FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja sam tako mislio dok nisam otišao na njihovu temu i pročitao za aerodrom. Fakat su šega

ZZ
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:31
Bekovi su pri defanzivi uvlacili se u sredinu, a nasa krila su trebala se vracati da cuvaju njihova krila, to nisu uradili, to se vidi na slici 3 nasa stoje skroz na njihovoj polovici, 3 veznjaka ne prate uopste dakle 6 igraca se nije vratilo a bar 3 je trebalo (2 nasa krila i veznjak)...Dule blokira loptu, oba njihova krila sama...Milicevic izlazi na covjeka to je vec pokrenut lanac gresaka, koje nasih 6 igraca gleda i prva stativa je prazna....pogodak...minimum 3 igraca nisu radila svoj zadatak nijedan od njih nije Dule...
Bas tako. Treba biti realan , a ne kritikovati po inerciji.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da im posaljemo brata ado-hz na aerodrom?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma kod drugog gola je čista Hodziceva krivica. Kada se bek odluči ovako uči u sredinu onda on mora pokupiti loptu, ili eventualno pravit prekršaj da zaustavi akciju. Ako ne može do lopte onda ne izlazi već ostaje na strani. Ovako je imao lošu procjenu, još se prepao starta protivnika i izgubi duel. Da je ostao na svojoj strani, njihov igrač bi uzeo loptu i eventualno bi krenuo na stopere a oremus bi ga već stigao, ili bi lopta išla opet lijevo ali bi dušan pokrivao stranu.
Jednostavno lik je bek koji nema grama inteligencije i osjećaja za procjenu situacije.
Jednostavno lik je bek koji nema grama inteligencije i osjećaja za procjenu situacije.
-
- Kontakt:
Ovo sto je denchi napisao je stalni problem nasi krila, a uvijek bek bude kriv. Od duljevica pa sad do Tatara nasa krila jako loše rade defanzivu. Recimo Višcu treneri vole zato sto sve zatvara i zato je najbolje krilo u Turskoj a ovako kad gledas reko bi Tatar duplo bolji.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

E cuj idu na aerodrom
Pa yebiga hajmo onda i mi, mozda ima nesto zanimljivo sto do sad nisam vidjeli

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
oo gisGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:46![]()
E cuj idu na aerodrom
Pa yebiga hajmo onda i mi, mozda ima nesto zanimljivo sto do sad nisam vidjeli![]()
gdje ti je propali šef vanja

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da si bio kulturan sad bi ti u pp predstavio naseg novog spica, ali nakon vrijedjanja Vanje,RajaBa1983 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:48oo gisGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:46![]()
E cuj idu na aerodrom
Pa yebiga hajmo onda i mi, mozda ima nesto zanimljivo sto do sad nisam vidjeli![]()
gdje ti je propali šef vanja![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ima koroneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:46![]()
E cuj idu na aerodrom

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hvala ti Bože pa navijam za Sarajevo, ja šprdnje od kluba smije im se cijela država.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:46![]()
E cuj idu na aerodrom

Moze li mi neko poslat link pdfa?
Nije trebao on cuvati to krilo nego je nase krilo ga trebalo cuvati, oba nasa beka su ulazila u sredinu kad se branimo, jer su gledali kako igraju i uvijek vracaju u sredinu loptu, pa smo pravili guzvu u sredini, ovdje 6 nasih napad i sredina ne rade nista....to je greska...LegendKiller je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:40Ma kod drugog gola je čista Hodziceva krivica. Kada se bek odluči ovako uči u sredinu onda on mora pokupiti loptu, ili eventualno pravit prekršaj da zaustavi akciju. Ako ne može do lopte onda ne izlazi već ostaje na strani. Ovako je imao lošu procjenu, još se prepao starta protivnika i izgubi duel. Da je ostao na svojoj strani, njihov igrač bi uzeo loptu i eventualno bi krenuo na stopere a oremus bi ga već stigao, ili bi lopta išla opet lijevo ali bi dušan pokrivao stranu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Gledaj sto Resica hvale po srbiji,a kod nas tamo neki cruz u ekipi i dvije godine kaplje na racun zaboli ga,a nema 45 min igre 

Ne slazem se, ako je stvaljen na poziciju(Djani) stavljen je sa zadatcima koje treba da radi, kad ih ne radi onda to ne valja. Kao za svakog drugog osim sto uvijek u glavi racunas 2 fakta, akademac je treba vremena, i nije mu njegova pozicija....ali ne ocekujem da uklizava i duelira, samo da trci i smeta svom covjeku...mislim da je to minimum....ShofaII je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:35Dusan nekada tako opusteno igra valjda zbog pretjeranog samopouzdanja i najvise zbog toga pravi glupe greske. Ili je trebao uci jako i bez oklijeva nja ili nije trebao uopste kretati na loptu.
I ja sam ga okrivio za drugi go ali ipak treba realno sagledati i vidjeti da Tatar snosi podjednak dio krivice jer je jednostavno ostao i pustio beka da bude u fazi napada ne pokriven. A Oremus i Djokanovic su trebali da čuvaju dio prostora na koji je Dusan usao
Ono sto meni najvise smeta kod Dusana jeste da ne salje loptu na krilo osim u slucajevima kad je to prilika za dupli pas pa da on izadje na centarsut. Jednostavno nam propadne toliko prilika za iskoristenje slobodnog prostora.
Sa druge strane Salcinove greske ne pripisujem Salcinu nego SDu i treneru jer on nije bek. Ali svakako Salcin nije kriv za prvi go
Druga stvar imao je tremu veliku a moguce da nije bio 100% bar tako je izgledalo na terenu...
Mislim da nikad dosad nije ovoliko trcao a ni duelirao, on se moze fino razvit cak i na ovoj poziciji za 10-ku da kad zatreba bas dobro odigra bez straha....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Malo prije spominjem Višću, Resic iste karakteristike cak i lice a obojica iz BanovićaSanchez1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 23:06Gledaj sto Resica hvale po srbiji,a kod nas tamo neki cruz u ekipi i dvije godine kaplje na racun zaboli ga,a nema 45 min igre![]()

Sad ozbiljno mislim, Resic ima ta ponavljanja i ima moć da zatvara defanzivno, moze biti koristan decko.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Resić će završiti u jednom od beogradskih klubova nastavi li ovako.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Visca je iz Olova ili okoline, cini mi se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 32 gosta.