Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bolje mase Kipranin zastavicom 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Znaci Monti Pajton, mapet sou i nadrealisti u jednom...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 27 avg 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Admir74 jesil stigao do aerodroma.Admire ako si ziv daj nam neki znak,Admire javi se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hahaha pokazao ono ja poznanicima iz regiona, ne mogu da vjeruju, kazu pa zar su tolko gladni mesa

cudi me za Osima on je gradsko djete ako nista, sto ga nije u pm poslo i njega i sataru i ove sto copaju sa strane
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 27 avg 2020, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Stoka neodgovorna

Samo karantin,da nam je savez kako treba,kaznit ih novcano plus izbacit iz lige zbog neodgovornog ponasanja u vrijeme pandemije.. igrati sa zarazenim igracina je dno dna..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jaa cirkusa od kluba...Od odlaska u onoj disharmoniji od opreme sa podrezanim trenerkama, klanja janjadi, predstave Seje Brajlovica, deportacije pa sve do ove revolucije na aerodromu...Bruka jedna opsta...Eno i portali iz regiona izvjestavaju...
Jedino kod njih igrac ima temperaturu dvije sedmice, i niko se nije zapito, da dadne cvaju za test. Sreca pa igraju Europu ovako bi ne samo ligu vec po grada zaraziliharry_90 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:56
Stoka neodgovorna![]()
Samo karantin,da nam je savez kako treba,kaznit ih novcano plus izbacit iz lige zbog neodgovornog ponasanja u vrijeme pandemije.. igrati sa zarazenim igracina je dno dna..![]()
Kakav debil moras biti da snimas debila sa satarom kako udara po rebrima...
Ajde Vico ti imas muda ,kazni **** plava za ovo sto su ugrozili zivote igraca slobode i Mladosti.
Ajde Vico ti imas muda ,kazni **** plava za ovo sto su ugrozili zivote igraca slobode i Mladosti.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 avg 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
jbt šta vam je Sejo Brajlović kompleksa nabio, 7 dana ga ne vadite iz usta

Ambasadori drzave BiH
Krivi su prije svega nasi jer ocito nisu dovoljno testirali i nisu pravovremeno izolovali zarazene igrace, ali ZAPAMTITE DOBRO da ovdje ima i pitarskog masla. Imaju dovoljno para i vise nego dovoljno mrznje da nam zamute s rezultatima testova, s ovim rjesenjima
Znao sam eto sta ce na kraju biti,uvijek ti Pitari.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Pitari Seju a Manijaci kitu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cega se pametan stidi ,budala se ponosi.
S.B. zvani Sataratira.
S.B. zvani Sataratira.
FK SARAJEVO.
miky_hz je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:00Krivi su prije svega nasi jer ocito nisu dovoljno testirali i nisu pravovremeno izolovali zarazene igrace, ali ZAPAMTITE DOBRO da ovdje ima i pitarskog masla. Imaju dovoljno para i vise nego dovoljno mrznje da nam zamute s rezultatima testova, s ovim rjesenjima
Znao sam eto sta ce na kraju biti,uvijek ti Pitari.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.