dva negativna testa sam izašao i priključio se treninzima", ističe Zec.

Ermin Klaster Zec

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na kraju ce svi igrati, kupiti ce Osim negativne testove samo da oni osvoje negdje 3 boda. A savez ce dopustiti.
-
- Kontakt:
Kako može certificirana zdravstvena ustanova, znaci certificirana od strane Ministarstva zdravstva i klinickog i sta sve ne, da bude smijurija, nepouzdana, prevara itd?
Željezničar za život cijeli!
Jel moguce da sad slijedi dokazivanje kako im je mosad namjestio pozitivne testove kako je nsbih u dosluhu sa pitarima zamjenio testove i da su krivi u uefi samo oni nisu nikad i moraju se protiv svih borit.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj sta napisa moderator
Prvo se raspitaj ko je dr.Rijad Konjhodzic
Pa onda komentarisi pcr i serolosku ....
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislim da on ima u samom sebi problem sa ZeljomSudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:36
Kako može certificirana zdravstvena ustanova, znaci certificirana od strane Ministarstva zdravstva i klinickog i sta sve ne, da bude smijurija, nepouzdana, prevara itd?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Igrači Željezničara se u BiH testiraju sve dok im ne izađe da su negativni. Izraelci testiraju samo jednom.
- Kockoglavi
- Kontakt:
I Sanela prasovic je na privatnoj klinici bila pozitivna al posto je sumnjala u test odradila novi gdje i treba bila je negativna. I kad prije se testirase kad su im za ponedeljak odredjena testiranja i jos odmah gotovi isti. Mitomani prljavi
Sertifikovani su i raznorazni fakulteti i skole po travniku,sirokom i sa tim diplomama neki i vode drzavuSudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:36

I ako je sertifikovana, onda je za odredjene biohemijske i hematoloske pretrage.suk, kks....
A kad ste tako pametni,zasto se rezultati ove lab ne sabiraju u statistike koje se svakodnevno ne objavljuju? zasto se uzorci, za koje se nema vremena i prostora da se obrade saltaju izmedju ovih par "drzavnih" laboratorija a ove "sertifikovane" niko ne spominje?
I sad tamo neka lab ima kitove za uzorkovanje i reagense za kojima je jagma u cijelom svijetu!?
Odakle im? To se ne uvozi tek tako, zna se kako se trebuje,registruje za uvoz, i ko uopste ima pravo za uvoz!
Dvojica su negativna, a sta je sa ostalim? 

-
- Kontakt:
2 puta negativni u Sarajevu, jednom veterina jednom certificirana zdravstvena ustanova. Govorim za Miletića i Juričića. Smiješno Boga mi.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Jao **** namazanih, znao sam da ce se ovo desiti 1/1.
Ti si naša ljubav jedina!
Sta je sa ostalih 10 zarazenih, i oni negativni?
Ne znaju Izraelci na kakvu prevaru od covjeka su naletili, zapamtit ce oni Amawa Osima.
Ne znaju Izraelci na kakvu prevaru od covjeka su naletili, zapamtit ce oni Amawa Osima.
Izolacija im prepisana do ponedeljka kada je zakazano novo testiranje,oni u medjuvremenu krse izolaciju i idu od privatnika do privatnika i obmanjuju javnost.Nevjerovatno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da da. Izraelski testovi ne valjaju. Inace izrael je zabit prava. Imaju mozda i najnapredniju tehnologiju, kad ulazis u drzavu znaju o tebi gdje si pisao i koliko puta.
Definitivno su iza nasih PRIVATNIH klinika sa testovima od 30 maraka. 100%.
Kakvi prevaranti. Sto neko napisa na Mandic petrolu se testiraju.
Definitivno su iza nasih PRIVATNIH klinika sa testovima od 30 maraka. 100%.
Kakvi prevaranti. Sto neko napisa na Mandic petrolu se testiraju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.