FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel me neko yebe ili lik poredi (ne)odlazak na press i (ne)izlazak na teren gdje ti gadjaju igrace, fasisticki orgijaju i slicno ?! Na ti sve nas vrli mag slegne ramenima, i kaze "Sta je tu je, domacin korektan..."
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ni meni Hodzic nesto drag , ali nekad pretjerujemo. Sinoc je itekako zasluzan za nas gol. kod njihovog drugog gola nigdje nije bilo zadnjeg veznog.
Ako imate mogucnost pogledati ponovo , njihovih 5 na nasa zadnja 4. Nasa zadnja 2 vezna bili ispred ovih 9 igraca. Kriv je protiv Veleza, ali za ono sinoc ?
Ako imate mogucnost pogledati ponovo , njihovih 5 na nasa zadnja 4. Nasa zadnja 2 vezna bili ispred ovih 9 igraca. Kriv je protiv Veleza, ali za ono sinoc ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovako ja vidim pozicije za pojacanje, da se imamo cemu nadati jos u Evropi.
Kovacevic
X - Serbecic - Milicevic - X
Oremus/TSS - Djokanovic
Rahmanovic/TSS
Fanimo - X - Tatar
Kovacevic
Oremus/TSS - Djokanovic
Rahmanovic/TSS
Fanimo - X - Tatar
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samozdravlje, kod drugog gola nije izbio čistu loptu i onda zakasnio na preuzimanje igrača, to su greške koje se u pionirima ne dešavaju.
Doduše , njegov je velik doprinos kod našeg gola, ali zadnjih pet utakmica je ubjedljivo najslabija karika ekipe.
Najbolje u svemu je da u ove dvije tekme nemamo povrijeđenih. Rahman nastavio po starom, svaka utakmica karton, znači ako u sljedećoj dobije žuti propušta play offa ako se plasiramo.
Dobiti Radnika kako znamo i umijemo, odmoriti ekipu tokom reprezentativne pauze i onda još jače napasti EL.
Doduše , njegov je velik doprinos kod našeg gola, ali zadnjih pet utakmica je ubjedljivo najslabija karika ekipe.
Najbolje u svemu je da u ove dvije tekme nemamo povrijeđenih. Rahman nastavio po starom, svaka utakmica karton, znači ako u sljedećoj dobije žuti propušta play offa ako se plasiramo.
Dobiti Radnika kako znamo i umijemo, odmoriti ekipu tokom reprezentativne pauze i onda još jače napasti EL.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Djokanovic i Resic dobili naknadne pozive za U-21 reprezentaciju.Poziv je dobio i nas ex igrac sada igrac Mladosti DK Nedim Hadzic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Salcinova greska al likovi samo Duleta vide...Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 20:56Ni meni Hodzic nesto drag , ali nekad pretjerujemo. Sinoc je itekako zasluzan za nas gol. kod njihovog drugog gola nigdje nije bilo zadnjeg veznog.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Long life to EMIR HADZIC
Salcinova greska drugi gol ? Njegova je krivica za prvi gol djelimicno jel se uvukao unutra i usao za igracem,a djelimicno i krila jel nije ispratio defanzivu.Po pola,ali pricao sam vec da nam je to svakako najveca boljka,postavljanje bekova i gubljenje u prostoru.Denchi je napisao/la: ↑27 avg 2020, 21:02Salcinova greska al likovi samo Duleta vide...Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 20:56Ni meni Hodzic nesto drag , ali nekad pretjerujemo. Sinoc je itekako zasluzan za nas gol. kod njihovog drugog gola nigdje nije bilo zadnjeg veznog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brzo otpisujemo Pidru.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 20:58Ovako ja vidim pozicije za pojacanje, da se imamo cemu nadati jos u Evropi.
Kovacevic
Oremus/TSS - Djokanovic
Rahmanovic/TSS
Fanimo - X - Tatar
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Samo vi se.rite za Welšane ameteri, ovo ono, a TNS bare bare sa Žilinom, cak i bolji malo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Da nije bilo poraza protiv Dinama, sve opsta naša igra je bila , bar za mene dobra. Trkački smo odradili fenomenalno, mnogo brža tranzicija prema naprijed,ima li posjed, disciplina u igri, ma sve pohvale.
U koliko ovu igru prenesemo na prvenstvo titula jedne sekunde ne bih trebala doći u pitanje.
U koliko ovu igru prenesemo na prvenstvo titula jedne sekunde ne bih trebala doći u pitanje.
Đe pobježe onaj Admin, da pokrenemo smjenu Moderatora...pih za malo mi se izvuce... 

Nakon pauze ide ritam subota-srijeda.
Borac kući
Olimpik gosti
Sloboda gosti
3.pretkolo
Željezničar kući
Play-off?
Zrinjski gosti
Od 12.09. do 03.10.
Borac kući
Olimpik gosti
Sloboda gosti
3.pretkolo
Željezničar kući
Play-off?
Zrinjski gosti
Od 12.09. do 03.10.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- egocentrik
- Kontakt:
Kakav bi ovo praznik bio da se moze ici na utakmice
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 21:01Samozdravlje, kod drugog gola nije izbio čistu loptu i onda zakasnio na preuzimanje igrača, to su greške koje se u pionirima ne dešavaju.
Zeko on nije ni trebao biti tamo da izbije"cistu" loptu, tu je trebao biti zadnji vezni. Pogledaj ponovo i "zamrzni" sliku. Morao je izaci na onog njihovog i ostaviti krilo prazno, inace bi na njega izlazio Milicevic i ostsli bi 3 na 2 nasa. Mozda je mogao bolje reagovati(baciti se na loptu), ali eto..

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako bolan Salcinova greška prvi gol? Sta ste vi gledali sinoć?
Salcin je na mjestu tačno gdje treba biti, bekovi su bili uvučeni kad smo se branili a krila(u ovom slučaju Jukic) spava i njegov igrač faktički bježi i centrira za nesretni pogodak.
Sto se tice Holeta, nije samo greška kod drugog gola. Koliko samo pokloni lopti u napadu onim svojim centarsutevima koji putuju po pola sata i protivnički golman bez problema pokupi.
Salcin je na mjestu tačno gdje treba biti, bekovi su bili uvučeni kad smo se branili a krila(u ovom slučaju Jukic) spava i njegov igrač faktički bježi i centrira za nesretni pogodak.
Sto se tice Holeta, nije samo greška kod drugog gola. Koliko samo pokloni lopti u napadu onim svojim centarsutevima koji putuju po pola sata i protivnički golman bez problema pokupi.
ZZ
-
- Kontakt:
Ma osjecao se posrano to je najbolja rijec, fino igrali, ispali još te sudija zavalio. A ovo oko ironije i Husrefa pa nekim moras uzvratit njihovim metodama da bi skontali. Al iskreno ti kazem ni sekunde nisam u fazonu da prizeljkujem poraz pa da kao mogu napadati. Popravili smo se u posljednji par tekmi i treba dati podrsku momcima i Vinku,a ovo sto bocnem je samo ovim sto izmišljaju, pljuju i pretjeruju.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:20bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 08:26Ako je Nam zadovoljan Hadzicem on ce i biti tu, hvala Bogu pa je tako nema vise da mahala mjenja.
Ne znam koliko si star, ali stvarno mi je zadovoljstvo citati Tvoju ironiju. Pretpostavljam da ni Ti nisi rahat sinoc spavao.
Uzvracas udarac onima sa kojima nisi dijelio misljenje oko Husrafa. Simpaticno![]()
![]()
Reci cu Ti jedno svoje misljenje: Odlaskom Husrefa Emir vise nema autoriteta od kojeg bi "cvikao". Husrefu je mogao samo prici kad je proslava gola, a Marinovicu i moze ponesto pametovati.
Imao je Emir zaista dobrih poteza, ali ga treba kritikovati za ono sto nije dobro uradio. Ponese moc Bosanca. Treba ga drzati stalno pod pritiskom, ima on puno od FKS. ???
Dušan Hodžić je rak rana ove ekipe, nema napretka dok je on u prvih 11.
Pa samo u zadnje dvije tekme nam je prosuo 2 boda i sinoć 480.000 eura.
Pa samo u zadnje dvije tekme nam je prosuo 2 boda i sinoć 480.000 eura.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Aktuelni prvak BiH tu neće stati s pojačanjima, pošto traje potraga i za desnim bočnim fudbalerom, i novim napadačem
Eto vise nece biti u prvih 11..hvala Bogu
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 27 avg 2020, 21:41, ukupno mijenjano 4 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Netacno.
Vladanov 1 gol
Salcinova 2
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Fouzi1, miguelramos, OsmanhodzicBuco, Tatamata1946, Varijantas8 i 34 gosta.