Cvrkut nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako si ti naporan lik, jel ima posta gdje Husrefa ne spomenes...
Ne psujem nikom, ne vrijedjam, priznam kad pogrijesim.Pantelija je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:01Ti si osoba koja na sve nacine pokusava da truje temu. U svakoj izjavi, u svakoj utakmici, u svakom transferu, povredi, ti spominjes husrefa i sta je bilo.
Hinjski podbadas i ubacujes crva da se upecaju drugi i da krene onda rasprava. Ja ne mogu da vjerujem da se time.mozes baviti. Ne mogu.
Prelistaj sam svoje postove i vidjet ces da ih je bar 70% flashback na husrefa i podbadanje. Ponavljam. Nema ga vise. Otisao, nece se vratiti. Vozdra.
Ode ti u doba Jugoslavije. Nova vremena, btw sjeti se sta je bilo sa Omicem i Delijama.Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:23Pa igrao je Musemic za Zvezdu prije rata. Igrao je Alen Omic za KKCZV. Igrao je Vrabac za KKP prije par godina. Da su nacionalisti, jesu, ali tvoji navodi nisu bas najtacniji.UltraSA je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:19Nikad nijedan bosnjo nece zavrsiti u Partizanu ili Zvezdi.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:15Resić će završiti u jednom od beogradskih klubova nastavi li ovako.
KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:15Resić će završiti u jednom od beogradskih klubova nastavi li ovako.
Nek su zato nasi strucnjaci ocijenili da je on za posudbea ne zna sa cruzem raskinuti ugovor,ili dovesti na vrijeme pojacanja, neko napisa najbolje se posvetiti ligi nema od evrope nista,pa sa ovim celavim Raiolom nam jedino to i ostaje,dok se drugi klubovi bore da doguraju sto dalje u evropi zbog novca mi se unaprijed predajemo..
Dekoncentrisao ga husref psovkama
To ti mislis al realnost he drugacija da sad ne pisem smrtne slucajeve osoba koje sam poznavao,bivsi sportisti i zdravi ljudi al eto svako ima svoje misljenjeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:52Korona je bezopasan virus. Na kraju krajeva samo fali još jednom da se liga odgodi i bravo, svi sretni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.