FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je Radnik do sad bio, jel ko gledao neku utakmicu ?
On kaze da se 6 igraca nije vratilo a 3 je moralo da pokriju krila s kojeg je dosao centarsut....mirzatele je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:25De nemojte molim vas objašnjavati denciju ko je kriv za gol. Čitam njegove gluposti, on kaze da se moze reci da je Milicevic kriv jer je izašao na samog igraca, a ne trebao ga je pustiti da se ušeta u peterac.. Hodžić je reagovao kao pi.cka i jos veća greška od prve je što se laganim trkom vraćao na prvu stativu, da je makar to odsprintao stigao bi izbiti loptu
Slabo citas, nemoj vise citati, pretesko ti je gradivo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mi mislimo da smo neki nivo a Maribor ispadne od nakih konobara kad shvatimo da nismo favoriti protiv bilo koga bice nam lakse
-
- Kontakt:
ma jašta, najvisočiji štoperski par lige Šubert-Novaković, šansa je po meni ulazak s krila u 16.. gore sve što rade, rade preko malog Bradonjića, spor je vezni red s Đurićem i MekićemSanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:13Defanziva,igra na kontre,i ostro u kost,e jedino ako se mi povucemo i budemo branili kao prvo protiv veleza onda ce i napast.mi smo sarajevo izvolite nas napast![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Đurica im zatvoriti i u napadu su gotovi.
Brza igra po podu je nasa prednost. Ako budemo nabijali visoke lopte na Ahmeta nema nista od nas.
Brza igra po podu je nasa prednost. Ako budemo nabijali visoke lopte na Ahmeta nema nista od nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
I onako mi ne idemo na prekide,tu smo najtanji,dzaba im sto su visokimuhovic je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:22ma jašta, najvisočiji štoperski par lige Šubert-Novaković, šansa je po meni ulazak s krila u 16.. gore sve što rade, rade preko malog Bradonjića, spor je vezni red s Đurićem i MekićemSanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:13Defanziva,igra na kontre,i ostro u kost,e jedino ako se mi povucemo i budemo branili kao prvo protiv veleza onda ce i napast.mi smo sarajevo izvolite nas napast![]()
-
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:23Zvuči neobično, ali fudbal je kolektivna igra. Kad daju gol, svi su zaslužni, a kad prime - svi odgovorni, nema tu puno filozofije.
Iako, na prvi pogled, izgleda revolucionarno, ekipa (tim, kolektiv) koja primi najmanje, a da najviše golova, začuđujuće, na kraju bude najbolja.
Rece "covjek iz naroda" vrlo mudro , inace moj dobar drug .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Djuric moze jedno pol u drugom je mrtav.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:27Đurica im zatvoriti i u napadu su gotovi.
-
- Kontakt:
Gdje si sad ? Treca smjeno , abuba

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dovoljno da nam zabije gol ili podijeli asistenciju pa ih posle ganjaj kad se zabunkerisu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:31Djuric moze jedno pol u drugom je mrtav.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:27Đurica im zatvoriti i u napadu su gotovi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ma jok prekidi, nego da ne bunarimo bezveze na Ahmu, razvuć ih po krilu i tjt aBdSanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 12:29I onako mi ne idemo na prekide,tu smo najtanji,dzaba im sto su visoki![]()
-
- Kontakt:
Radnik pa standardno tvrdo, Slavko uvijek tvrdo na nulu pa ako sta zabije dobro i jest. Imaju visoke stopere probat ce nesto iz prekida, imaju Karica koji je sidras gledat ce da se uvali da neki faul izvuce i djuric i mmekic koji je su kreativci al vec lagano kaskaju s snagom. Recept je zabit na vrijeme bit koncentrisan i to je to,sigurno smo kvalitetni treba potvrdit na terenu.
Sansa Radnika je samo duel Bradonjic na Hodzica.Karic im zadnje dvije nije igrao zbog povrede,valjalo bi i ovu da propusti jel im bas dosta znaci za igru.Generalno losiji su nego prethodnih sezona.Ako im spustimo loptu dobit cemo ih,na nabijanje nema sanse,ova dva kupe sve dole u zraku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da Karica nema protiv nas...svejedno ce bit patnja ocekujem bunker i svi iza lopte...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo li i mi iskoristiti ovu sad soluciju sto je UEFA dala klubovima, da mogu zabraniti igracu, da ide igrati za repku ako je ta država u crvenoj zoni?
Koji ce qrac Krste sad ici tamo ionako samo grije klupu, a moze nedaj Bože prenijeti koronu.
Koji ce qrac Krste sad ici tamo ionako samo grije klupu, a moze nedaj Bože prenijeti koronu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Volio bi da Susic ide na 10ku a ovog Pejovica staviti sa Djokanovicem
Nesto su spominjali da je to samo za U21.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 13:00Možemo li i mi iskoristiti ovu sad soluciju sto je UEFA dala klubovima, da mogu zabraniti igracu, da ide igrati za repku ako je ta država u crvenoj zoni?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa zato se testira, izolacija.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 13:00Možemo li i mi iskoristiti ovu sad soluciju sto je UEFA dala klubovima, da mogu zabraniti igracu, da ide igrati za repku ako je ta država u crvenoj zoni?
Opreza nikad dosta, pa nismo kone da se ne zna ko pije ko plaća.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bordo10, ErosViverosViv, johntravolta123, Posejdon i 51 gost.