Ne trebaju mi više linkovi, hvala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Isto da nije dovoljno igrat protiv Manchestera, moraš i protiv Webba igrat. **** mu Ferguson mater plaćenićku.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma daj za sta ovaj konj od sudije daje zute
prva stvar, start clichya prvi ovaj opominje, start flatchera nista, poslije isto start ferdinanda na chamakhu nista... ali nije lose sudio, malo naginje, ali sasvim prirodno jer je ipak manchester domacin...Ted Mosby je napisao/la:Šta vam je sad sudac kriv, kartoni su čisti
Momak ne seri mog'obi malo gledat utakmicu lik ga lobova sa 5 metara nakon sto je ovog spucala lopta u glavu ispucavanja ma nema nije prebacio nijednom pola centra + 2-3 otisle u aut 10 m od kornera...tako da tishe malo robcicu...e2_ze je napisao/la:osnovac ne seri, cuj los golman, pa u sta ti gledas????? a jbt mozga...
hahahahahahaha. Opet vam sudija kriv. Pa ne mogu vjerovatiBosco je napisao/la:Isto da nije dovoljno igrat protiv Manchestera, moraš i protiv Webba igrat. **** mu Ferguson mater plaćenićku.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma daj za sta ovaj konj od sudije daje zute
znam te od ranije kad si bio i na ars-bih, i ovdje kada si pitao za srednju skolu tako da ne seri, utakmicu gledam,a ti golmanu ni ime ne znas, isto tako ne znas da mu je ovo debi u premier ligi, isto tako ne znas da ima 20 godina, i isto tako ne znas da do sada u 2 utakmice koje je branio nije primio gola, ali naravno lahko je biti pametanArsenalisation je napisao/la:Momak ne seri mog'obi malo gledat utakmicu lik ga lobova sa 5 metara nakon sto je ovog spucala lopta u glavu ispucavanja ma nema nije prebacio nijednom pola centra + 2-3 otisle u aut 10 m od kornera...tako da tishe malo robcicu...e2_ze je napisao/la:osnovac ne seri, cuj los golman, pa u sta ti gledas????? a jbt mozga...Ubi nas golman,Arsha i onaj komad drveta Chamakh...na poluvremenu RVP,WALCOTT I CESC...da pokazemo i mi da znamo sutat po golu...
Sudija po prvi put pravedan cak ima neke odluke na nasu stranu...Ted Mosby je napisao/la:Šta vam je sad sudac kriv, kartoni su čisti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.