Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mali čitav život živi u Švici. Mi smo uložili ravno 0 KM u njegov fudbalski razvoj. Petković radi svoj posao, a posao mu je da radi sve što će poboljšat tu reprezentaciju. To se zove profesionalizam.
Po svemu sudeći smo dobili za đžaba, dvojicu "Šveđana" i zato se trebamo poklopit po ušima, a ne cvilit kako nije fer.
Po svemu sudeći smo dobili za đžaba, dvojicu "Šveđana" i zato se trebamo poklopit po ušima, a ne cvilit kako nije fer.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma ako neće - mrš, samo da ne krene bacati šuplje patriotske da mu je BiH u srcu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Iz Bosne i Hercegovine nas niko nije kontaktirao. Bilo je govora da će nas zvati, ali to se nije dogodilo. Bećir igra za mlade selekcije Švicarske, a moja lična želja je da jednog dana zaigra za “A” reprezentaciju BiH”, izjavio je Nedžad Omeragić.
Izjava Bećirovog oca iz decembra.
Izjava Bećirovog oca iz decembra.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jest' želja al' u kurcu, joj nigdje veze. Ali svaka čast savezu i Misketu, nema im se šta prigovoriti ovaj put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

ako mu je ovo pravi profil, a valjda jest, jer je vezan sa zvanicnim na instagramu, malac zna bosanski. Imaju neke slike i iz Dervente.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Psuju momku koji je rodjen, odrastao i fudbalski se razvio u Svicarskoj sto se odlucio igrat za Svicarsku 

E vidi sad ovo. Izjava selektora kadetske reprezentacije BIH Sakiba Malkočevića iz 2018. godine
Očekujem dolazak i stopera Bećira Omeragića, mladića koji je nastupao na evropskom prvenstvu za mlađe selekcije Švajcarske, a sada je izrazio želju da igra za BiH. Takav igrač bi nam dobro došao.
Očekujem dolazak i stopera Bećira Omeragića, mladića koji je nastupao na evropskom prvenstvu za mlađe selekcije Švajcarske, a sada je izrazio želju da igra za BiH. Takav igrač bi nam dobro došao.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ovaj mali seljacic izabrao Svicarsku 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Apsolutno.JonSnow je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:37Mali čitav život živi u Švici. Mi smo uložili ravno 0 KM u njegov fudbalski razvoj. Petković radi svoj posao, a posao mu je da radi sve što će poboljšat tu reprezentaciju. To se zove profesionalizam.
Vrijeme je da i BiH počinje proizvoditi igrače koji mogu dalje od Hrvatske, Turske ili Rumunije. Ovi igrači iz dijaspore samo prikrivaju užasan rad saveza i domaćih trenera. U zadnjih nekoliko godina, čak i Kosovo bolje igrače od BiH pravi.
Sada neke bosanske seljačine na Instagramu mu psuju familiju jer je izabrao Švicarsku, bolje je da budu ljuti što je BiH skoro jedina država u Evropi koja nikada nije imala tima u grupnoj fazi EL i nije u stanju izbaciti jednog polukvalitetnog igrača godišnje.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 28 avg 2020, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uveliko se priča o pravilu da će igrač moći mijenjati sportsko državljanstvo čak iako je igrao za A repku, s tim da će morati čekati 3 godine da nastupi za novu reprezentaciju. Tako da nema brige ako propadne eto ga kod nas.
Predlozio bi vam da prestanete trositi vrijeme na ovog Bechiraja. Odlucio se za rodno Kos..Svicarsku pardon i tacka.
Ahmedhodzic - Hadzikadunic

Ahmedhodzic - Hadzikadunic

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 28 avg 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
U tom slucaju ga ne bi pozvao, jer to znaci da nema kvalitet ni za nas.
"Imao je dobre i konkretne razgovore s Misimovićem, ali Švicarska je bila njegov izbor zbog te stabolnosti. Znate i sami da se u BiH često dešavaju promjene u Savezu, mijenjaju se selektori... Njemu se zato činilo da je Švicarska bolji izbor za njega u ovom trenutku".
Izjava Bećirovog menadžera
Izjava Bećirovog menadžera
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Potpisujem svaku rijecVucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:47Apsolutno.JonSnow je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:37Mali čitav život živi u Švici. Mi smo uložili ravno 0 KM u njegov fudbalski razvoj. Petković radi svoj posao, a posao mu je da radi sve što će poboljšat tu reprezentaciju. To se zove profesionalizam.
Vrijeme je da i BiH počinje proizvoditi igrače koji mogu dalje od Hrvatske, Turske ili Rumunije. Ovi igrači iz dijaspore samo prikrivaju užasan rad saveza i domaćih trenera. U zadnjih nekoliko godina, čak i Kosovo bolje igrače od BiH pravi.
Sada neke bosanske seljačine na Instagramu mu psuju familiju jer je izabrao Švicarsku, bolje je da budu ljuti što je BiH skoro jedina država u Evropi koja nikada nije imala tima u grupnoj fazi EL i nije u stanju izbaciti jednog polukvalitetnog igrača godišnje.

- DonerKebab
- Kontakt:
Vaki kao becir su ona gamad sto psuje BiH a sami su gori sto puta od drzave ebem im milu maajku.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
UEFA je Mafija to je nama davno bilo jasno i recu vama razlog zašto. Ja se dobro sjetim kada je Kosovo stekno pravo da igra za kvalifikacije za SP 2018 i to baš pred EP 2016. Zato nisu mogli Tarashaj, Shaqiri i Xhaka nastupati za Kosovu više. To nije baš slucanjo da je savez od UEFE i FIFE u Svicarsku zbog neutralnosti. Zato su i to koristili da nebi izgubili Shaqiri i Xhaka nihovi najbolji igraci. Kosovo radi zaista dobar poso Savez, ali moram na jednu ruku rec da je FC Zürich jedna velka nepravda ucinila prema Mirlinda Kriyeziu. On je duplo bolji štoper bio od Omeragica i odlucio za Kosovu i taj potez ga uništila! Ovi klubovi iz svicarske i du povezani za Savez ko igra i ko ne. Da bi što više talenti napravili, to je čisti bezobrazlug...
- ASD
- Kontakt:
"U ovom trenutku"
Ide Bećir na tu kartu novog pravila, da ako propadne uvijek može za nas.
Ide Bećir na tu kartu novog pravila, da ako propadne uvijek može za nas.