Ma sta vam je, Pitagora iz Vogosce izvlaci korijen iz tog i kad se to uporedi sa brojem titula ManUtd i brojem ujedinjenih Njemackih i Italijanskih drzava jer su igrali protiv Atalante i Borusije zapravo je mizerno.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 07:33Tako je brateBosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2020, 02:012 docekana proljeca u Europi vise vrijede nego svako “dovodjenje velikana” u nas grad malih hordaša zajedno
2 proljeca u Europi
Ne znam imal iko to u BiH osim nas
Jedino Velez
Ovo sve ostalo truba
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Američki san! Uspješna, mlada, samo joj je nebo granica.
A da ima države plavim bi se samo izdala riješenja i završilo, a ovako pregovarali sa klasterom
. **** li ti ratko majku šta si napravio.
A da ima države plavim bi se samo izdala riješenja i završilo, a ovako pregovarali sa klasterom
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Mladost mora u izolaciju a cigani pregovaraju o samoizolaciji. 

Zašto nema banova za ove što vrijeđaju?
Ja kad sam par puta napisao par puta"Vicini pušikurci 1946"
par puta dobio sam ban.
Je li to zato što si neprofesionalan ili si se našao prozvanim?
💩💩
Cuj pregovarao se o izolaciji

Ti pede.čino vrijeđaš non stop, pa nisam nikada tražio ban. Svi 15 dana u izolaciju, oni 3 dana.
Đipke, nije se odnosilo na tebe.
Ti i Sariel ste zaštitna lica foruma.
Maskote, neki bi rekli.
💩💩
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vaše NE izolaciji, učinilo vas je legendama klubaimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 28 avg 2020, 08:19, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Cuj mi se ponadali, pa da ste imalo normalni ko sto niste potpisali bi izolaciju radi drugih ljudi ako nista.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ako se neko zarazi,čitava ekipa ide u izolaciju?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:43Cuj mi se ponadali, pa da ste imalo normalni ko sto niste potpisali bi izolaciju radi drugih ljudi ako nista.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma jok ba šetaju po graduimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:01Ako se neko zarazi,čitava ekipa ide u izolaciju?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:43Cuj mi se ponadali, pa da ste imalo normalni ko sto niste potpisali bi izolaciju radi drugih ljudi ako nista.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09
A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili
- imekorisnicko
- Kontakt:
a nije pravilo da se zaraženi smatraju povrijeđenima,a ostali da igraju regularno?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:18Ma jok ba šetaju po graduimekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:01Ako se neko zarazi,čitava ekipa ide u izolaciju?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:43
Cuj mi se ponadali, pa da ste imalo normalni ko sto niste potpisali bi izolaciju radi drugih ljudi ako nista.
Ako su svi individualno trenirali i nikad se nisu zajedno druzili(vidi izvjestaj s puta za izrael od 1921) onda eto ne, ali i tad moras uzeti u obzir let tamo i nazad avionom kad su svi u istoj prostoriji i disu isti vazduh sa pozitivnima nekoliko sati.....imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:01Ako se neko zarazi,čitava ekipa ide u izolaciju?Kockoglavi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:43Cuj mi se ponadali, pa da ste imalo normalni ko sto niste potpisali bi izolaciju radi drugih ljudi ako nista.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:09
A i jeste se ponadali da će nas zatvorit. Diže vam se na udbaške metode od kad su vas napravili
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.