Halalolsum() Suarez has been proposed to Juventus. The club will decide about him in the coming days. @romeoagresti #FCB
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Juventus FC
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Juvesampion
- Kontakt:
Vecina je prenijela vijesti o Suarezu, navodno bi moglo doci do prelaska ali sve zavisi od par stvari, naravno plaća, da li ce biti free, kako ce se stvari odvijati sa Barcelonom..
Chielini ovo ne lajka
A ni ja, moram priznati ali who cares
Chielini ovo ne lajka
A ni ja, moram priznati ali who cares
The rejuvenation process has begun. Juventus have now 7 potential starters under 23.?
?? Arthur 23?
?? Kulusevski 20?
?? McKennie 22?
?? Pellegrini 21?
?? De Ligt 21?
?? Demiral 22?
?? Bentancur 23?
?The average age of the squad is now 27,6 (it was 29,4 last season)?
Dobro je krenulo je na bolje ....
?? Arthur 23?
?? Kulusevski 20?
?? McKennie 22?
?? Pellegrini 21?
?? De Ligt 21?
?? Demiral 22?
?? Bentancur 23?
?The average age of the squad is now 27,6 (it was 29,4 last season)?
Dobro je krenulo je na bolje ....
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BlaiseMatuidi
Gostujuci ide Dzeko 9, a treci Bernardeschi 33.
- BlaiseMatuidi
Ma nisam, al volio bih gledati kako Dzeksom prsima prima duge Bonuccijeve lopte. 
Bit ce tika taka ala PirloBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:57Ma nisam, al volio bih gledati kako Dzeksom prsima prima duge Bonuccijeve lopte.![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:
Di Marzio prenosi da Sassuolo traži 40 miliona za Locatellia
A Suarez navodno traži trogodišnji ugovor. Platu u BArci je imao 12-15 miliona. (GdS)
A Suarez navodno traži trogodišnji ugovor. Platu u BArci je imao 12-15 miliona. (GdS)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ja sam za Suareza
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Suarez ako mu je do para nek ide u Kinu ili Emirate. Ako se rjesavamo Higuaina s isto godina i duplo manjom platom, Suarez nije bas toliki upgrade da bi toliko love dali za njega. A i ne vidim ga iskreno kao rotacijskog igraca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dat im 20-25 i neki igrac i to je to.IlPrincipino je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:35Di Marzio prenosi da Sassuolo traži 40 miliona za Locatellia![]()
![]()
Suarez ce sigurno traziti visoku platu tako da od toga vjerujem nece nista ni biti..
8 milki svi sretni, lik ce za raskid dobit 20+ mil.J1897 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 10:14Dat im 20-25 i neki igrac i to je to.IlPrincipino je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:35Di Marzio prenosi da Sassuolo traži 40 miliona za Locatellia![]()
![]()
Suarez ce sigurno traziti visoku platu tako da od toga vjerujem nece nista ni biti..
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Locatelli bi bio dobar dodatak, ali stvarno ne vidim, cak ni u ovo ludo vrijeme, kako on i kome vrijedi 40 miliona. Pa za 50 mozes imati Aouara...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
La Stampa piše da smo kontaktirali Napoli zbog Allana. Voljni smo ponuditi 15 miliona plus Romera za njega.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Veliko DA!IlPrincipino je napisao/la: ↑28 avg 2020, 11:01La Stampa piše da smo kontaktirali Napoli zbog Allana. Voljni smo ponuditi 15 miliona plus Romera za njega.
Allan bi nam sjeo taman jedan ala Vidal tip u sredini...
Aauhh malo li je tri godine, i plaća negdje oko 10, neka hvala ,ja ga ne bih voljela vidjeti u Juveu ama nikako.
Pise se da je postignut dogovor sa Romom, (La Stampa i La Republica) oko cijene transfera,17mil,jucer je bio sastanak sa Dzekinim agentom, danas bi se trebalo definisati, jer Juventus zeli neke igrace ukljuciti u transfer.
Daj Kediru, Ruganija, MdS
Zar Allan nije trebao u Everton, znam da je bila prica oko njegovog prelaska tamo, nekako mi se Romero ne uklapa tu, Atalanta ?
A ne znam koji vrag se natezu oko Locatelija, daj 50 za Aouara, ako ovi vec zele samo novac
Edit- Luca Fiorino: Roma je procjenila Dzeku na 15mil, Juventus smatra da je to previse, zbog toga se pojavila prica oko Suareza. Milik izgleda vise nije opcija.
Milion, dva, gore dole, zato izgleda trazi mogucnost da se jos neki igraci ukljuce u transfer.
Pise se da je postignut dogovor sa Romom, (La Stampa i La Republica) oko cijene transfera,17mil,jucer je bio sastanak sa Dzekinim agentom, danas bi se trebalo definisati, jer Juventus zeli neke igrace ukljuciti u transfer.
Daj Kediru, Ruganija, MdS
Zar Allan nije trebao u Everton, znam da je bila prica oko njegovog prelaska tamo, nekako mi se Romero ne uklapa tu, Atalanta ?
A ne znam koji vrag se natezu oko Locatelija, daj 50 za Aouara, ako ovi vec zele samo novac
Edit- Luca Fiorino: Roma je procjenila Dzeku na 15mil, Juventus smatra da je to previse, zbog toga se pojavila prica oko Suareza. Milik izgleda vise nije opcija.
Milion, dva, gore dole, zato izgleda trazi mogucnost da se jos neki igraci ukljuce u transfer.
Jedva čekam da to Pirlo posloži. Ima da bude tiki taka calcio style. 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
LjubavBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:47
Kapiten ispostovan i u kolekciji.![]()
Gostujuci ide Dzeko 9, a treci Bernardeschi 33.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.