Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I ako propadne me treba nam. Nikad ga ja uzeo ne bi odazovel se na ovaj poziv sad za svicu
Nije reprezentacija klub pa da se bira zbog stabilnosti. A nije ni Svicarska, Francuska pa da se radi o Kimpembe. I Ahmedhodzic i Hadzikadunic su izabrali BiH ispred Svedske, a Svedska je u rangu Svicarske po kvalitetu i rezultatima. S toga, ako nema kvalitet za Svicarsku, nema ni za nas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci u konacnici nas nije izabrao zbog ovakvih kao Begic i Vico. Sto je u jednu ruku i ispravno jer je skontao da smo banana drzava. A u drugu ruki je lose sto ne gaji ljubav prema BIH.
Mi necemo nikad vise otici na neko prvenstvo.
Mi necemo nikad vise otici na neko prvenstvo.
Svako ima pravo na izbor i to treba poštovati, a ne srati po momku. Nek mu je sretno bio naš ili njihov.
"We need to suffer. And we need to fight."
Proizvodi BH puno svoji igraca, samo sto malo malo odu preko istoka a neki nisu skloni da skoknu preko zapadne granicezure99 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:04Potpisujem svaku rijecVucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:47Apsolutno.JonSnow je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:37Mali čitav život živi u Švici. Mi smo uložili ravno 0 KM u njegov fudbalski razvoj. Petković radi svoj posao, a posao mu je da radi sve što će poboljšat tu reprezentaciju. To se zove profesionalizam.
Po svemu sudeći smo dobili za đžaba, dvojicu "Šveđana" i zato se trebamo poklopit po ušima, a ne cvilit kako nije fer.
Vrijeme je da i BiH počinje proizvoditi igrače koji mogu dalje od Hrvatske, Turske ili Rumunije. Ovi igrači iz dijaspore samo prikrivaju užasan rad saveza i domaćih trenera. U zadnjih nekoliko godina, čak i Kosovo bolje igrače od BiH pravi.
Sada neke bosanske seljačine na Instagramu mu psuju familiju jer je izabrao Švicarsku, bolje je da budu ljuti što je BiH skoro jedina država u Evropi koja nikada nije imala tima u grupnoj fazi EL i nije u stanju izbaciti jednog polukvalitetnog igrača godišnje.![]()

Pa eto Stefan Kovac ti je najbolji primjer. U17, U19, i na kraju hoce Srbiju. Onaj Acimovic il kako se zove, saobracajna nesreca, izgubio oca mescini, savez platio sve troskove, op op Srbija.. Luka Jovic, Jovicic, Maric i tako dalje i tako dalje i tako dalje...

@igrajlopte 🐦
Ovaj mali sa 16 godina izrazio zelju da igra za nas. Babo mu prije pola godine rekao da ima zelju da igra za nas. Misimovic prije 10 dana rekao da Becir ima zelju da igra za nas.
Sta dalje slijedi?
Frajer dobio poziv Svicarske, brat mu se raduje zbog toga na instagramu, a ovaj mali podijelio 685 storyja u vezi toga, sto takodjer dokazuje da je sretan i ponosan. Ok, nek si ti osjetio srecu i ponos, ali cemu laganje njegovog starog i cemu laganje Misketu?
Btw, sto je najgore, cestitke na pozivu mu uglavnom upucuju Bosnje.
Sta dalje slijedi?

Btw, sto je najgore, cestitke na pozivu mu uglavnom upucuju Bosnje.

Becir obrisao one storyje cestitki. 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
2/3 ,ja prezadovoljan

ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:13Proizvodi BH puno svoji igraca, samo sto malo malo odu preko istoka a neki nisu skloni da skoknu preko zapadne graniceDa nemamo lesinare oko sebe, imali bi mi top reprezentaciju sacinjenu od samo igraca rodjeni iz Bosne
![]()
Pa eto Stefan Kovac ti je najbolji primjer. U17, U19, i na kraju hoce Srbiju. Onaj Acimovic il kako se zove, saobracajna nesreca, izgubio oca mescini, savez platio sve troskove, op op Srbija.. Luka Jovic, Jovicic, Maric i tako dalje i tako dalje i tako dalje...![]()
Porodica od Kovača se preselila iz BiH u Srbiju 20 godina prije nego što se on rodio, nije on naš proizvod.
Objektivno mi imamo talenat, ali nemamo infrastrukturu, znaci 1) novac, 2) terene, 3) trenere. Nemas novac da ulozis u kvalitetne igrace u ligi da stvoris pravu konkurenciju, nemas terene gdje mozes igrati brz nogomet, gdje se svugdje igra, 3) nemas dovoljno dobrih trenera koji ce uputiti igrace. Isto tako nemamo trenera vani. Evo npr Meho Kodro trenira u 2. Svicarskoj ligi, doveo prvo Stevanovica, pa onda sad Ramovica i Efendica. Stevanovic sad konkurentan za reprezentaciju. Zamisli kad bi imali 5 takvih trenera, koji bi mogli povuci nase igrace dalje. I to bi nesto znacilo.ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:13Proizvodi BH puno svoji igraca, samo sto malo malo odu preko istoka a neki nisu skloni da skoknu preko zapadne granicezure99 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:04Potpisujem svaku rijecVucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:47
Apsolutno.
Vrijeme je da i BiH počinje proizvoditi igrače koji mogu dalje od Hrvatske, Turske ili Rumunije. Ovi igrači iz dijaspore samo prikrivaju užasan rad saveza i domaćih trenera. U zadnjih nekoliko godina, čak i Kosovo bolje igrače od BiH pravi.
Sada neke bosanske seljačine na Instagramu mu psuju familiju jer je izabrao Švicarsku, bolje je da budu ljuti što je BiH skoro jedina država u Evropi koja nikada nije imala tima u grupnoj fazi EL i nije u stanju izbaciti jednog polukvalitetnog igrača godišnje.![]()
Da nemamo lesinare oko sebe, imali bi mi top reprezentaciju sacinjenu od samo igraca rodjeni iz Bosne
![]()
Pa eto Stefan Kovac ti je najbolji primjer. U17, U19, i na kraju hoce Srbiju. Onaj Acimovic il kako se zove, saobracajna nesreca, izgubio oca mescini, savez platio sve troskove, op op Srbija.. Luka Jovic, Jovicic, Maric i tako dalje i tako dalje i tako dalje...![]()
Koga proizvodi? Bajića, Mujakića, Krpića? Luka Jović je proizvod Crvene Zvezde i nema nikakve veze sa bosanskim fudbalom.ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:13Proizvodi BH puno svoji igraca, samo sto malo malo odu preko istoka a neki nisu skloni da skoknu preko zapadne graniceDa nemamo lesinare oko sebe, imali bi mi top reprezentaciju sacinjenu od samo igraca rodjeni iz Bosne
![]()
Da, ima Marića, igrač koji će s 26 godina igrati u Serie B.
Proizvodnja igrača u BiH je ispod apsolutno svakog nivoa.
- ASD
- Kontakt:
Marić je otišao u ambicioznog drugoligaša (klub čiji je vlasnik Berlusconi) u transferu vrijednijem nego što je Demirovićev recimo.Vucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:24Koga proizvodi? Bajića, Mujakića, Krpića? Luka Jović je proizvod Crvene Zvezde i nema nikakve veze sa bosanskim fudbalom.ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 16:13Proizvodi BH puno svoji igraca, samo sto malo malo odu preko istoka a neki nisu skloni da skoknu preko zapadne graniceDa nemamo lesinare oko sebe, imali bi mi top reprezentaciju sacinjenu od samo igraca rodjeni iz Bosne
![]()
Da, ima Marića, igrač koji će s 26 godina igrati u Serie B.
Proizvodnja igrača u BiH je ispod apsolutno svakog nivoa.
Klub je već sad izdvojio 13 miliona eura za pojačanja.
-
- Kontakt:
Beciru je instagram prepun uvreda. Takav smo mi narod
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.