Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja koliko znam izolacija se daje i stupa na snagu na dan ulaska u drzavu ?? barem je tako moralo hiljade i hiljade ljudi radit, a bili zdravii.
Citam svugdje se zale zeljovci da smo im mi smjestili i na pisanje novina. A rekoh ja da sad svaki covjek prije izolacije moze trazit isto jer je vec jednom dozovoljeno. Mislim sto da se pravi razlika izmedju dva obicna covjeka BiH
Citam svugdje se zale zeljovci da smo im mi smjestili i na pisanje novina. A rekoh ja da sad svaki covjek prije izolacije moze trazit isto jer je vec jednom dozovoljeno. Mislim sto da se pravi razlika izmedju dva obicna covjeka BiH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ekipa je cijelo vrijeme na okupu u hotelu, nigdje nisu izlazili niti hodali. 7 tih dana su proveli zajedno ili pojedinačno izolovani. Testiraju se nakon 7 dana, onaj ko bude negativan izlazi iz izolacije, pozitivan ostaje. I šta je tu problem?feniksptica je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:35Ja koliko znam izolacija se daje i stupa na snagu na dan ulaska u drzavu ?? barem je tako moralo hiljade i hiljade ljudi radit, a bili zdravii.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- forza_juve
- Kontakt:
Ma daj ba mitomani ubjedjeni bili da je neki navijac Maccabija vrsio testiranja i namjerno podvalio hahahah
14 dana od ulaska u drzavu izolacija treba da bude i ubuduce obratiti paznju na ta njihova testiranja
14 dana od ulaska u drzavu izolacija treba da bude i ubuduce obratiti paznju na ta njihova testiranja
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- imekorisnicko
- Kontakt:
Čak i na stranici tog saveza na koji se toliko pozivate piše sljedećeDenchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:2199-teimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 13:35Ne može se ni očekivat da UEFA to prizna,kad tada nije ni postojala,kao ni taj savez,kao ni vi. 99-e je već druga priča
Jel bio savez priznat od Uefe?
Jel savez priznao titulu?
1998. godine u Dublinu, Irska, NSBiH postaje punopravni član UEFA-e.
Tako su domaći klubovi dobili šansu da učestvuju u kupovima UEFA-e.
U periodu tranzicije, 1997/98, odigran je play-off u kome su učestvovali klubovi NSBiH i NS "Herceg Bosne".
Prvi šampion bio je FK Željezničar, koji je u finalu savladao FK Sarajevo sa 1:0.
U sezoni 1998/99, play-off nije odigran, ali već u slijedećoj sezoni u play-offu učestvuju klubovi iz cijele Federacije BiH, izuzev Republike Srpske.
- feniksptica
- Kontakt:
Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:39Ekipa je cijelo vrijeme na okupu u hotelu, nigdje nisu izlazili niti hodali. 7 tih dana su proveli zajedno ili pojedinačno izolovani. Testiraju se nakon 7 dana, onaj ko bude negativan izlazi iz izolacije, pozitivan ostaje. I šta je tu problem?feniksptica je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:35Ja koliko znam izolacija se daje i stupa na snagu na dan ulaska u drzavu ?? barem je tako moralo hiljade i hiljade ljudi radit, a bili zdravii.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vaša ekipa je bila u državi koja je na crvenoj listi, jel dobiše 14 dana izolacije? hmfeniksptica je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:43Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:39Ekipa je cijelo vrijeme na okupu u hotelu, nigdje nisu izlazili niti hodali. 7 tih dana su proveli zajedno ili pojedinačno izolovani. Testiraju se nakon 7 dana, onaj ko bude negativan izlazi iz izolacije, pozitivan ostaje. I šta je tu problem?feniksptica je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:35Ja koliko znam izolacija se daje i stupa na snagu na dan ulaska u drzavu ?? barem je tako moralo hiljade i hiljade ljudi radit, a bili zdravii.
O tome je zaista suvišno raspravljati, ta sezona je neregularna, prvenstvo nije završeno, niko nije igrao Evropu, ali eto preko lobija u savezu im je kao dodijeljena titula.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:41Čak i na stranici tog saveza na koji se toliko pozivate piše sljedeće
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Znam ja to,već čekam da ih pitam da li su te godine šampioni BiH oni ili PosušjeVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:45O tome je zaista suvišno raspravljati, ta sezona je neregularna, prvenstvo nije završeno, niko nije igrao Evropu, ali eto preko lobija u savezu im je kao dodijeljena titula.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:41Čak i na stranici tog saveza na koji se toliko pozivate piše sljedeće

- forza_juve
- Kontakt:
Ima li iko kod nas pozitivan?Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:44Vaša ekipa je bila u državi koja je na crvenoj listi, jel dobiše 14 dana izolacije? hm
Kod vas nema ko nije pozitivan i onda u kontakt sa drugim igracima. Dodjete ovdje i palamudite kako ie vama ovo namjesteno. To jos ima obraza trazit utakmicu na neutralnom terenu
❤️1946❤️
Izgleda da poistovjecujes igranje evrope sa titulom sampiona?imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:41Čak i na stranici tog saveza na koji se toliko pozivate piše sljedećeDenchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:2199-teimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 13:35
Ne može se ni očekivat da UEFA to prizna,kad tada nije ni postojala,kao ni taj savez,kao ni vi. 99-e je već druga priča
Jel bio savez priznat od Uefe?
Jel savez priznao titulu?
1998. godine u Dublinu, Irska, NSBiH postaje punopravni član UEFA-e.
Tako su domaći klubovi dobili šansu da učestvuju u kupovima UEFA-e.
U periodu tranzicije, 1997/98, odigran je play-off u kome su učestvovali klubovi NSBiH i NS "Herceg Bosne".
Prvi šampion bio je FK Željezničar, koji je u finalu savladao FK Sarajevo sa 1:0.
U sezoni 1998/99, play-off nije odigran, ali već u slijedećoj sezoni u play-offu učestvuju klubovi iz cijele Federacije BiH, izuzev Republike Srpske.
Ne znam zasto?
Jedno nema veze s drugim....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaju oni veoma dobro da su jedine regularne one titule sa Husrefom.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:47Znam ja to,već čekam da ih pitam da li su te godine šampioni BiH oni ili Posušje![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro, sad mi reci koliko je firmi, vrtića ili ostalih kolektiva otišlo u potpuno izolaciju od 14 dana nakon što je ustanovljena prisustnost korone virusa u tom kolektivu? Hoćeš da ti ja kažem koliko? NULA, ili ti ga brojevima 0. Razumijem navijački rivalitet, al volio bih da argumentovano porazgovaramo. Rodjak mi se vratio sa djevojkom sa odmora neki dan. Djevojka je bila pozitivna, njemu izolacija od 14 dana pripisana. Momak se testiro drugi dan izolacije, bio je negativan, i odma je izolacija prestala važit za njega. Postoje li drugačiji primjeri? Ako postoje, voljan sam ih saslušati, pa da prodiskutujemo o istima.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:47Ima li iko kod nas pozitivan?
Kod vas nema ko nije pozitivan i onda u kontakt sa drugim igracima. Dodjete ovdje i palamudite kako ie vama ovo namjesteno. To jos ima obraza trazit utakmicu na neutralnom terenu
- forza_juve
- Kontakt:
Mislio sam na ove pozitivne 14 dana od ulaska u drzavu. Dakle ako se utanovi da su pozitivni 14 dana, jer naglabaju neki i racunaju period u izraelu.Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:51Dobro, sad mi reci koliko je firmi, vrtića ili ostalih kolektiva otišlo u potpuno izolaciju od 14 dana nakon što je ustanovljena prisustnost korone virusa u tom kolektivu? Hoćeš da ti ja kažem koliko? NULA, ili ti ga brojevima 0. Razumijem navijački rivalitet, al volio bih da argumentovano porazgovaramo. Rodjak mi se vratio sa djevojkom sa odmora neki dan. Djevojka je bila pozitivna, njemu izolacija od 14 dana pripisana. Momak se testiro drugi dan izolacije, bio je negativan, i odma je izolacija prestala važit za njega. Postoje li drugačiji primjeri? Ako postoje, voljan sam ih saslušati, pa da prodiskutujemo o istima.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:47Ima li iko kod nas pozitivan?
❤️1946❤️
- imekorisnicko
- Kontakt:
Da je neko želio argumentovano razgovarati ne bi do rasprave ni došlo. Sve se svodi na nadu da će nas ovo potpuno unazaditi ove sezone(što i bi kada bi čitava ekipa morala u izolaciju) i razočarenje kada do toga nije došlo. Naravno da momci koji se testiraju 3 puta u par dana i budu negativni ne trebaju da idu u izolaciju.Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:51Dobro, sad mi reci koliko je firmi, vrtića ili ostalih kolektiva otišlo u potpuno izolaciju od 14 dana nakon što je ustanovljena prisustnost korone virusa u tom kolektivu? Hoćeš da ti ja kažem koliko? NULA, ili ti ga brojevima 0. Razumijem navijački rivalitet, al volio bih da argumentovano porazgovaramo. Rodjak mi se vratio sa djevojkom sa odmora neki dan. Djevojka je bila pozitivna, njemu izolacija od 14 dana pripisana. Momak se testiro drugi dan izolacije, bio je negativan, i odma je izolacija prestala važit za njega. Postoje li drugačiji primjeri? Ako postoje, voljan sam ih saslušati, pa da prodiskutujemo o istima.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:47Ima li iko kod nas pozitivan?
Pa logično da će bit u izolaciji sve dok im 2-3 PCR testa ZAREDOM ne pokažu da su negativni. Ja pričam o potpunoj izolaciji koju zagovarate za sve ljude, a to nigdje nema, nemas ni jednog primjera u BiH da se desilo isto.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:55Mislio sam na ove pozitivne 14 dana od ulaska u drzavu. Dakle ako se utanovi da su pozitivni 14 dana, jer naglabaju neki i racunaju period u izraelu.Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:51Dobro, sad mi reci koliko je firmi, vrtića ili ostalih kolektiva otišlo u potpuno izolaciju od 14 dana nakon što je ustanovljena prisustnost korone virusa u tom kolektivu? Hoćeš da ti ja kažem koliko? NULA, ili ti ga brojevima 0. Razumijem navijački rivalitet, al volio bih da argumentovano porazgovaramo. Rodjak mi se vratio sa djevojkom sa odmora neki dan. Djevojka je bila pozitivna, njemu izolacija od 14 dana pripisana. Momak se testiro drugi dan izolacije, bio je negativan, i odma je izolacija prestala važit za njega. Postoje li drugačiji primjeri? Ako postoje, voljan sam ih saslušati, pa da prodiskutujemo o istima.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:47
Ima li iko kod nas pozitivan?
- forza_juve
- Kontakt:
Ma nece citava ekipa ici nego ko je pozitivan ali 14 dana od ulaska u drzavu a ne da se racuna izolacija u hotelu u izraelu.
Dodju testiraju se, ko bude pozitivan 14 dana u izolaciju. Nastavit prvenstvo sa timom koji je na raspolaganju
Dodju testiraju se, ko bude pozitivan 14 dana u izolaciju. Nastavit prvenstvo sa timom koji je na raspolaganju
❤️1946❤️
Kažem ti još jednom, u izolaciju će sve dok 2-3 PCR testa zaredom ne pokažu da su negativni. Tako moraju, zbog sebe, i zbog Evrope.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01Ma nece citava ekipa ici nego ko je pozitivan ali 14 dana od ulaska u drzavu a ne da se racuna izolacija u hotelu u izraelu.
To može bit 10 dana, ali može bit i 20, pa čak i 30 dana.
-
- Kontakt:
Pa Erić i Zec su imali po 3 negativna testa. U ponedjeljak Zec pozitivan, pa u utorak 2 puta negativan. Erić kao u srijedu u haifi pozitivan. Kakva još 3 negativna čovječe, ostali bi bez nosa, nozdrva i nosne šupljine od testiranja.Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:06Kažem ti još jednom, u izolaciju će sve dok 2-3 PCR testa zaredom ne pokažu da su negativni. Tako moraju, zbog sebe, i zbog Evrope.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01Ma nece citava ekipa ici nego ko je pozitivan ali 14 dana od ulaska u drzavu a ne da se racuna izolacija u hotelu u izraelu.
Željezničar za život cijeli!
- forza_juve
- Kontakt:
Mah vidjet cemo, ali sranje bi bilo da odgode utakmicu zbog toga. Sto bi bilo razlike izmedju zelje i mladosti, igraj s igracima koje imas pa sta budeHarika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:06Kažem ti još jednom, u izolaciju će sve dok 2-3 PCR testa zaredom ne pokažu da su negativni. Tako moraju, zbog sebe, i zbog Evrope.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01Ma nece citava ekipa ici nego ko je pozitivan ali 14 dana od ulaska u drzavu a ne da se racuna izolacija u hotelu u izraelu.
❤️1946❤️
Sa jednim PCR testom imas pravo napustiti izolaciju. Ja ti govorim za intervalno testiranje zbog naseg dobra.SudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:12Pa Erić i Zec su imali po 3 negativna testa. U ponedjeljak Zec pozitivan, pa u utorak 2 puta negativan. Erić kao u srijedu u haifi pozitivan. Kakva još 3 negativna čovječe, ostali bi bez nosa, nozdrva i nosne šupljine od testiranja.Harika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:06Kažem ti još jednom, u izolaciju će sve dok 2-3 PCR testa zaredom ne pokažu da su negativni. Tako moraju, zbog sebe, i zbog Evrope.forza_juve je napisao/la: ↑28 avg 2020, 15:01Ma nece citava ekipa ici nego ko je pozitivan ali 14 dana od ulaska u drzavu a ne da se racuna izolacija u hotelu u izraelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.