FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 28 avg 2020, 01:15

Ko i dalje spomene Husrefa taj ne zeli napredak naseg kluba... samo gledat dalje i bolje!
Evo svi bjeloruski klubovi ispadose osim ovih sto su nas izbacili :damn:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 avg 2020, 01:17

Nesto imam osjecaj da dobijamo ove supke u play offu na Kosevu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2020, 01:57

Alen Škoro je napisao/la:
27 avg 2020, 23:24
Drug mi negativan na testu, nije imao kontakt sa zarazenim i mora biti u izolaciji 14 dana. Zeljini igraci bili direktno u kontaktu sa zarazenim i odluka je da ako budu negativni na testiranju u ponedjeljak, ne moraju u izolaciju?

Kako?????

Parazite drustva - fudbalere, koji su placeni zbog razonode - cijenis i cinis usluge, dok gradjane koji svojim radom pune budzet zatvaras na 14 dana?

Ne znam ,ali mi se cini da grijesis. Nogomet/fudbal je posao kao svaki. Nekad jeste bilo tako. SOFK-a bila i placala sportske klubove. Sad svi placaju poreze za igrace i pune penzione i druge fondove. Placaju PDV itd. Naravno neki klubovi zaobilaze zakone i isplacuju minimalce i tako placaju "ispod stola". @Pitar6785(inace moj drug) je to vise puta objasnjavao. FKS koliko ja znam placa poreze na punu platu, sto znaci da za 80-tak uposleni placaju recimo 300 min. penzija. Nisam siguran u potpunosti,ali se ne bi trebalo razliovati puno od Evrope, a tamo se prijetilo Mesiju zatvorom zbog izbjegavanja poreza.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 avg 2020, 02:13

Ahmoveliki je napisao/la:
28 avg 2020, 01:15
Ko i dalje spomene Husrefa taj ne zeli napredak naseg kluba... samo gledat dalje i bolje!
Lider im na tabeli Šahtjor Soligorsk na penale ispao od predstavnika Moldavije :facepalm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2020, 02:16

Pantelija je napisao/la:
27 avg 2020, 23:30
Denchi bgm ti jako lose rezo ujes situaciju. Evo ti od pocetka do kraja. Dvije greske pa i tri dusana.

Svaki igrac osim dusana ima igraca. On trci prvolinijski i ne trci u punom sprintu.

Kasni na prvu da presjece i igrac ide sam na loptu...

Dakle iz greske u gresku. Svi igraci su uzeli protivnika samo dusan nije i jos nije u punom sprintu isao na prvu da pokrije vec onako... Valjda nece
@Pantelija da li :
- Napadaju 5 na 4 , da je cuvao ono krilo bilo bi 4 na 3
. Da li je trebao zadnji vezni biti uz ovog sto je prebacio loptu na krilo , a mozda oba ZV i ne bi bilo problema Hodzic bi stajao uz krilo, kad vec Tatar nije uz krilo?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2020, 02:23

holyman je napisao/la:
27 avg 2020, 23:49
**** te zeljo
Zasto ? :urnebes:

Spavas Pitarcino :urnebes:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 28 avg 2020, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 28 avg 2020, 02:23

Ko i dalje brani celavog nesposobnjakovica taj ne zeli napredak naseg kluba,a to sto i brest nije ispao zahvali SD
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 28 avg 2020, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 avg 2020, 02:24

Ne mozes situaciju gledati ako je neko ispao pa sta bude. Kod primanja lopte ovoga je vec trebao krenuti. On je zakasnio. Dakle ispao je.
Kada je milicevic njegovog igraca zatvorio, on je trebao da pokrije prvu stativu. To je to.

Dakle pogresna odluka i spora reakcija, lopta kroz noge, nije stigao na prvu stativu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2020, 02:37

Pantelija je napisao/la:
28 avg 2020, 02:24
Ne mozes situaciju gledati ako je neko ispao pa sta bude. Kod primanja lopte ovoga je vec trebao krenuti. On je zakasnio. Dakle ispao je.
Kada je milicevic njegovog igraca zatvorio, on je trebao da pokrije prvu stativu. To je to.

Dakle pogresna odluka i spora reakcija, lopta kroz noge, nije stigao na prvu stativu.

Moze li se ovako komentarisati: Ispao levat sto je isao u sredinu.Trebao cuvati stranu i krilo , onda ne bi bio u vidokrugu, a dalje sta bude.
Ne bi bio kriv. Isli bi 4 na 3 . ZV oba gledaju i ne micu se, puno vise su mogli pomoci. Dobro igrao si "veliki" fudbal, a ja nisam i vjerovati cu ti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 avg 2020, 02:57

Vidi, niko ne kaze da nema greske sistema cijelog. Zadnji vezni jesu ostali, ostalo je i krilo.
Stvar je da imas datu situaciju i da jednim potezom mozes da zavrsis sve. Krenes na vrijeme ili zatvaras prostor. Mogao je odmah krenuti i biti na lopti a ne da mu kroz noge prodje. A mogao je da ne krene nego da se pocne povlaciri nazad i da imaju visak ali kroz sredinu gdje bi imali vremena nasi da se vrate iz veznog reda.

Dakle poctak akcije je greska zv ali sve ostalo je dusanov kiks. Prvo je trebao brze reagovati, drugo jace ici na loptu a ne da mu kroz noge gura loptu i trece morao je u punom sprintu zatvoriti prvu stativu.

Ali nije samo ova situacija problem. 4x salje balon centarsut i cini se 3x sudija svira faul na golmanu. To je ocigledan nedostatak inteligencije ili jos gore kur.c.obolje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 28 avg 2020, 03:44

Pantelija je napisao/la:
28 avg 2020, 02:57
Vidi, niko ne kaze da nema greske sistema cijelog. Zadnji vezni jesu ostali, ostalo je i krilo.
Stvar je da imas datu situaciju i da jednim potezom mozes da zavrsis sve. Krenes na vrijeme ili zatvaras prostor. Mogao je odmah krenuti i biti na lopti a ne da mu kroz noge prodje. A mogao je da ne krene nego da se pocne povlaciri nazad i da imaju visak ali kroz sredinu gdje bi imali vremena nasi da se vrate iz veznog reda.

Dakle poctak akcije je greska zv ali sve ostalo je dusanov kiks. Prvo je trebao brze reagovati, drugo jace ici na loptu a ne da mu kroz noge gura loptu i trece morao je u punom sprintu zatvoriti prvu stativu.

Ali nije samo ova situacija problem. 4x salje balon centarsut i cini se 3x sudija svira faul na golmanu. To je ocigledan nedostatak inteligencije ili jos gore kur.c.obolje
Tako je Panto, odmah da se zaletio na nju ko' bik (efendic) degazman na tribinu i postavimo se, sto dalje od gola to si veci gospodin, a on ko' patuljak reagovao
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 28 avg 2020, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 28 avg 2020, 03:50

Sanchez1987 je napisao/la:
28 avg 2020, 02:23
Ko i dalje brani celavog nesposobnjakovica taj ne zeli napredak naseg kluba,a to sto i brest nije ispao zahvali SD
Ja to znam, a protiv chelavog pisem ima vise od mjesec i po jer smo bili svjesni da nam se otvara velika mogucnost i otvorila se, a on je ostao sjedit prekrstenih ruku i pisao sam ko je on da odlucuje jel nekome puno 5 10 50 hiljada vise, koja je to referenca njega dovela iz federalca da kroji transfer politiku velikana iz BiH... pomirio sam se ja moj jarane i sa EL... jedino ako ovim momcima ne proradi inat zbog sudija i sve ne poderemo i da ne slusaju vise kad Vinko pocne pricat o odbrani, krenut max u utakmicu zabit dva gola pa onda dodavanje i odmaranje...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 avg 2020, 04:43

Samozdravlje je napisao/la:
28 avg 2020, 02:23
holyman je napisao/la:
27 avg 2020, 23:49
**** te zeljo
Zasto ? :urnebes:

Spavas Pitarcino :urnebes:
Nikad 😁
NEMA NAZAD

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2020, 06:52

Pantelija je napisao/la:
Denchi bgm ti jako lose rezo ujes situaciju. Evo ti od pocetka do kraja. Dvije greske pa i tri dusana.

slika

Pa vidi se na slici fino da su krila njihova sama i da se nasa nisu spustila za njima, vidi se da oni stoje u sredini,
Pratio si ti njega dobro samo uprati 6 igraca koji ne rade nista apsolutno...i nema sta bek cuvat prvu stativu, ko je to ikad tako organizovao, pa svaki ce izgubit zbog visine??

Napisao sam i ja izlaskom Milicevica sa prve je sve gotovo...on je izasao da izblokira krilo, koje nije nase krilo pratilo(nijedno), Hodzic lose blokira dodavanje tom krilu iz sredine, dakle na mjestu je gdje treba biti, ne moze nikako bit na 2 mjesta odjednom u sredini da blokira i na beku da pokriva, znaci da je neko drugi zajebo, a kazem ti na slici nasih 4 igraca sa Duletom, ostalih 6 nasih se nije vratilo a bar 3 su imala zadatak da se vrate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2020, 08:06

Pantelija je napisao/la:

slika
Stoji u prostoru gdje nikoga ne cuva. Ni krilo ni obog sto prima loptu

slika

Ne krece na vrijeme na loptu tj donosi odluku da ide na ovog igraca umjesto da ide da zatvara krilo. Ok bi bila odluka da nije zakasnio.

slika
Ovdje igrac pri ma loptu a on i dalje stoji.

slika

Zakasnio i lopta mu kroz noge prosla. Krilo ostaje samo
Medjutim cini sw milicevic izlazi i pokriva krilo

slika
Evo vidi se. Stoper pokriva njegovu gresku a on treba da prati ovog igraca koji ide na prvu

slika

Svaki igrac osim dusana ima igraca. On trci prvolinijski i ne trci u punom sprintu.

slika

Kasni na prvu da presjece i igrac ide sam na loptu...

Dakle iz greske u gresku. Svi igraci su uzeli protivnika samo dusan nije i jos nije u punom sprintu isao na prvu da pokrije vec onako... Valjda nece
Nije zakasnio, nego je skupio muda da se ne povrijedi. Da je uletio klizeci jako, bez postede on bi ovo i izbio, ili bi bar to ljepse izgledalo i nebi njega krivili da smo vidjeli zelju da je on izbije ili stigne prije protivnickog igraca.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2020, 08:13

A ne znam mozes ovako i za Milicevica uradit sliku po sliku gresaka, izlazi sa svog mjesta, centarsut dolazi njega nema i gol....

Samo zasto su krila sama na obje strane i zasto je 5-6 na 4 nasa misteryyy...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 28 avg 2020, 08:25

extazy je napisao/la:
27 avg 2020, 23:33
bodi123 je napisao/la:
27 avg 2020, 23:31
Ispade Maribor od Sj. Iraca... katastrofa su.

Nama treba napadač kao Mešanović, bolji bek i nema zime.
I Partizan i Zvezda su jedva prosli ako cemo realno, iz regiona jedino Dinamo sto je UberAlles, opet ce oni grupu. Dejan Lovren je skoro pa samo 10 utakmica odigrao za Dinamo, a onda je dosla ponuda od 10 miliona eura, i to Lyon i Spurs se takmicili ko ce ga dovest. Mamic je njih napravio mogu oni pricat sta hoce.
I Dinamo je jedva prošao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 avg 2020, 09:23

Zip je napisao/la:
28 avg 2020, 08:06

Nije zakasnio, nego je skupio muda da se ne povrijedi. Da je uletio klizeci jako, bez postede on bi ovo i izbio, ili bi bar to ljepse izgledalo i nebi njega krivili da smo vidjeli zelju da je on izbije ili stigne prije protivnickog igraca.
Ma ti si na vjetrometini svakako kad ide s loptom kroz sredinu mozes pokrit jedan smjer njemu opet ostaju 2, pokrijes mu direktnu putanju on moze i lijevo i desno dodat...itd.sto se i desilo na kraju jel, al zato treba se timski branit pa svak pokrije svog covjeka pa nema kud s loptom i onda si dobar.....

Vidim zapelo se bas na Hodzica da se njemu ovo fakturise, ali ne mozes se ovako branit u evropi, puno lakse je rec aaaaaa jbni Hodzic!!!! Nego gdje je Tatar,Jukic, Oremus,Djokanovic,Rahmanovic na ovoj slici jer eto oni su simpa....pa mogu stajat i gledat....

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 avg 2020, 09:23

Zvuči neobično, ali fudbal je kolektivna igra. Kad daju gol, svi su zaslužni, a kad prime - svi odgovorni, nema tu puno filozofije.
Iako, na prvi pogled, izgleda revolucionarno, ekipa (tim, kolektiv) koja primi najmanje, a da najviše golova, začuđujuće, na kraju bude najbolja.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 avg 2020, 09:32

Denchi je napisao/la:
28 avg 2020, 09:23
Zip je napisao/la:
28 avg 2020, 08:06

Ma ti si na vjetrometini svakako kad ide s loptom kroz sredinu mozes pokrit jedan smjer njemu opet ostaju 2, pokrijes mu direktnu putanju on moze i lijevo i desno dodat...itd.sto se i desilo na kraju jel, al zato treba se timski branit pa svak pokrije svog covjeka pa nema kud s loptom i onda si dobar.....

Vidim zapelo se bas na Hodzica da se njemu ovo fakturise, ali ne mozes se ovako branit u evropi, puno lakse je rec aaaaaa jbni Hodzic!!!! Nego gdje je Tatar,Jukic, Oremus,Djokanovic,Rahmanovic na ovoj slici jer eto oni su simpa....pa mogu stajat i gledat....
Kako je činjenica 1 da ih je dosta okasnilo u postavci, i krila i veznjaci, tako je činjenica 2 da je Dušan imao stopostotnu šansu da taj hendikep anulira jednim muškim bekovskim ulaskom u duel.. Niti njihovo kašnjenje amnestira njega, niti njegova "mehkost" amnestira njih..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, galia95, johntravolta123, misstianopenaldo, mnon46, Semrush [Bot], skoJaa i 59 gostiju.