Evo svi bjeloruski klubovi ispadose osim ovih sto su nas izbacili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Alen Škoro je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:24Drug mi negativan na testu, nije imao kontakt sa zarazenim i mora biti u izolaciji 14 dana. Zeljini igraci bili direktno u kontaktu sa zarazenim i odluka je da ako budu negativni na testiranju u ponedjeljak, ne moraju u izolaciju?
Kako?????
Parazite drustva - fudbalere, koji su placeni zbog razonode - cijenis i cinis usluge, dok gradjane koji svojim radom pune budzet zatvaras na 14 dana?
Lider im na tabeli Šahtjor Soligorsk na penale ispao od predstavnika MoldavijeAhmoveliki je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:15Ko i dalje spomene Husrefa taj ne zeli napredak naseg kluba... samo gledat dalje i bolje!
Evo svi bjeloruski klubovi ispadose osim ovih sto su nas izbacili![]()
@Pantelija da li :Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:30Denchi bgm ti jako lose rezo ujes situaciju. Evo ti od pocetka do kraja. Dvije greske pa i tri dusana.
Svaki igrac osim dusana ima igraca. On trci prvolinijski i ne trci u punom sprintu.
Kasni na prvu da presjece i igrac ide sam na loptu...
Dakle iz greske u gresku. Svi igraci su uzeli protivnika samo dusan nije i jos nije u punom sprintu isao na prvu da pokrije vec onako... Valjda nece
Ko i dalje brani celavog nesposobnjakovica taj ne zeli napredak naseg kluba,a to sto i brest nije ispao zahvali SDAhmoveliki je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:15Ko i dalje spomene Husrefa taj ne zeli napredak naseg kluba... samo gledat dalje i bolje!
Pantelija je napisao/la: ↑28 avg 2020, 02:24Ne mozes situaciju gledati ako je neko ispao pa sta bude. Kod primanja lopte ovoga je vec trebao krenuti. On je zakasnio. Dakle ispao je.
Kada je milicevic njegovog igraca zatvorio, on je trebao da pokrije prvu stativu. To je to.
Dakle pogresna odluka i spora reakcija, lopta kroz noge, nije stigao na prvu stativu.
Tako je Panto, odmah da se zaletio na nju ko' bik (efendic) degazman na tribinu i postavimo se, sto dalje od gola to si veci gospodin, a on ko' patuljak reagovaoPantelija je napisao/la: ↑28 avg 2020, 02:57Vidi, niko ne kaze da nema greske sistema cijelog. Zadnji vezni jesu ostali, ostalo je i krilo.
Stvar je da imas datu situaciju i da jednim potezom mozes da zavrsis sve. Krenes na vrijeme ili zatvaras prostor. Mogao je odmah krenuti i biti na lopti a ne da mu kroz noge prodje. A mogao je da ne krene nego da se pocne povlaciri nazad i da imaju visak ali kroz sredinu gdje bi imali vremena nasi da se vrate iz veznog reda.
Dakle poctak akcije je greska zv ali sve ostalo je dusanov kiks. Prvo je trebao brze reagovati, drugo jace ici na loptu a ne da mu kroz noge gura loptu i trece morao je u punom sprintu zatvoriti prvu stativu.
Ali nije samo ova situacija problem. 4x salje balon centarsut i cini se 3x sudija svira faul na golmanu. To je ocigledan nedostatak inteligencije ili jos gore kur.c.obolje
Ja to znam, a protiv chelavog pisem ima vise od mjesec i po jer smo bili svjesni da nam se otvara velika mogucnost i otvorila se, a on je ostao sjedit prekrstenih ruku i pisao sam ko je on da odlucuje jel nekome puno 5 10 50 hiljada vise, koja je to referenca njega dovela iz federalca da kroji transfer politiku velikana iz BiH... pomirio sam se ja moj jarane i sa EL... jedino ako ovim momcima ne proradi inat zbog sudija i sve ne poderemo i da ne slusaju vise kad Vinko pocne pricat o odbrani, krenut max u utakmicu zabit dva gola pa onda dodavanje i odmaranje...Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 02:23Ko i dalje brani celavog nesposobnjakovica taj ne zeli napredak naseg kluba,a to sto i brest nije ispao zahvali SDAhmoveliki je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:15Ko i dalje spomene Husrefa taj ne zeli napredak naseg kluba... samo gledat dalje i bolje!
Nikad
Pa vidi se na slici fino da su krila njihova sama i da se nasa nisu spustila za njima, vidi se da oni stoje u sredini,
Nije zakasnio, nego je skupio muda da se ne povrijedi. Da je uletio klizeci jako, bez postede on bi ovo i izbio, ili bi bar to ljepse izgledalo i nebi njega krivili da smo vidjeli zelju da je on izbije ili stigne prije protivnickog igraca.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:30Denchi bgm ti jako lose rezo ujes situaciju. Evo ti od pocetka do kraja. Dvije greske pa i tri dusana.
Stoji u prostoru gdje nikoga ne cuva. Ni krilo ni obog sto prima loptu
Ne krece na vrijeme na loptu tj donosi odluku da ide na ovog igraca umjesto da ide da zatvara krilo. Ok bi bila odluka da nije zakasnio.
Ovdje igrac pri ma loptu a on i dalje stoji.
Zakasnio i lopta mu kroz noge prosla. Krilo ostaje samo
Medjutim cini sw milicevic izlazi i pokriva krilo
Evo vidi se. Stoper pokriva njegovu gresku a on treba da prati ovog igraca koji ide na prvu
Svaki igrac osim dusana ima igraca. On trci prvolinijski i ne trci u punom sprintu.
Kasni na prvu da presjece i igrac ide sam na loptu...
Dakle iz greske u gresku. Svi igraci su uzeli protivnika samo dusan nije i jos nije u punom sprintu isao na prvu da pokrije vec onako... Valjda nece
I Dinamo je jedva prošao.extazy je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:33I Partizan i Zvezda su jedva prosli ako cemo realno, iz regiona jedino Dinamo sto je UberAlles, opet ce oni grupu. Dejan Lovren je skoro pa samo 10 utakmica odigrao za Dinamo, a onda je dosla ponuda od 10 miliona eura, i to Lyon i Spurs se takmicili ko ce ga dovest. Mamic je njih napravio mogu oni pricat sta hoce.
Ma ti si na vjetrometini svakako kad ide s loptom kroz sredinu mozes pokrit jedan smjer njemu opet ostaju 2, pokrijes mu direktnu putanju on moze i lijevo i desno dodat...itd.sto se i desilo na kraju jel, al zato treba se timski branit pa svak pokrije svog covjeka pa nema kud s loptom i onda si dobar.....
Kako je činjenica 1 da ih je dosta okasnilo u postavci, i krila i veznjaci, tako je činjenica 2 da je Dušan imao stopostotnu šansu da taj hendikep anulira jednim muškim bekovskim ulaskom u duel.. Niti njihovo kašnjenje amnestira njega, niti njegova "mehkost" amnestira njih..Denchi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 09:23Ma ti si na vjetrometini svakako kad ide s loptom kroz sredinu mozes pokrit jedan smjer njemu opet ostaju 2, pokrijes mu direktnu putanju on moze i lijevo i desno dodat...itd.sto se i desilo na kraju jel, al zato treba se timski branit pa svak pokrije svog covjeka pa nema kud s loptom i onda si dobar.....
Vidim zapelo se bas na Hodzica da se njemu ovo fakturise, ali ne mozes se ovako branit u evropi, puno lakse je rec aaaaaa jbni Hodzic!!!! Nego gdje je Tatar,Jukic, Oremus,Djokanovic,Rahmanovic na ovoj slici jer eto oni su simpa....pa mogu stajat i gledat....
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, johntravolta123, Posejdon i 45 gostiju.