Vala ovo sto smo cekali veceras stresno je biloavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:57Cekamo @ljozeta da napise sad cekamo ponedjeljak odluku uefe i rezultate testiranja naših![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vala ovo sto smo cekali veceras stresno je biloavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:57Cekamo @ljozeta da napise sad cekamo ponedjeljak odluku uefe i rezultate testiranja naših![]()
Hos cekat red u banci sutra umjesto meneLjoZee je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:59Vala ovo sto smo cekali veceras stresno je biloavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:57Cekamo @ljozeta da napise sad cekamo ponedjeljak odluku uefe i rezultate testiranja naših![]()
![]()
Ne znam kakvi su bili postovi, ali molim te briši sve što ima naznake da će prerasti u cirkus.
Da se druze sa ljepsim polovinama,kad si pozitivan samo se sa punicom druzisNemir14 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:00Prolazio sam pored Grbavice prije nekih 40ak minuta, čini mi se da su petorica zaraženih došli pred stadion posebno nekim kombijem. Vidio sam Juričića kako stoji ispred i dolaze auta da ih pokupe.
Istjerali smo pravu stvar, nek sad 3 dana pucaju vitamine, zatvore se u stanove i kuče, nek se druže sa ljepšim polovinama i u ponedjeljak da većina bude negativna aBd.
Gazi Maccabi!!
Možeš li mi reći koji si ti klinac? Malo pišeš ovdje, malo kod vijetnamaca? Šta glumiš ti nisi mi jasan?Kometa je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:15Da se druze sa ljepsim polovinama,kad si pozitivan samo se sa punicom druzisNemir14 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:00Prolazio sam pored Grbavice prije nekih 40ak minuta, čini mi se da su petorica zaraženih došli pred stadion posebno nekim kombijem. Vidio sam Juričića kako stoji ispred i dolaze auta da ih pokupe.
Istjerali smo pravu stvar, nek sad 3 dana pucaju vitamine, zatvore se u stanove i kuče, nek se druže sa ljepšim polovinama i u ponedjeljak da većina bude negativna aBd.
Gazi Maccabi!!
Izrazi lica igrača i ljudi koji su bili ispred aerodroma i Grbavice večeras ne sve rekao. Svak čast svima koji su došli. Igrači su sje.ani. Mi smo Željini, Željo je naš!SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:49Ekipa je bukvalno u psihološkom knockdownu. Izmorilo ih je ovo pravo. A svašta su već prosli i prije ovog sranja. Treba ih podržati do zadnjeg dana prvenstva. Bez obzira što možda neki od njih ne zna opucati a neki ne može trčati.
Meni je ovo, kada vidiš ispijena i slomljena lica igrača, neka škola. Manje hrakati a više podržati.
Izgurajte i ovo momci, **** dim je ovo za vas poslije otimanja titule. I spremite se za nastavak. Da ima i do vas, Boga mi ima. Poštujte za nijansu više klub u kojem igrate i neće biti frke.
Pa kometa jbt,leti tamo vamoSudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:16Možeš li mi reći koji si ti klinac? Malo pišeš ovdje, malo kod vijetnamaca? Šta glumiš ti nisi mi jasan?Kometa je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:15Da se druze sa ljepsim polovinama,kad si pozitivan samo se sa punicom druzisNemir14 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:00Prolazio sam pored Grbavice prije nekih 40ak minuta, čini mi se da su petorica zaraženih došli pred stadion posebno nekim kombijem. Vidio sam Juričića kako stoji ispred i dolaze auta da ih pokupe.
Gazi Maccabi!!
Na godisnjem dosadnodelinjo je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:19Pa kometa jbt,leti tamo vamoSudoHusika je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:16Možeš li mi reći koji si ti klinac? Malo pišeš ovdje, malo kod vijetnamaca? Šta glumiš ti nisi mi jasan?
dobro si
Fudbaleri, stručni štab i ostali članovi delegacije FK Željezničar doputovali su sinoć u Sarajevo i svi su smješteni u svoje domove gdje će prema izdatom rješenju Federalne uprave za inspekcijske poslove boraviti narednih 14 dana ili do negativnog PCR testa, a svi članovi delegacije u ponedjeljak će obaviti testiranja.
Podsjetimo, FK Željezničar je u ponedjeljak testirao sve planirane putnike za Izrael, a testovi su pokazali šest pozitivnih igrača koji su odmah stavljeni u izolaciju. Plavi su u utorak otputovali u Izrael gdje je Ministarstvo zdravstva u srijedu ujutru još jednom obavilo testiranja svih članova delegacije Kluba. Testovi su pokazali da je još pet članova pozitivno na COVID-19. Odlukom Ministarstva utakmica protiv domaćeg Maccabija je odgođena, a naša ekipa je vraćena u Sarajevo.
Konačnu odluku u vezi s utakmicom prvog pretkola Evropske lige između Maccabija i Željezničara donijet će UEFA u narednih 48 sati. FK Željezničar ovom prilikom se zahvaljuje svim navijačima koji su kupovinom ulaznica za susret s Mladosti pomogli organizaciju puta u Izrael, te također Ministarstvu kulture i sporta KS i hotelu Garden City Konjic.
Klub ističe zahvalnost premijeru Kantona Sarajevu, Mariju Nenadiću, pomoćniku federalnog ministra zdravstva, Goranu Čerkezu, i direktoru Federalne uprave za inspekcijske poslove, Adisu Ajdinoviću, na saradnji i kooperativnosti prilikom povratka u Bosnu i Hercegovinu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.