Trazit Neya ili Mbappea, svakako ne mogu dovesti ako se ne rijese jednog.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Očekujem Messijev govor a potom i obraćanje Bartomeua i to u ovom stilu...(šaka o astal) "slušaj kepecu....spremi 700 miliona i idi i ti i povedi onu kurvu"...Messi: "Ti moju Antonelu nazivaš kurvom ćoravi?"...Ćora: "maa neee....mislim na Suareza"... 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bartomeu has indeed offered to resign if Messi publicly announces his continuity at Barça, a move that puts pressure on the Argentine. [@Alfremartinezz]
Strašan potez Pacova mora se priznati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa što ne odstupi i ne podnese ostavku, ako je bivši ili ako se plaši
Ma sta ce im pare, pokazali su da ne znaju s njima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rummenigge: Bayern ne može platiti Messija, žao mi je što napušta Barcelonu
@Saurman da li je ovo moguće....kriza?
@Saurman da li je ovo moguće....kriza?
10 minuta elegancije i magije
Oj Alaše

Sta kazete?Katalonski "Sport" navodi da je Manchester City Barceloni spreman ponuditi 100 miliona eura + Bernarda Silvu, Erica Garcíju i Gabriela Jesusa u zamjenu za Lea Messija. Međutim, Barça ostaje pri svom stavu da Argentinac nije na prodaju.
27.10.2020
Sjebo ga je Barto ovdje poprilično. Sad i da ostane, u slučaju zero tituli sezone (što je najizglednije), opet će se najviše Messija kriviti. Ako ode, bit će da je Barto sve uradio da ga ostavi pa čak i ostavku davao. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sve je do Messija, ako ovaj ode klosar mozda ostane, ali opet mozda ostane. Cekamo sta ce reci on.
Pacov je jbn igrač.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nerealno mi to djeluje. Ovu trojicu dobiti je beton, uz još keša, ali mislim da je šuplja. Kamo sreće da ovako bude.
Bartomeu je sve samo ne glup čova, to je valjda jasno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Muller: Uoči utakmice protiv Barcelone, na teren smo izašli zagrijavati se nekih deset minuta prije njih. Oni su čak nešto ranije i napustili teren. Cjelokupno zagrijavanje im nije bilo ni u pola živo i ozbiljno kao naše. Tada sam pomislio kako smo mi puno gladniji i kako više želimo pobjedu nego oni."
27.10.2020
I ja mislim da je previše dobro da bi bilo istinito. Bez Bernarda okej, ovako sumnjam.
Frajer je možda neznalica što se tiče sportskog aspekta i loš "lider", ali ne možeš mu osporit da se zna izvadit iz gov'ana.
Od Rossellovog mandata svi su otišli i čak i iz ovog drugog mandata su skoro svi otišli, jedino Barto traje i traje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barto je poput krompirove zlatice, štetočina kojoj ne možeš ništa. Taj demon bi nekako preživio i nuklerani udar.
Kakav likUostalom, najbolji indikator za to koliki je Bartomeuov nagon za samoodržavanjem je činjenica da je 11 od 21 članova Uprave u Bartomeuovu mandatu dalo ostavke, a uz njega je stao samo jedan dopredsjednik od svih koje je imenovao kad je 2014. preuzeo klub, dok su sedmorica dali ostavke ili ih se Bartomeu riješio. Iza njega je afera u kojoj je optužen da je u ime kluba platio milijun eura agenciji koja je stvorila lažne profile na društvenim mrežama preko kojih su napadali igrače, bivše klupske dužnosnike i sve one koji su opozicija sadašnjem predsjedniku, a koji ima cijelu povijest sukoba s bivšim i sadašnjim igračima.
Inace odlican tekst
https://telesport.telegram.hr/price/messi-je-u-pravu/
ako barca ne proda messija, ostace u klubu i u buducnosti, jer ce doci nova uprava kluba, vjerovatno victor font, a on ce dovesti xavija i to ce ubjediti messija da ostane u klubu... a mozda naredna sezona i bude uspjesna, pa ga i to ubjedi
no, mislim da ce ispostovat messija i prodati ga ako bude htio ici
no, mislim da ce ispostovat messija i prodati ga ako bude htio ici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.