Misimovic je uradio sve sto je trebao, i sto se ocekuje od njega po mom misljenju. Na kraju je do igraca koliko mu je stalo da igra za nas.legenda reala je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:18Digla se hajka oko ovih Svedana, Miske izjavio da je pricao i s Omeragicem Petrovic odmah reagovao jer bi ga do novog okupljanja izgubio vec, a mozda se i on prepao konkurencije ko ce ga znati
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Izgleda da je izgubljen za nas. Sretno mu svakako.
Yebiga
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pa dobio poziv ali naravno nasi Diletta-novinari odma pogurali, a forumasi takodjer.
Sacekajte yebote. Dobio je poziv ali ne znaci da ce igrati. Ako se odazove znamo da je gotovo.
Sacekajte yebote. Dobio je poziv ali ne znaci da ce igrati. Ako se odazove znamo da je gotovo.
@igrajlopte 🐦
Petkoviću mamu yebem. Ovaj lik je znaci gori od svih neprijatelja. Mamu yebo svoju izdajnicku isto kao da ce biti selektor dok je ziv.
Momak je htio za nas da igra, a ovim pozivom mu je napravio zestok pritisak.
Momak je htio za nas da igra, a ovim pozivom mu je napravio zestok pritisak.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- King_James
- Kontakt:
De mi recite vi što ste gledali Omeragića jel' on kotira ko veći talenat od Ahmethodžića i Hadžikadunića? Jer čim su Švicarci ovako skočili znači da ima nešto u momku?
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Jedno je sigurno, za Bih će prije zaigrat neki bošnjo Allen, nego neki bošnjo Mustafa.
Naravno da je njegova.
Da nije Petkovica vjeruj da Svicarci ne bih ni znali da Omeragic teoretski moze igrat za drugu drzavu.
Pa kod njih 80% igraca vuce neke korijenje sa Balkana, Afrike, Jz. Amerike itd.
Petkovic zna sta je maksimum ove Svicarske reprezentacije, on je tu jos koju godinu da pokupi postene pare sa malo posla i to je to.
Jos uz to Svicarska ima mladih stopera na bacanje, tu su Nico Elvedi (Borussia Gladbach), Eray Cömert (FC Basel), Leonidas Stergiou (St. Gallen), Bryan Okoh (Red Bull Salzburg), Nikita Vlasenko (Juventus) itd itd.
Uopste nema potrebe u njegovom mandatu koji ce jos trajat koju godinu da zove mladica od 18 godina koji igra za hebeni Cirih - covjek to radi iskljucljivo da ga osigura i to je to. On poslje toga vise nece bit pozvan u A-reprezentaciju vec se vraca u U21.
Kako glup post, izvini ali stvarno. Pa hoce li djetetu roditelje roknuti Petkovic ili neko ako se ne odazove pa kao mora prihvatiti poziv. Ako zeli da igra za BH nece se odazvati i tacka. Jbt. Sta ima Petkovic ili Andersson ili neki treci sa tim odabirom.
U ostalom, mi smo svoji uradili i on ako opet ne zeli - NE MORA! Niko ga nece goniti ako srcem nece da igra za BH. Neka igra za svoju Svicu onda. Idemo dalje.
@igrajlopte 🐦
Ne znam zasto pojedini krive Petkovica
On je selektor Svicarske,znaci placen je da radi sve sto je u njegovim mogucnostima za njihovu repku
A Omeragic ako je odlucio igrati za BIH on ce odbiti poziv
Emir Sulejmanovic je odbio Finsku i godinama cekao dozvolu da zaigra za BIH-to je kad se igrac srcem odluci igrati za BIH

On je selektor Svicarske,znaci placen je da radi sve sto je u njegovim mogucnostima za njihovu repku
Emir Sulejmanovic je odbio Finsku i godinama cekao dozvolu da zaigra za BIH-to je kad se igrac srcem odluci igrati za BIH
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Znaci ljutimo se sto nam zemljaci profesionalno rade svoj pos'o u dijaspori ... dosad smo se ljutili sto ga neprofesionalno obavljaju ... u svakom pogledu sve vise forumski napredujemo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma sere nas narod i zato smo tog luzerskog mentalita inace. Uvijek trazimo nekog da blatimo i da snosi neciju krivicu.
U ovim slucajevima sa Ahmedom, Hadzijom i Becirom, koliko smo mogli da procitamo nas saveza na celu sa Misimovicem su uradili sve da momak/momci izaberu BH. Dva jesu, treci (najverovatnije) nije.
Mislim da se nema sta vise ni pricati ni prigovarati. Hoces, neces. Okej momce uzivaj pod bijelim krstom i sa srecom.
Meni je krivo kad gubimo igrace kada ih se sjetimo 5 do 12. Ovako, meh. No treba sacekati i vidjeti hoce li se odazvati.
U ovim slucajevima sa Ahmedom, Hadzijom i Becirom, koliko smo mogli da procitamo nas saveza na celu sa Misimovicem su uradili sve da momak/momci izaberu BH. Dva jesu, treci (najverovatnije) nije.
Mislim da se nema sta vise ni pricati ni prigovarati. Hoces, neces. Okej momce uzivaj pod bijelim krstom i sa srecom.
Meni je krivo kad gubimo igrace kada ih se sjetimo 5 do 12. Ovako, meh. No treba sacekati i vidjeti hoce li se odazvati.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 28 avg 2020, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pa ti onda ne znas na kakve sve pritiske su Svicarci spremni. Yebem ja Petkovicu komplet porijeklo i nemoj da ga branis ni ti niti biloko drugi. Becir mu nece igrati nikakvu ulogu. Poziva ga iskljucivo da nam izbije iz ruku. A na njegove roditelje ce itekako da se vrsi pritisak.ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:27Kako glup post, izvini ali stvarno. Pa hoce li djetetu roditelje roknuti Petkovic ili neko ako se ne odazove pa kao mora prihvatiti poziv. Ako zeli da igra za BH nece se odazvati i tacka. Jbt. Sta ima Petkovic ili Andersson ili neki treci sa tim odabirom.
U ostalom, mi smo svoji uradili i on ako opet ne zeli - NE MORA! Niko ga nece goniti ako srcem nece da igra za BH. Neka igra za svoju Svicu onda. Idemo dalje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trebali smo prije reagovati mozda, pa davno smo mi pisali za Anela i Dennisa, a tek kada se jak pritisak javnosti pojavio reagovao je Savez i Miske minhenski rostiljdzija.
Ali je Sarajlija, igrao za FKS, ovdje mu roditelji jos zive, cesto je u Sarajevu - nece vise bit 10 godina trener reprezentacije Svicarske pa da mu treba stoper od 18 godina pored:Salih1984 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:30Ne znam zasto pojedini krive Petkovica![]()
Nico Elvedi (Borussia Gladbach), 25 godina
Manuel Akanji (Borussia Dortmund), 25 godina
Eray Cömert (FC Basel), 22 godine
Fabian Schär (Newcastle), 28 godina
svi ovi navedeni ce igrat jos najmanje 5 godina - a on vise nece bit ni trener toliko.
Sve što si ovdje argumentovo ukazuje da nije njegova odluka, nego odluka saveza.Amarinho je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:27Naravno da je njegova.
Da nije Petkovica vjeruj da Svicarci ne bih ni znali da Omeragic teoretski moze igrat za drugu drzavu.
Pa kod njih 80% igraca vuce neke korijenje sa Balkana, Afrike, Jz. Amerike itd.
Petkovic zna sta je maksimum ove Svicarske reprezentacije, on je tu jos koju godinu da pokupi postene pare sa malo posla i to je to.
Jos uz to Svicarska ima mladih stopera na bacanje, tu su Nico Elvedi (Borussia Gladbach), Eray Cömert (FC Basel), Leonidas Stergiou (St. Gallen), Bryan Okoh (Red Bull Salzburg), Nikita Vlasenko (Juventus) itd itd.
Uopste nema potrebe u njegovom mandatu koji ce jos trajat koju godinu da zove mladica od 18 godina koji igra za hebeni Cirih - covjek to radi iskljucljivo da ga osigura i to je to. On poslje toga vise nece bit pozvan u A-reprezentaciju vec se vraca u U21.
Nisu Švicarci budale i naravno da itekako znaju ko može igrati za koga, a tu je Rakitić da ih svake hefte podsjeti na promašaj.
Tu je i otvoreno interesovanje našeg saveza, u sklopu ofanzive u kojoj smo švedima preoteli dvojicu.
Ja da sam u švicarskom savezu, naredio bi selektoru da ga zove.
- ASD
- Kontakt:
Ali fakat je žestoka konkurencija u Švicarskoj repci.
Samo o u19 repci imaju Stergioua i Okoha.
Samo o u19 repci imaju Stergioua i Okoha.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 avg 2020, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Krive Petkovića što je mali odabrao Švicarsku.
Da se podsjetimo šta je Miske rekao prije 10 dana:

Da se podsjetimo šta je Miske rekao prije 10 dana:
Mali nas izradio, prosto rečeno."Imamo tu još Bećira Omeragića. On je rekao da želi da igra za nas. Tu smo isto pokrenuli proceduru. Isto je jako mlad igrač i interesantan. Sa 18 je već standardan u Zurichu i jako je mlad i talentovan i rekao je da želi igrati za BiH", rekao je Misimović.
Al covjece, shvati.. Sve ja to razumijem ali realno previse je patetike u tvom postu sada. Sta ce ba savez uraditi? U ostalom pa nek uradi. Momak ima ponuda da vec iduce sedmice otputuje za drugu zemlju da igra. Nemoze savez natjerati njega da igra za Svicu, moze samo staviti pritisak kao sto je sad i uradio. Ovaj poziv je iskljucivo od strane saveza jer Petkovic nema sta da radi sa Becirom iducih 2-3 minimum godina, ako ne i vise. On je morao uputiti poziv i tacka, cak i da nije htjeo a ne kazem da nije.emir79 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:33Pa ti onda ne znas na kakve sve pritiske su Svicarci spremni. Yebem ja Petkovicu komplet porijeklo i nemoj da ga branis ni ti niti biloko drugi. Becir mu nece igrati nikakvu ulogu. Poziva ga iskljucivo da nam izbije iz ruku. A na njegove roditelje ce itekako da se vrsi pritisak.ReX je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:27Kako glup post, izvini ali stvarno. Pa hoce li djetetu roditelje roknuti Petkovic ili neko ako se ne odazove pa kao mora prihvatiti poziv. Ako zeli da igra za BH nece se odazvati i tacka. Jbt. Sta ima Petkovic ili Andersson ili neki treci sa tim odabirom.
Polahko. Vidjetcemo. Ali nemoj brate tu patetiku. Tako su pricali i za Ahmedhodzica da ce ga Malme klupirati, a frajko top 3 stoper u ligi.
@igrajlopte 🐦