ma i musa je harao na kadetskom prvenstvu...ha, @ghurabaVucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:05Igrao na kadetskom evropskom prvenstvu sa Švicarskom, iako je bio godinu mlađi od ostalih. Protiv jake Engleske je izdominirao.babino je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01ja sam ga gledao ovo proljece/ljeto i ne znam sta si ti vidio prije 2 godine, ja to nisam vidio ni sada![]()
smijesan igrac u svakoj tekmi koju sam gledao, on ako misli da je igrama zasluzio ovaj poziv, vara se uveliko.
nema se ovdje sta savez kriviti, da i ja jednom napisem nesto u odbranu saveza za ovih 20 godina.
da ce dobiti poziv, znali smo svi jos prije 15 dana, sada je do njega i kako ce odigrati.
ukoliko odluci, sretno mu bilo i dao Bog da postane najbolji igrac na svijetu, grebe mi se.
ukoliko odbije i odluci se za nas, to bi bila odluka vrijedna pohvale od sada pa u narednih 10 godina, kakav god on igrac postao, imali ili ne koristi od njega u buducnosti.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zar se nisu neki hvalili da im Bećir lajka svaki komentar na instagramu kad mu napišu da dođe igrati za BiH?
18, godina, igra za ispodprosjecni klub u Svicarskoj koji je primio 72 gola prosle sezone, ubjedljivo najvise golova primili u ligi. Mlad je i vjerovatno postoji interes vecih klubova, sto jeste plus. To su neki fakti. A kakav smo mi narod, svaki igrac koji se odluci za drugu opciju propadne 
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 28 avg 2020, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ma šuplja ba. Niti je on kvalitet za A selekcije, niti je pozvan zbog kvaliteta. Ovdje je jasno zasto ga je Petkovic pozvao.babino je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01ja sam ga gledao ovo proljece/ljeto i ne znam sta si ti vidio prije 2 godine, ja to nisam vidio ni sadaVucevich je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:56Pa to je ta mentalna gimnastika da ne bi ugrozili kojeg domaćeg "talenta".DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:42Pa s obzirom da se baš u ovo doba prošle godine ovdje diskutovalo o Omeragiću, savez jeste zakasnio.
Sjećam se da se @ASD prepiro sa mnom, tvrdio da ga ne treba zvat, da nema dovoljno minutaže, da ćemo uvrijedit šerbečića i Mujakića ako ga pozovemo u A selekciju...tako i zimus, i proljetos, i prije mjesec![]()
Eto sad valja Švicarcima za A selekcije.
Ja sam Omeragića prvi put na ovom forumu spomenuo prije više od dvije godine. U maju 2018. Napisao sam i kada je potpisao za Zurich jer se vidjelo tada da će od njega biti nešto, ali su to ljudi ovdje uglavnom ignorisali. Guslali kako treba kiksera Mujakića pozvati u A-reprezentaciju.
Čekali da se isprofiliše kao ogroman talenat, i tek onda reagovati.![]()
smijesan igrac u svakoj tekmi koju sam gledao, on ako misli da je igrama zasluzio ovaj poziv, vara se uveliko.
nema se ovdje sta savez kriviti, da i ja jednom napisem nesto u odbranu saveza za ovih 20 godina.
da ce dobiti poziv, znali smo svi jos prije 15 dana, sada je do njega i kako ce odigrati.
ukoliko odluci, sretno mu bilo i dao Bog da postane najbolji igrac na svijetu, grebe mi se.
ukoliko odbije i odluci se za nas, to bi bila odluka vrijedna pohvale od sada pa u narednih 10 godina, kakav god on igrac postao, imali ili ne koristi od njega u buducnosti.
Daleko je on miljama jos od A reprezentacije. Za 2-3 godine moze biti tema.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ASD
- Kontakt:
Savez ne volim ali su ovdje imali agresivnu kampanju, ono što većina naših ljudi i želi. Ne samo kod njeg nego kod nekolicine igrača.
Izvršio se pritisak i na Omeragića i na Švicarsku. Ne vidim grešku.
Sve je na Omeragiću. On poziv može odbiti. Odlučiti se za BiH.
Koliko znam, Ahmedhodžić i Hadžikadunić su odabrali BiH.
Izvršio se pritisak i na Omeragića i na Švicarsku. Ne vidim grešku.
Sve je na Omeragiću. On poziv može odbiti. Odlučiti se za BiH.
Koliko znam, Ahmedhodžić i Hadžikadunić su odabrali BiH.
Dabogda svega nem'o! 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nema ni 10 stopera na svijetu koji su rođeni 2002. godine a standardni su u ozbiljnoj ligi. Nikom nije previše bitno kako on sad igra već samo to što uopšte igra u ovoj dobi ga čini posebnim.Tristan10 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:0718, godina, igra za ispodprosjecni klub u Svicarskoj koji je primio 72 gola prosle sezone, ubjedljivo najvise golova primili u ligi. Mlad je i vjerovatno postoji interes vecih klubova, sto jeste plus. To su neki fakti. A kakav smo mi narod, svaki igrac koji se odluci za drugu opciju propadne![]()
Iskreno, ja sam se ohladio nakon one dvije zadnje tekme u švicarskoj ligi.
Ništa tu nisam vidio, ni brzinu, ni postavljanje...ali priznajem da nisam stručnjak.
Nego treba dobro pazit sa Gigovićem, Švedi ga neće dat tako lako. Naročito poslije Anela.
Ništa tu nisam vidio, ni brzinu, ni postavljanje...ali priznajem da nisam stručnjak.
Nego treba dobro pazit sa Gigovićem, Švedi ga neće dat tako lako. Naročito poslije Anela.
Ma yebat ga.Prvog ce ga razapinjati kad budu gubili.Naravno ako bude i dalje pozivan u A reprezentaciju.Obezbijedili smo dvojicu koji su generacija sa Omeragicem.Jos igraju redovno,u boljim klubovima od njega.Ionako sam od njega najmanje ocekivao da prihvati nas poziv
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogao bi biti slucaj Hajrovic, da se odazove ali ne odigra ni minute pa tad promijeni plocu, tad ga ne treba zvati makar za Real zaigrao.
sto se mi bezze sekiramo a miske fino rekao da je procedura i kod becira pokrenuta hahaha
ja vam fino kazem neku noc da on misli da je procedura pokrenuta ako ga je nazvao i popricao sa njim, lajkao mu status, ponudio cevape u bosni
ja vam fino kazem neku noc da on misli da je procedura pokrenuta ako ga je nazvao i popricao sa njim, lajkao mu status, ponudio cevape u bosni
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ljudi šta vam je pa nema muda ko Šiptar neki pa da odbije poziv. Bošnje su vazda ljige bile i uvlačili se u dupe u dijaspori. Gotovo je ovo, žao mi je ali eto.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 28 avg 2020, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma yebat i njega i Petkovica. Velicinu su pokazali Hadzikadunic i Ahmedhodzic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Koji je to kosovar odbio Švicu i izabro Kosovo, a da je neki potencijal?BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:12Ljudi šta vam je pa nema muda ko Šiptar neki pa da odbije poziv. Bošnje su vazda ljige bile i uvlačili u dupe. Gotovo je ovo, žao mi je ali eto.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa nisu mogli jer nije bilo Kosova tada. Vidjet ćeš u narednim godinama ako bude igrača kao do sada što je bilo. Svi biraju Kosovo, 100%.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:15Koji je to kosovar odbio Švicu i izabro Kosovo, a da je neki potencijal?BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:12Ljudi šta vam je pa nema muda ko Šiptar neki pa da odbije poziv. Bošnje su vazda ljige bile i uvlačili u dupe. Gotovo je ovo, žao mi je ali eto.
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Sjetite se svih igrača za kojima smo "plakali" i pogledajte gdje su sad.
Niko od njih nije napravio nikakvu karijeru, ne želim reći da ni taj mali neće, ali ovi slučajevi mu ne idu u korist.
Niko od njih nije napravio nikakvu karijeru, ne želim reći da ni taj mali neće, ali ovi slučajevi mu ne idu u korist.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
ispravka, velicinu je pokazao Mirso!
za sina nije bilo sumnje, covjek jos i druga sredio u tisini!
dzaba sto je hanuma bila za to da malac igra za svede...zamisli za 18 godina kolasinac i zena odlucuju za koju repku ce igrati solejl (recimo u kosarci)
-
Convicts1988
- Kontakt:
Momak je švicarac i ovo je sasvim očekivano.
Svi su oni imali pravo da pređu i igraju za Kosovo. Shaqiri, Xhaka, Behrami...pogotovo ovi sad poput Ajetija itd.BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:16Pa nisu mogli jer nije bilo Kosova tada. Vidjet ćeš u narednim godinama ako bude igrača kao do sada što je bilo. Svi biraju Kosovo, 100%.DrFilgud je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:15Koji je to kosovar odbio Švicu i izabro Kosovo, a da je neki potencijal?BenjooJutub je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:12Ljudi šta vam je pa nema muda ko Šiptar neki pa da odbije poziv. Bošnje su vazda ljige bile i uvlačili u dupe. Gotovo je ovo, žao mi je ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.