English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma nije njegova kvaliteta problem već šta će neko žrtvovati zarad 2-3 godine koliko on tu bude. Može li se opet LP garantovati i sa njim? Ne može. To niko ne može garantovati. Hoće li finansijski biti isplativo jer samo njemu moraš pripremiti stoju godišnje? Opet najviše smisla ima u priči da ode u PSG ili CIty koji su opsjeduti da budu potvrđeni u Evropi preko tog trofeja LP pa ako on ne poveća šanse ne može niko, a poslije te 2-3 godine... ko živ ko mrtav.
Messi se ne uklapa u City , desno ne moze jer odbranu ne igra nikako, a i ovako kad desno krilo iole igra odbranu tamo je propuh , gore mora izbaciti Aguera , ali opet ce se spustat nazad i opet nema covjeka u 16 koji ce zabijati silne prilike koje kreira KDB , jedan Kane bi došao u ovu ekipu kao NATO 95te u Bosnu, perfektno uklapanje , treba samo da zabija i da postavlja nogu na vrijeme , nesto sto sterling ,jesus ,mahrez i ponekad aguero nisu sposobni, prosjecno city kreira 15 prilika za gol , od čega su 5 drama čiste situacije i ima 2.8 golova po utakmkci
Uzasna realizacija
Kreatora i kreacije ne fali, to je najvise sto messi moze ponuditi cityh
I sto sljivo kaze
Opet nema lp
Ekipe sa brutalnim krilima opet će praviti sebi aerodrom do gola
Mane Salah
Sane Coman Gnabry
Neymar Mbappe
I onda imas Sterling , Mahrez npr da bog sacuva , tu 5 messia ne pomaze

Uzasna realizacija
Kreatora i kreacije ne fali, to je najvise sto messi moze ponuditi cityh
I sto sljivo kaze
Opet nema lp
Ekipe sa brutalnim krilima opet će praviti sebi aerodrom do gola
Mane Salah
Sane Coman Gnabry
Neymar Mbappe
I onda imas Sterling , Mahrez npr da bog sacuva , tu 5 messia ne pomaze

Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 27 avg 2020, 20:34, ukupno mijenjano 3 puta.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Romagnoli13
- Kontakt:
City ima plan da on bude dio višegodišnjeg projekta, prvo 2-3 godine City pa onda u njihov bratski klub u Americi. Sve to doprinosi globalnom jačanju brenda. Nisu Arapi toliko glupi kao što neki misle. Ako dovedu Messia, apsolutno će znati kako iskoristi njegovo vrijeme tu i profitira od toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Siti bi svakako morao mijenjati svoj koncept i KdB bi bio vjerovatno zakucan uz lijevu aut liniju, osim ako ne želiš da se gore sudara sa Messijem i da jedan drugom uzimaju lopte. Iza Messija bi morao igrati neko ko bi trčao i za sebe i za njega. Koju bi odbranu igrali opet je pitanje, da l iza lopte, presing....
Rollman
Pa Messi jeste kreator i to najbolji samo nije to sto ga cini posebnim vec zato sto je pored toga najbolji i realizator, dribler itd, tako da sa njim realizacija sigurno nece biti losa. Ti tu ne dobijas samo najboljeg kreatora vec i najboljeg realizatora, najboljeg driblera i najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca sve u jednom. Sto se tice odbrane, pa City je svakako supalj preko krila, tako da tu Messi nece donijeti neko nazadovanje jer su i sa postojecim krilima i bekovima tu suplji ko sir. Ligu bi ovakvu kakva jeste sa Messijem sigurno osvojili, za LP ti niko ne garantuje, no siguran sam da bi se tesko mogli izblamirati kao prethodnih godina protiv dosta slabijih ekipa.
Pa Messi jeste kreator i to najbolji samo nije to sto ga cini posebnim vec zato sto je pored toga najbolji i realizator, dribler itd, tako da sa njim realizacija sigurno nece biti losa. Ti tu ne dobijas samo najboljeg kreatora vec i najboljeg realizatora, najboljeg driblera i najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca sve u jednom. Sto se tice odbrane, pa City je svakako supalj preko krila, tako da tu Messi nece donijeti neko nazadovanje jer su i sa postojecim krilima i bekovima tu suplji ko sir. Ligu bi ovakvu kakva jeste sa Messijem sigurno osvojili, za LP ti niko ne garantuje, no siguran sam da bi se tesko mogli izblamirati kao prethodnih godina protiv dosta slabijih ekipa.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 27 avg 2020, 21:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Joj sto se brinu kako ce messi u cityu
kofa razjebat ce im koncepciju
Pa lik da sad izjavi hocu u bayern ili juve ili liverpool itd momentalno bi ga te pomenute ekipe dovele

Pa lik da sad izjavi hocu u bayern ili juve ili liverpool itd momentalno bi ga te pomenute ekipe dovele

Ne mogu docekat pišanje po EPL, slicno kao sto je i Pep radio kao trener.
Jos sad ubitacno spajanje. Ah memories.
Jos sad ubitacno spajanje. Ah memories.
27.10.2020
Nece covjek napustiti Barsu uopste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma odjednom Messi ruši koncepte. A lik jedino može da ruši rekorde. Čovjek je ebeni fudbal, svijet za sebe, nerealan fudbalski IQ, nema tog sistema kojem se ne može prilagoditi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zadnja qurcevita sezona.
Ovo da je imao bilo koji igrac EPL bio bi sad u konkurenciji za Balun i to one tamo godine.

27.10.2020
E cuj hoce li se Messi snaci ili im mozda razyebati koncepciju. 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Bruno Fernandes bi ga bacio u drugi plan
E, da hoce i doc u epl, pa da ga woodovi, hoodovi , stonesi i bonesi malo načmekaju, haj mesi pliz dodji u nba, i ostavi svoje kosti u njoj.
CPOJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što su Silva i Aguero podbacili jer su građom slabiji od tih drvosječa? Koliko mitova se formiralo bespotrebno
Preduslov da bi osakatio najveceg igraca ikad je da ga ufatis, a znas sta te drvoajece mogu ufatit moj qurac.
Osim ako ne dodje neki placenik(pacenik) pa mu ne skoci u koljena

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Engleska liga nikad nije bila mekša i pickastija nego zadnjih godina. Penzioner Messi bi se savrseno uklopio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
34 utakmice - 26 golova i 6 asistencija

Bilo bi mu mnogo zajebano u ABA ligi u kojoj Sterling dominira

Bilo bi mu mnogo zajebano u ABA ligi u kojoj Sterling dominira

MA TROLLAM VAS, STO SE ODMAH LOZITE, NISU NI EMGLEZI VISE TOLIKE SIROVINE,
A SAD OZBILJNO:
dovesti mesija je najbollji potez za arape, marketinški bi profit otišo u nebesa,a što se tičeigre: city je i onako predobar, a s njim bi se mogli dodatno zayebavat sa savkom ekipom van top 2 (ahahah) , al LP gvardiola neće osvojiti ni s mesijem.
CPOJ
titula prošle sezone = ?
što bi koba reko: "svi ste vi bezglave qrcine, za golove se igra", u mesijevom slucaju u proslij sezoni "za titule se igra".
CPOJ
Ne znam jesu li ti javili, ali COVID sezona se ne računa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.