FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pokuso covjek opravdat Husrefa sto istjera igrace da igraju posle svega sto nam uradise u sirokom..i on kaze mrzi licemjere..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nema logike da jednom treneru ne dopuste da ide na pres a jednom dopuste da sam odlucuje jako tesku i bitnu odluku.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:20Nije tacno. Sa tribina ti ne vidis kakva je situacija u svlacionici. Da li je hebib pri svijesti ili nije. Da li igraci su pod stresom ili nisu. Jednostavno, tu odluku donosi trener. Ako vec hoces, pitaj nekog igraca sta je bilo. I tu je husref i izgubio podrsku nekih igracakada je rekao da se nastavi.
Sabrina i uprava nikakvu odluku nisu donijeli.
Sad cu ti napisati svoje misljenje o HM postujem ga i cijenim kao legendu nasu. Al iskreno mislim da nije neki trener, ovdje je imao veliku podrsku i dobru grupu navijaca iza sebe i tako je dugo gurao, iskreno nije neki mag. Al ja ne mogu licemjere i lazi, posto znam 100 % da nije nikad ni jednog gurao igraca posebno ne uzimao pare i takve gluposti. Bez potrebe se izmišlja i dodaje sto nije radio. Ovo sam napisao zato sto mislis da ja pisem da bi se Husref vratio, hvala mu na svemu al ne treba vise biti trener FKS. Toliko pozzz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:26Ova dva jada i smetljara treba samo ignorisati. Jedan je glup, drugi je gluplji. Ovaj što je glup neofirno kroz svaki post pokušava opet navući raspravu o taldžiji na pdf, a ovaj gluplji to radi ofirno i direktno. Yebo vam usro žene u prkno!holyman je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:19Ako ova udarna forumska brigada kaze da je husref kriv onda je 100% krivbordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:16Mrzim licemjere i zato ovako pišem. Prošle godine svi su Husrefu nabili da je doveo Ili odobrio dolazak Milanovica, Guzine, Gavrica i kako je on kriv. Sad za Zinedina, Fanima, Sušica je kriv Hadzija. Prošle godine nije kriv za prelazni rok sad jest. A istu funkciju radi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Slazem se juce smo bas ok bili, al isto smo ovako fizicki izgledali i protiv Bate prosle godine u Bjelorusiji 0-0Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:28Evo me uzeo forum ali.
Gdje je sad prica da smo nespremni? Gdje je pljuvanje jeaica. Jucer pokidali bjeloruskog prvaka kojem je osnov fudbala fizicka sprema i igraju vec 15ak 20 kola.
Ocito da smo ligu 'stavili na stranu' dok ne zavrsimo sa evropom a ipak eto uz pobjedu nad olimpicom immao samo bod manje. Ako dodju ova pojacanja koja se pisu ovdje, mislim da cemo opet pregaziti buraniju...
Jucer kao dobar presing jako dobar tempo, fine akcije na zalost falio je pokretljiv napadac da to realizuje jer ahmo vise ne mmoze nositi ekipu i to je jasno vec neko vrijeme ali je i dalje strasan tap in napadacza zadnjih pola sata
- feniksptica
- Kontakt:
Da nije navijaca sad bi jedan veliki talent iz Amerike igro za ans, zahvaljujuci tvom Musemicu koji nikad nije uzeo pare. Do tad..bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:30Nema logike da jednom treneru ne dopuste da ide na pres a jednom dopuste da sam odlucuje jako tesku i bitnu odluku.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:20Nije tacno. Sa tribina ti ne vidis kakva je situacija u svlacionici. Da li je hebib pri svijesti ili nije. Da li igraci su pod stresom ili nisu. Jednostavno, tu odluku donosi trener. Ako vec hoces, pitaj nekog igraca sta je bilo. I tu je husref i izgubio podrsku nekih igracakada je rekao da se nastavi.
Sabrina i uprava nikakvu odluku nisu donijeli.
Sad cu ti napisati svoje misljenje o HM postujem ga i cijenim kao legendu nasu. Al iskreno mislim da nije neki trener, ovdje je imao veliku podrsku i dobru grupu navijaca iza sebe i tako je dugo gurao, iskreno nije neki mag. Al ja ne mogu licemjere i lazi, posto znam 100 % da nije nikad ni jednog gurao igraca posebno ne uzimao pare i takve gluposti. Bez potrebe se izmišlja i dodaje sto nije radio. Ovo sam napisao zato sto mislis da ja pisem da bi se Husref vratio, hvala mu na svemu al ne treba vise biti trener FKS. Toliko pozzz
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 09:16Najbitnije biti prvak, djaba koeficijent ako ne budes prvak,samo ces ici u kvalifikacije za ovu novu sirotinjsku europsku ligu. Tako da prioritet je titula.
Apsolutna istina. Treba nam ponovno VJECNA VATRA , mozda i vise od PO ove godine iako je i PO jako , jako bitan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa i nema neke gorčine poslije utakmice (osim nepriznatog gola), jer opet igramo u Evropi. A to su privilegije kad budeš šampion, pa imaš priliku popraviti ono što si prethodno uprskao. A sitni premijerligaški zub uvijek će gledati zlobno i jadno.
Govori te puno imamo igraca u vezi ha hu,pa vi ne konta te da cemo mi sigurno 1 2 igraca prodat do zime 100 %
“Naš Ševkija Resić dobio je poziv za okupljanje U21 Reprezentacije Bosne i Hercegovine”, saopštili su iz Novog Pazara.
Bravo mali

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zasto ? Trcao kao navijen , defanzivno odradio vrh. Centarfor(

Slazem se da nam treba spic drugacijih karakteristika , tipa N.Hadzic i da mozemo igrati druge formacije. Naravno treba i misliti na zamjenu Mersudinu, ali mene sinoc nije razocarao, kao i svi ostali. Dali su posljednji atom snage

Ja govorim o upotrebi riječi u rečenici i njihovom značenju, te primjeru koji si naveo kao parabolu.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:11Govorim o donosenju odluka. Ovo je realno banalna stvar hoces li ici na pres illi neces i to je uprava odlucila da se ne ide. Tako isto su i gore donijeli odluku da se nastavi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:05To nije paralela, nego hiperbola.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:48Moram povuci jednu paralelu. Vinko rece odluka kluba bila da ne ide na pres, sto znaci da te neke odluke donose ljudi iz kluba. Pa se sjeti prekida u Širokom, cisto sumnjam da je trener mogao donijeti odluku da se igra ili ne igra pored zive uprave i ljjudi iz kluba.
Ovdja znaš da klub odličio da na pres, a tamo nagađaš da je klub odlučio da nastavi utakmicu.
Obzirom da se ne radi o istoj stvari, odnosno, nije isto press nakon utakmice i nastavak zbog životne ugroženosti, to se zove hiperbola, jer pokušavaš da uporediš dvije različite stvari sa mogućom teorijom o zajedničkom ishodištu.
S poštovanjem.
U odluke kluba se ne petljam, a ti nemaš dokaz da je klub tražio da se utakmica u Širokom nastavi. Ti si izveo zaključak iz odluke kluba da se ne pojavi na pressu (dokazano) i odluke da se nastavi utakmica u Širokom. To si sveo pod zajednički sadržilac, iako si samo izrazio sumnju da je tako bilo u Širokom. To se zove hiperbola. Dakle, niz vlastitih zaključaka temeljenih na sumnji da se u svakom slučaju jednako postupa.
Nešto slično kao teorija zavjere.
-
- Kontakt:
Koga @TheIvicnjak onako ostro napadne, ima osnova za kritiku.
Sta sve covjek moze procitati na forumu.Kod Susica se vidi klasa frajer do sad odigrao 45 min i nije spreman za 15 min malo jaceg tempa.Radost sto je Pejovic dobio papire a niko covjeka ocima nije vido ni na treningu.Po onom sto sam ja gledao od evropskih utakmica i veleza Tatar je jedini igrac koji je u strasnoj formi i sinoc Oremus sto je odigrao dobro.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pejovic je isto defanzivni vezni barem po TM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Susic Pejovic Đokanovic protiv Radnika
Moze li neko nadobudnom momku objasnit pojam nositelj i nenositelj?xinxee je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:21Veća je mogućnost da ćete igrat s jednim od ovih:extazy je napisao/la: ↑27 avg 2020, 15:47Ove potencijalnih protivnika ako budemo u PlayOff isli, a mislim da mozemo
Molde, Brest ciganski, Omonia, Ferencvaros, Midtylland
Naravno uz to da zbog netacnog zbroja nositelja i nenositelja, neki nenositelji ce igrati protiv nenositelja
a ovo su nenositelji
Celtic, Astana, Ludogorec, Cluj, Legia, Sheriff, Dinamo Tibelesi, Dundalk, Sudava i neko mjesto Slovana
Zamislite opet Bresta izvucemo i to na Kosevu, i poseremo ga za sva vremena
Tottenham Hotspur Eng 85.000
FC Basel Sui 58.500
FC København Den 42.000
VfL Wolfsburg Ger 36.000
APOEL Nicosia * Cyp 27.500
BATE Borisov Bls 24.000
Aris Thessaloniki Gre 5.260
Galatasaray Tur 23.500
Malmö FF * Swe 22.000
Partizan Belgrade * Srb 22.000
Standard Liège Bel 20.500
FCSB * Rom 20.500
Granada CF Esp 20.456
AC Milan Ita 19.000
Glasgow Rangers Sco 16.250
NK Maribor * Slo 14.000
Hapoel Beer-Sheva * Isr 14.000
Rosenborg BK * Nor 13.500
Apollon Limassol * Cyp 12.500
Stade de Reims Fra 11.849
FC Fehérvár * Hun 10.500
Rio Ave Por 9.889
Dinamo Moscow Rus 9.109
Invazija dusebriznika

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mrš odavdeKometa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:50Sta sve covjek moze procitati na forumu.Kod Susica se vidi klasa frajer do sad odigrao 45 min i nije spreman za 15 min malo jaceg tempa.Radost sto je Pejovic dobio papire a niko covjeka ocima nije vido ni na treningu.Po onom sto sam ja gledao od evropskih utakmica i veleza Tatar je jedini igrac koji je u strasnoj formi i sinoc Oremus sto je odigrao dobro.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne moze da se odluci za koga da navijaLecler je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:04Mrš odavdeKometa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:50Sta sve covjek moze procitati na forumu.Kod Susica se vidi klasa frajer do sad odigrao 45 min i nije spreman za 15 min malo jaceg tempa.Radost sto je Pejovic dobio papire a niko covjeka ocima nije vido ni na treningu.Po onom sto sam ja gledao od evropskih utakmica i veleza Tatar je jedini igrac koji je u strasnoj formi i sinoc Oremus sto je odigrao dobro.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, napoleon72, nedimmmm1337, TETRAPAK i 66 gostiju.