FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2020, 22:02

Viceprvak Velsa TNS pobjedio u prvom pretkolu EL viceprvaka Slovačke Zilinu 3:1.Nisi ti Velšani baš tolike neznalice, kako su ih neki predstavljali.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 avg 2020, 22:04

Denchi je napisao/la:
27 avg 2020, 21:55

Kako lijepo Zrinjski zabi iz prekida-kornera...nas zadnji je bio na derbiju Lazic....treba trenirat.....
Dao ga je iz prekida Oremus Celticu, cini mi se da je iz prekida dao Serbecic samo nezz Velezu ili Radniku, dao je Rahmanovic direktno iz slobodnog Mladosti, dao je Milicevic Mladosti iz prekida...
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 27 avg 2020, 22:04

Pantelija je napisao/la:
27 avg 2020, 21:58
Dwnchi lopta ne bi dosla do krila/beka koi je centrirao da nam dussko nije spavao, pa kad je probudio se dignuo nogice da ga ne udari neko
Upravo tako povukao je svoje nogice da ne bi dobio po njima a da je isao na loptu stigao bi prvi izbio bi je i a onaj bi napravio faul na njemu (ako bi onaj debil dosudio)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 avg 2020, 22:05

slika
Denchi je napisao/la:
27 avg 2020, 22:01
Pantelija je napisao/la:
Dwnchi lopta ne bi dosla do krila/beka koi je centrirao da nam dussko nije spavao, pa kad je probudio se dignuo nogice da ga ne udari neko
Ja shvatam da vam je mrzak, ali ne moze ni na kojoj planeti prva stativa bit prazna i to bit krivica beka....
Ja znam sta ti kazes da se mora prva pokriti aki ne bi doslo do ovoga da dusan bar 5x na utakmici nije bolik.u.ra.c i da pusti igraca uz onu "nece valjda".

Znaci "nicija lopta" umjesto da ide na nju om je sacekao i kad je vidio da niko nece onda potrcao, zakasno i umjesto da ide u loptu on je poskocio i lopta dosla do beka. Da nije BOLIK.U.RA.C kakav jeste uzeo bi odmah loptu i imao.bi kontru a ne primio gol.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2020, 22:08

Hajde dobra stvar je da ćemo imati Pejovića za Radnik, očekujem da će se pokazati u dobrom svijetlu.
Ima li govora o napadaču, ili smo definitivno odustali od "nekih" ozbiljnih stvari za ovu sezonu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 avg 2020, 22:11

miky_hz je napisao/la:
27 avg 2020, 22:02
Denchi je napisao/la:
Testo je napisao/la:
27 avg 2020, 21:57

Halo , koga je on čuvao ?
Cijela desna strana prazna , a tu je on trebao biti.
I normalno da će ovaj centrirati bez problema.
Ponovo centarsut nije gol, prva stativa prazna
Pa naravno da je prazna jel je Milicevic izasao desno da blokira centarsut a tom mjestu je Dusan trebao biti,u tom slucaju oba stopera bi bila na svom mjestu i nebi Dupovac ostao 1 na 2.
Maloprije ste spominjali da su se bekovi uvlacili prilikom defanzive, ovdje vidis upravo to od Hodzica, u sredini je i blokira pas na njihovo lijevo krilo, nazalost neuspjesno, desno i lijevo krilo kao i nasi vezni igraci se nisu vratili nazad u defanzivu....pogledaj gdje je Salcin i krilo pored njega je slobodno ko duh....los timski rad....
slika
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 avg 2020, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 avg 2020, 22:12

Ma bice ovo sve u redu. Mi cemo igrati grupe ove jeseni i ako Bog da samo da se to ne odrazi na prvenstvo.
Nadam se da ce svi igraci biti spremni do oktobra i da cemo dovesti po jednog igraca na deficitarnim pozicijama da mozemo sto bolje pratit taj ritam utakmica.
I sami igraci moraju da shvate da ce im ulazak u grupe povećati vrijednost i da zbog toga trebaju da se ponasaju i rade sto profesionalnije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 27 avg 2020, 22:12

Samozdravlje je napisao/la:
27 avg 2020, 20:56
Ni meni Hodzic nesto drag , ali nekad pretjerujemo. Sinoc je itekako zasluzan za nas gol. kod njihovog drugog gola nigdje nije bilo zadnjeg veznog.
Ako imate mogucnost pogledati ponovo , njihovih 5 na nasa zadnja 4. Nasa zadnja 2 vezna bili ispred ovih 9 igraca. Kriv je protiv Veleza, ali za ono sinoc ?
Više zasluga ima Rahman kod toga gola
Drugo, kod drugog gola Bresta prošlo po njegovoj strani, a on Dule mrtav hladan propušta loptu do Dialloa, da je iole školovan igrač mogao je se baviti i izbiti loptu u korner, a ne ko maneken ispratiti loptu Ako ne vjeruješ pogledaj cijelu akciju u kretanje dotičnog...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 avg 2020, 22:14

Kriminalce sa Kipra, ganjati do Strazbura !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 avg 2020, 22:16

Denchi je napisao/la:
27 avg 2020, 22:11
miky_hz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Ponovo centarsut nije gol, prva stativa prazna
Pa naravno da je prazna jel je Milicevic izasao desno da blokira centarsut a tom mjestu je Dusan trebao biti,u tom slucaju oba stopera bi bila na svom mjestu i nebi Dupovac ostao 1 na 2.
Maloprije ste spominjali da su se bekovi uvlacili prilikom defanzive, ovdje vidis upravo to od Hodzica, u sredini je i blokira pas na njihovo lijevo krilo, nazalost neuspjesno, desno i lijevo krilo kao i nasi vezni igraci se nisu vratili nazad u defanzivu....pogledaj gdje je Salcin i krilo pored njega je slobodno ko duh....los timski rad....
slika
Ovde Hodzic ispao, Milcevic otisao na stranu da pokrije Hodzica jer je ispao, hodzic se spustio na mjesto stopera... i gotovo...

Nzm kako dodje do Salcina kad je lik skroz na drugoj strani bio ?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2020, 22:17

Surreal je napisao/la:
27 avg 2020, 22:08
Hajde dobra stvar je da ćemo imati Pejovića za Radnik, očekujem da će se pokazati u dobrom svijetlu.
Ima li govora o napadaču, ili smo definitivno odustali od "nekih" ozbiljnih stvari za ovu sezonu?
Nadam se da ce Pejović - Đokanović igrati iza Sušića i da cemo konacno vidjeti Fanima u prvih 11.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 avg 2020, 22:21

Zašto ne pokušamo dovest Smaila Prevljaka na posudbu, naš igrač, a Salzburg ne racuna ove sezone ozbiljno na njega?
SAMO SARAJ'VO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2020, 22:25

Joj ljudi pratite kone na njihovom pdf.Majkemi ja oplakah,pozivaku raju da idu na aerodrom, Pitarski lobi im u izolaciju šalje igrače.
Ja sizofrenije šta je ono majko mila.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 avg 2020, 22:28

amypitar je napisao/la:
27 avg 2020, 22:25
Joj ljudi pratite kone na njihovom pdf.Majkemi ja oplakah,pozivaku raju da idu na aerodrom, Pitarski lobi im u izolaciju šalje igrače.
Kažu Rahmanović imao koronu. Koji je ovo po redu, po mojoj računici četvrti
Oremuš, Jukić, Sušić i Rahmanović
SAMO SARAJ'VO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 avg 2020, 22:30

Zundo je napisao/la:
27 avg 2020, 22:28
amypitar je napisao/la:
Govorili su i za Serbecica i Salcina :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 avg 2020, 22:31

Zip je napisao/la:
27 avg 2020, 22:16
Denchi je napisao/la:
27 avg 2020, 22:11
miky_hz je napisao/la:

slika
Ovde Hodzic ispao, Milcevic otisao na stranu da pokrije Hodzica jer je ispao, hodzic se spustio na mjesto stopera... i gotovo...

Nzm kako dodje do Salcina kad je lik skroz na drugoj strani bio ?
Bekovi su pri defanzivi uvlacili se u sredinu, a nasa krila su trebala se vracati da cuvaju njihova krila, to nisu uradili, to se vidi na slici 3 nasa stoje skroz na njihovoj polovici, 3 veznjaka ne prate uopste dakle 6 igraca se nije vratilo a bar 3 je trebalo (2 nasa krila i veznjak)...Dule blokira loptu, oba njihova krila sama...Milicevic izlazi na covjeka to je vec pokrenut lanac gresaka, koje nasih 6 igraca gleda i prva stativa je prazna....pogodak...minimum 3 igraca nisu radila svoj zadatak nijedan od njih nije Dule...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 avg 2020, 22:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 avg 2020, 22:30
Zundo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
E vidiš, za njih dvojicu nisam upratio :urnebes:
SAMO SARAJ'VO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 avg 2020, 22:34

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 avg 2020, 22:30
Zundo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ja budala boze dragi.
Čuj Piratski lobi ih tjera u izolaciju. U Izraelu Mossad im poturio pozitivne testove. Interesantno rijetki smiju napisati da im je amaterizam u klubu, da im igrači ne izlaze iz kafića.
Svi krivi, svi protiv njih.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 avg 2020, 22:35

bordobijeli je napisao/la:
27 avg 2020, 21:27
Samozdravlje je napisao/la:
27 avg 2020, 18:20
bordobijeli je napisao/la:
27 avg 2020, 08:26
Ako je Nam zadovoljan Hadzicem on ce i biti tu, hvala Bogu pa je tako nema vise da mahala mjenja.

Ne znam koliko si star, ali stvarno mi je zadovoljstvo citati Tvoju ironiju. Pretpostavljam da ni Ti nisi rahat sinoc spavao.
Uzvracas udarac onima sa kojima nisi dijelio misljenje oko Husrafa. Simpaticno :thumbup: :urnebes:
Reci cu Ti jedno svoje misljenje: Odlaskom Husrefa Emir vise nema autoriteta od kojeg bi "cvikao". Husrefu je mogao samo prici kad je proslava gola, a Marinovicu i moze ponesto pametovati.
Imao je Emir zaista dobrih poteza, ali ga treba kritikovati za ono sto nije dobro uradio. Ponese moc Bosanca. Treba ga drzati stalno pod pritiskom, ima on puno od FKS. ???
Ma osjecao se posrano to je najbolja rijec, fino igrali, ispali još te sudija zavalio. A ovo oko ironije i Husrefa pa nekim moras uzvratit njihovim metodama da bi skontali. Al iskreno ti kazem ni sekunde nisam u fazonu da prizeljkujem poraz pa da kao mogu napadati. Popravili smo se u posljednji par tekmi i treba dati podrsku momcima i Vinku,a ovo sto bocnem je samo ovim sto izmišljaju, pljuju i pretjeruju.

Pretpostavljao sam , bas mi je drago. Razumijem te i dobro je da si takav. :thumbup: :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 avg 2020, 22:35

Dusan nekada tako opusteno igra valjda zbog pretjeranog samopouzdanja i najvise zbog toga pravi glupe greske. Ili je trebao uci jako i bez oklijeva nja ili nije trebao uopste kretati na loptu.
I ja sam ga okrivio za drugi go ali ipak treba realno sagledati i vidjeti da Tatar snosi podjednak dio krivice jer je jednostavno ostao i pustio beka da bude u fazi napada ne pokriven. A Oremus i Djokanovic su trebali da čuvaju dio prostora na koji je Dusan usao
Ono sto meni najvise smeta kod Dusana jeste da ne salje loptu na krilo osim u slucajevima kad je to prilika za dupli pas pa da on izadje na centarsut. Jednostavno nam propadne toliko prilika za iskoristenje slobodnog prostora.

Sa druge strane Salcinove greske ne pripisujem Salcinu nego SDu i treneru jer on nije bek. Ali svakako Salcin nije kriv za prvi go
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Napapijri i 30 gostiju.