GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 10 dec 2010, 13:52

Ljudi su ljubomorni na uspjehe Vahe, i novinari su pali pod pritiskom. Neka puste Vahu na miru
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 dec 2010, 14:03

Treba mu još ‘poliranja’, ali Šime Vrsaljko mogao bi postati mladi Gary Neville, uvjereni su skauti koji prate nogometaše u cijelom svijetu, a poslodavac im je - kompjutorska igra.

“Football manager” jedna je od najpopularnijih nogometnih simulacija na svijetu, a njihovi skauti rade zaista ozbiljno. Neki su engleski klubovi uz njihovu pomoć posljednjih godina kupovali igrače i procjene su im se pokazale vrlo točnima.

Kreirali su i listu deset mladih igrača koje su označili “wonderkidima”. Na njoj je Šime Vrsaljko, ali i 16-godišnji Mateo Kovačić. On je novi Modrić...

“Za onoga tko si ne može priuštiti Luku Modrića, Kovačić je idealan izbor. Za nekoliko godina moći će ono što Luka može sad”, tvrde skauti.

Dok ne vodi Arsenal, možda uz ovu igru vrijeme provodi i Arsene Wenger. Za Kovačića i Vrsaljka menadžer Arsenala navodno je nudio 20 milijuna eura, ali Zdravko Mamić tu je ponudu odbio. Također navodno.

No već ove zime Wenger će smekšati gazdu Dinama, tvrdi Daily Mail. Londonski dnevnik piše da će Arsenal kupiti 18-godišnjeg Zadranina u siječnju, ali i da će ga ostaviti na posudbi u Dinamu do kraja ove sezone.

O iznosima nema govora, no Zdravko bi na ovakvu opciju mogao pristati...

Čelnici PAOK-a poslali su molbu Uefi u kojoj traže dodatno osiguranje tijekom boravka u Zagrebu. Kontaktirali su Stephena Tomasa, zaduženog za osiguranje u Maksimiru, koji im je obećao pomoć. Osim Muslimovića, Vitola, Malezasa, ozlijedio se i Vladan Ivić.
Kako “Football manager” gleda u budućnost...

1. Khouma Babacar

Senegalac (17), koji igra u Fiorentini, prvi je na listi.

2. Christian Eriksen

Za 18-godišnjeg Danca kažu da je novi Sneijder.

3. Phil Jones

Branič Blackburna (18) pravi je ulog u budućnost.

4. Marco Verratti

Veznjak (17) Pescare trebao bi naslijediti Pirla.

5. Juan Iturbe

Argentinac (17) može sjajno igrati na oba krila.

6. Vaclav Kadlec

Napadač (18) Sparte iz Praga rođeni je strijelac.

7. Mateo Kovačić

Veznjak Dinama dva je mjesta ispred Vrsaljka.

8. Tom Cairney

Škot (19) iz Hull Cityja svestran je vezni igrač.

9. Šime Vrsaljko

Iz godine u godinu Šime će biti sve bolji, misli FM.

10. Alphonse Areola

Golman PSG-a (17) buduća je jedinica “tricolora”.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2010, 16:18

Ima li ista zvanicno za povrede,jbg po meni je opet veci izostanak Vrsaljka,jer ionako ne igra Biscan,a dva nova igraca u odbrani pred utakmicu decenije i nije nesta ohrabrujuce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 dec 2010, 17:44

Devil je napisao/la:Ima li ista zvanicno za povrede,jbg po meni je opet veci izostanak Vrsaljka,jer ionako ne igra Biscan,a dva nova igraca u odbrani pred utakmicu decenije i nije nesta ohrabrujuce.
- Zabrinut sam. Imamo mnogo problema. Koliko čujem, situacija s Vrsaljkom nije najbolja, dobio je udarac u gležanj – rekao je Halilhodžić te dodao kako je Sammir također dobio udarac.

- Na ovakvom terenu i u ovakvim uvjetima svaki udarac može biti koban. No, ne mogu govoriti ništa više o ozljedama svojih igrača dok se detaljnije ne upoznam sa cijelom situacijom. Zasad je još prerano za bilo kakve zaključke – rekao je Halilhodžić.
Zasad samo toliko.

Oba igrača su važna, ali Dinamo bez Sammira nije Dinamo. Od njega sve kreće i daleko je najubojiti Dinamov igrač. Džaba nam Terry u obrani kad se u ofanzivi moramo osloniti na Calella ili Ibaneza. :roll:
...što je više lome to je volim jače...

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 10 dec 2010, 20:59

Šteta zbog neigranja Sammira,jer on je glavni kotačić u ovoj momčadi u kojoj ima kvalitete,Maksimir će dakako biti ispunjen do zadnjeg mjesta kao što je to bio slučaj protiv Sheriffa,Villarreala i Club Bruggea i navijači će do zadnje minute biti uz Dinamo i nadam se da će te uspjeti proći dalje,jer koja god momčad igra iz bivše SFRJ ja nju podržavam svim srcem,znam da će sada neko odmah pokrenuti temu "vjeroispovijest"i krenuti će polemika,ali to meni nije bitno svaki put mi je drago kada Sarajevo nešto uradi u pretkolu EL ili Partizan u LP ove sezone ili Zvezda u pretkolu EL pa tako i Dinamo i Hajduk,ove sezone sam ih bodrio preko TV-a kao da navijam za njih,jer uvijek mi je drago kada neka momčad iz bivše Juge uspije nešto u Evropi.Takav sam čovjek i tako će i ostati u mome slučaju !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 dec 2010, 18:31

HOĆE li se ovaj Božić slaviti u Plavom? Dinamovci se spremaju za još jedan veliki meč, Zdravko Mamić mobilizirao je grad da napuni stadion. No, Vahida Halilhodžića blagdansko vrijeme za sada ne opušta. I dalje je ljut zbog osječkog incidenta, gdje se htio tući s navijačima, a kasnije je ljutnju prebacio na novinare jer su prenijeli međusobno čašćenje klupe i tribina.

Posebna je priča Šime Vrsaljko. On je velika Vahina briga, jer iako su nalazi potvrdili da njegov gležanj u Osijeki nije slomljen, situacija uoči PAOK-a nije dobra.

Izgledi da Vrsaljko nastupi s uganutim gležnjem su polovični. Ozljeda je prilično bolna i male šanse daje mu i trener Halilhodžić. Vrsaljko kaže da će dati sve od sebe, ali priznaje da noga boli i ne izgleda dobro. Stradalo je isto mjesto još protiv Bruggea, a onda ga je Stojkić u Gradskom vrtu pokosio s dvije noge...

Mamić: Već smo prodali 22 tisuće ulaznica

Ne čudi što Vaha širi nervozu, jer ostao je i bez kartoniranog kepatana Igora Bišćana. No, barem će Cufre i Sammir biti spremni.

U Maksimirskoj su jutros ipak svi bili bolje raspoloženi od trenera. Nije želio previše razgovarati s novinarima, ljutnja ga još drži. Božićni domjenak ipak je bio prožet iščekivanjem uoči velike utakmice. Predstavili su dinamovci i klupski kalendar za godinu koja dolazi.

Zdravko Mamić isijava zadovoljstvo činjenicom da je Dinamo do danas prodao 22 tisuća ulaznica za susret s Grcima. Očekuje da će 15. prosinca stadion pohoditi 36 tisuća ljudi...

Ni PAOK ne dolazi u pravom trenutku, treneru se prijeti smjenom, no u jednoj utakmici odluke, mnoge stvari ostat će po strani. Bitan je onaj konačan rezultat, Dinamo ima veliku šansu na svom terenu...

Vrijeme do susreta s PAOK-om modri će provesti u Rovinju. U Zagreb se vraćaju u utorak...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 dec 2010, 18:33

Steamroller je napisao/la:Šteta zbog neigranja Sammira,jer on je glavni kotačić u ovoj momčadi u kojoj ima kvalitete,Maksimir će dakako biti ispunjen do zadnjeg mjesta kao što je to bio slučaj protiv Sheriffa,Villarreala i Club Bruggea i navijači će do zadnje minute biti uz Dinamo i nadam se da će te uspjeti proći dalje,jer koja god momčad igra iz bivše SFRJ ja nju podržavam svim srcem,znam da će sada neko odmah pokrenuti temu "vjeroispovijest"i krenuti će polemika,ali to meni nije bitno svaki put mi je drago kada Sarajevo nešto uradi u pretkolu EL ili Partizan u LP ove sezone ili Zvezda u pretkolu EL pa tako i Dinamo i Hajduk,ove sezone sam ih bodrio preko TV-a kao da navijam za njih,jer uvijek mi je drago kada neka momčad iz bivše Juge uspije nešto u Evropi.Takav sam čovjek i tako će i ostati u mome slučaju !
Sammir igra protiv PAOK-a 95% dok šanse za Vrsaljka su negdje 50-50.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 dec 2010, 18:38

Tako sretno su nas dobili u Solunu da se to ne može ponoviti. Nemaju oni neku igru, gotovo nikad ne napadaju, ali baš zato su jako opasni. Čvrsti su otraga i samo čekaju protivničku pogrešku, rekao je Sammir uoči “povijesne” utakmice protiv PAOK-a.

Brazilac je u u kup utakmici u Osijeku odigrao prvo poluvrijeme, sjajno asistirao Beqiraju, a onda izašao zbog bolova.

- Osjetio sam nešto u preponama i nisam želio riskirati. Nema nikakvih problema, bit ću 100 posto spreman za Grke - rekao je Sammir (23), koji je ove sezone zabio 17 golova za Dinamo i 11 puta asistirao suigračima.

- Samo se nadam da će stadion biti pun u srijedu. To je najvažnije. Jer bez navijačke podrške teško ćemo slomiti PAOK. Neka dođu pa ćemo svi zajedno slaviti - rekao je i dodao:

- Ne osjećamo neki negativni pritisak, svjesni smo da je ovo prilika generacije. Najgori su dani priprema do utakmice, to iščekivanje. Svi pričamo samo o Grcima, a utakmica nikako da počne. Najradije bismo ju odmah odigrali, toliko gorimo od želje - zaključio je Sammir, koji će protiv grčke momčadi morati odigrati najbolju utakmicu u karijeri.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 dec 2010, 18:38

24sata: Cijeli grad priča samo o utakmici protiv PAOK-a. Osjećate li velik pritisak?

Igrao sam ja dosta ovakvih utakmica, čak i u Ligi prvaka. Tako da mi je ipak lakše. Ali i ja sam bio mlad, znam kako je to kad s 20-ak godina igraš takve “povijesne” utakmice. Za ovakve poput PAOK-a se i bavimo ovim sportom, za to živimo. Na takvim utakmicama se stasa i odrasta u nogometnom smislu. Ja i stariji dečki stalno razgovaramo s mladima i pokušavamo im pomoći savjetima.
24sata: Bojite li se ičega na utakmici protiv grčke momčadi?

Grka sigurno ne. U momčad se samo ne smije uvući strah, ne smijemo se preplašiti eventualnog neuspjeha. Ako ćemo igrati u grču, mučit ćemo se. Svi, od prvog do zadnjeg, moramo biti opušteni.
24sata: Vi ste stranac, koji nije dugo u Zagrebu. Znate li vi što ovom klubu i gradu znači to famozno prezimljavanje u Europi?

Isprva mi nije bilo potpuno jasno, ali pričao sam dosta s ljudima i objasnili su mi o čemu je riječ. Znam povijest ovog kluba i koliko se dugo čeka takav rezultat u Europi. Siguran sam da ova momčad to može ostvariti jer je Zagreb to zaslužio. To je divan grad u kojem zaista uživam svaki dan.
24sata: Kako će Dinamo odigrati utakmicu desetljeća?

Glavom, ne srcem. I bez nervoze. Neće svijet propasti ako do 60. minute ne zabijemo, a toga moraju biti svjesni i navijači. Samo moramo biti strpljivi, a onda će doći taj gol. Nadam se samo da će stadion biti pun jer je za ovu utakmicu to najvažnije. Mora se stvoriti prava atmosfera, koja će nas nositi do velike pobjede.
24sata: PAOK vas je sretno dobio u onoj utakmici u Solunu. Kako se vama čini grčka momčad?

Oni nas sigurno u Maksimiru neće napasti, nije to takva momčad, no to ne znači da su slabi. Dapače. Zabijaju najviše iz prekida i kontri, a to su uvijek opasne momčadi. Ako ih tu zatvorimo, imamo veliku šansu. Nije uopće upitno da će igrati bunker.
24sata: Vremenski uvjeti mogli bi puno odlučiti. Kako se vi kao Portugalac nosite sa zimom?

Uh, nikako. Nikad u karijeri nisam igrao po onakvim uvjetima kao u Osijeku prošlog tjedna.Ovdje je vrlo hladno, ali nemam izbora. Loš teren sigurno će pogodovati Grcima, ali to je nešto na što nemamo nikakvaog utjecaja. Isto će biti i nama i njima.
24sata: Zadnja linija s vama, Bišćanom i Cufreom ove godine igra sjajno. Koliko će protiv PAOK-a nedostajati Igor Bišćan?

Budimo realni, izostanak kapetana je golem hendikep. Nas dvojica se odlično razumijemo i nikad nije dobro razdvajati stoperski par. Ali “mali” Barbarić će to odlično odraditi, to je pravi igrač. Razgovaram stalno s njim i uopće ne sumnjam u njega. Imamo puno mladih igrača, koji su svjesni težine utakmice, ali oni će uspjeti!
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 dec 2010, 19:38

Desnom nogom zakoračit ću na prvu stubu koja vodi u klub, istom nogom zakoračit ću u svlačionicu, a prva noga kojom ću dirnuti travnjak bit će također desna. Valjda će pomoći da prođemo, ispričao je Arijan Ademi.

U nadi da će nakon 40 godina dočekati proljeće u Europi, svaki će Dinamov igrač izvesti mali ritual. Brazilac Sammir razmišlja slično kao i Šibenčanin Ademi.

- Uvijek na teren prvo zakoračim desnom nogom. Tako ću i protiv PAOK-a.

Argentinac Luis Ibanez na zapešću ima tetovirana dva imena, očevo, Jorge, te majčino, Alejandra.

- Prije utakmice poljubit ću njihova imena. Uvjeren sam da će mi donijeti sreću. Mora - kaže Ibanez.

Jedan od najstarijih u svlačionici, Portugalac Tonel, neće biti izuzetak.

- Ha, uvijek imam isti ritual. Dolazeći na stadion, zastanem, izvadim mobitel i nazovem obitelj u Portugal. Ako su oni dobro, onda sam dobro i ja. To mi je najvažnije - kaže Tonel.

Posljednji put “modri” su prezimili pobijedivši u studenom 1969. francuski Marseille. Promijenile se mnoge generacije i svima im je zajednički bio “Murphyjev zakon”: Ako nešto može poći po zlu, sigurno će poći po zlu...
Igor Bišćan vjeruje barbi

Vjerujem mlađim dečkima, osobito Barbariću. Bit će pravi, rekao je Igor Bišćan, koji neće igrati zbog crvenoga kartona.
Za prolaz 100.000 kuna

Pobijede li PAOK i dođu do povijesnog rezultata, Zdravko Mamić svakom igraču isplatit će 100.000 kuna premije.
Mobitel u čarapi donijet će sreću

Trener Dinama Vahid Halilhodžić znao je mobitel držati u čarapi, a Dinamo bi pobijedio bez problema.

- Nezgodno ga je nositi u džepu trenirke - objasnio je Dinamov trener.
Kelava će na teren izići lijevom nogom

Prije dolaska na travnjak stat ću i prekrižit se. Veliki sam vjernik, vjerujem da će nam se ostvariti san i da ćemo prezimiti u Europi. Potom ću zakoračiti lijevom nogom - kaže Kelava.
Ante Rukavina uz glazbu za sreću

Napadač Dinama Ante Rukavina vjeruje da mu se konačno mora otvoriti.

- Uoči utakmice protiv PAOK-a slušat ću glazbu. To me opušta i donosi sreću - rekao je Šibenčanin.
Mamić će se, kao i uvijek, pomoliti

Nemam nekakav poseban ritual, uoči svake utakmice je isti. Čim uđem u ložu, sjednem, pomolim se dragom Bogu za uspjeh. Tako će biti i u srijedu - otkrio je Zdravko Mamić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 dec 2010, 19:56

Dinamo prolazi ne sekirajte se nista ! ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 dec 2010, 21:54

Bude li Ibanez ponovno igrao od prve minute neka ide i Vaha i sve u 3 pm.
Tome čovjeku bi trebalo zabraniti igrati nogomet, doslovno nema blage veze.. osim što trči ko konj.

Evo sad čitam da onaj Krešić neće braniti za PAOK samo zato jer je Hrvat.. kao da ga poštede pritiska. :? :lol: :lol:

Redovi za karte cijeli dan.. u subotu je bilo prodano oko 22-23 000 (oko 35 000 je pušteno u prodaju) a nisu izbacili brojku koliko je do sada otišlo. Sumnjam da je ostalo puno..

Trener PAOK-a najavljuje da idu igrati i žele postići gol, tj. neće ići na 0:0. Čisto sumnjam u ovo..

I da, teren je natkriven tj. čuva se za utakmica da se ne uništi jer bi takav sigurno pogodovao PAOKu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 dec 2010, 21:59

Vukovarac Dario Krešić jedan je od najboljih PAOK-ovih igrača. Siguran, konstantan, pouzdan. No u posljednje dvije utakmice trener Ioakim Havos prebacio ga je na klupu. Umjesto njega na gol je stavio Kostasa Chalkiasa, golmana koji je mnogo lošiji od Krešića. Prije dva tjedna PAOK je u prvenstvenoj utakmici gostovao kod Larisse, a Chalkias je uzeo loptu i proslijedio je u noge napadača Larisse, koji mu je “zahvalio” i zabio mu gol.

- Krešića su maknuli s gola jer smatraju da bi mogao olako shvatiti utakmicu. Hrvat je, a toga se u Solunu najviše boje - javio je grčki kolega.

Dario Krešić u mlađim je kategorijama, kod Stjepana Panjkreta, trenirao s Ivanom Kelavom, s kojim je i danas dobar prijatelj. Od 2002. do 2006. godine igrao je u Eintrachtu iz Triera, a suigrač mu je bio današnji sportski direktor Dinama Zoran Mamić. Premda je karijeru počeo u okolici Zagreba, Krešić je Vukovarac. Rat je njega i dio obitelji prisilio na progonstvo. Imao je sedam godina. U spomen na te dane danas s ponosom na dresu nosi 91. Nakon svake utakmice čuje se s obitelji.

- Evo, upravo me zvao. Idem prema Zagrebu, jedva čekam početak utakmice. Ne znam hoće li Dario braniti, znam da se nešto čudno govori u Grčkoj... Ali zaista nemam pojma - kaže Darijev otac Franjo.

No posljednjih dana nešto je doista čudno u PAOK-u. Iako nas grčki kolege uvjeravaju da bi Vladan Ivić, strijelac jedinoga gola protiv Dinama u Solunu, mogao nastupiti u Zagrebu, Grci su ga ostavili doma. Najiskusnijeg stopera Bruna Cirila, koji je dugo igrao u Seriji A, pustili su u Atenu kako bi bio na rođenju djeteta. I to dan uoči utakmice sezone! U prvoj utakmici u Solunu Krešić je bio jedan od najboljih igrača, branio je sve živo... Više ne brani. Za takav potez Dinamo bi im trebao zahvaliti..
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 dec 2010, 18:24

Kakav je bolesnik ovaj Mamić. :lol: Kakav show na gol.hr portalu. http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao- ... aok-a.html

P.S. Nabijem ga na kuratz.
Hayley <3

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 dec 2010, 19:11

Mamic kralj! 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2010, 21:00

Zadnje informacije
Samir,Vrsaljko igraju li ili ne? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 dec 2010, 21:18

Devil je napisao/la:Zadnje informacije
Samir,Vrsaljko igraju li ili ne? :?
Sammir igra 100%, a Vrsaljko je jučer sa Chagom trenirao posebno.. njegov nastup još nije 100% siguran.

Samo da Ibanez ne igra... neka radije stave Skendera na lijevo krilo. :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 dec 2010, 22:18

Meni bi bas bilo drago da izgube sutra, da Mamic ludi i proziva sve redom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 dec 2010, 22:23

badblueboylivno je napisao/la:Kakav je bolesnik ovaj Mamić. :lol: Kakav show na gol.hr portalu. http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao- ... aok-a.html

isti Ćiro a nije ni čudo da su prijatelji, čak više djeluju kao otac i sin, pogotovo sa ovim izjavama ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 dec 2010, 22:46

brazzo je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Kakav je bolesnik ovaj Mamić. :lol: Kakav show na gol.hr portalu. http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao- ... aok-a.html

isti Ćiro a nije ni čudo da su prijatelji, čak više djeluju kao otac i sin, pogotovo sa ovim izjavama ;)
Veliki su to prijatelji. :lol: :roll: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.