FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najjači su ovi što kažu nije Hadžić imao para na raspolaganju da dovede napadača ili beka.. Dao 100 hiljada za Fanima i 100 za Zinedina + njihove plate...
- forza_juve
- Kontakt:
On je Susica uveo u 90-oj minuti, to mi stvarno nece biti jasan potez.pasica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:59Da su se igrale dvije tekme, ove bi prosli 100%. I ovako bi ih prosli da nas ne zaklase sudije. Al brate moramo se rijesiti Hodzica, katastrofa je.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo u 70oj, a ne kad smo vec poceli nabijati u 16 i preskakati igru na sredini.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Steta za rezultat al pokazali smo da znamo igrati naravno ima ova ekipa svoje limite to se vidi i bez obzira na sudijsku krađu ali za nasu ligu bi trebalo biti sasvim dovoljno ovo, kad nije dosad doveo napadaca nek ga ni sad ne dovodi jer sad ne treba.
Đokanović jos jednom odusevio.
Trebamo mi malo promijeniti transfer politiku i bazirati se na akademce a gdje nemas solidnog mladog igraca tu dovesti par jacih igraca. Ne bi slabiji bili sigurno nego sad gdje imamo na nekim pozicijama gomilu igraca dok na drugim jedva jednog da je bar solidan.
Đokanović jos jednom odusevio.
Trebamo mi malo promijeniti transfer politiku i bazirati se na akademce a gdje nemas solidnog mladog igraca tu dovesti par jacih igraca. Ne bi slabiji bili sigurno nego sad gdje imamo na nekim pozicijama gomilu igraca dok na drugim jedva jednog da je bar solidan.
You are someone else I am still right here
- SarajevoForza
- Kontakt:
Sa prolaskom u 3 kolo lp umjesto ispadanja bi namirili tacno bih 200k

Onako bismo dobili 480k a ovako 280k ako sam dobro upratio to sa kešom konfuzno je
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Neko stvarno misli da će Emir sad dovesti dobrog napadača ? Neće, a i ako dođe neko to će biti rang Guzine čisto da skine sa sebe teret da je trebao dovesti napadača. Nećemo naravno dočekati ni desnog beka, nama Hodzic prva opcija, zamjene i nema, e moj Hadzija..
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 27 avg 2020, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbaleri Sarajeva u ponedjeljak će gostovati Radniku u susretu 6. kola Premijer lige BiH, a novi igrač Bordo tima Aleksandar Pejović imat će pravo nastupa u ovoj utakmici nakon što je završen proces njegove registracije.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
1,5 miliona eura ima sad
Nek sad dovede 2 beka, stopera vrhunskog za zime kad ode Rosenborg i Spica od milion eura
Nek sad dovede 2 beka, stopera vrhunskog za zime kad ode Rosenborg i Spica od milion eura
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma brate ja bih halalio tih jos 250-300 hiljada eura za sansu da igramo jednu utakmicu play offa, pa ko god nam bio protivnik to bi ti dosad najveća sansa bila za ulazak u grupnu fazu a i sam play off donosi oko 300 000 ako ispadneshordasDoboj je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:56Vidim dosta raje pise da mozemo direktno u PO. S jedne strane dobro, s druge bas i ne. Prosle god nismo dobili pare za igranje u 2. pretkolu EL.
Pyro is not a crime !
Ahmet, nas babuka...ikona ove ekipe zadnjih godina je dusa i tijelo ove ekipe. Dao je koliko je mogao i uvijek ce biti zlatnim slovima upisan u historiju naseg kluba.
Covjek jednostavno ne moze vise da igra Evropske utakmice i tu nam je beskoristan.
Ali tu nije Ahmet kriv, on je trcao i borio se koliko je mogao.
Kriv je neko drugi sto se nije doveo na vrijeme i uigrao sa ekipom novi napadac.
Pa mali Suarez da je igrao letao bi i trcao ko lud i napravio vise problema sinoc Dinamu jer su bili zreli da ih dobijemo.
Krivac se mora pronaci ako nista da nam odgovori na pitanja vezano za pojacanja.
Smijemo li to pitati Emira Hadzica???
Covjek jednostavno ne moze vise da igra Evropske utakmice i tu nam je beskoristan.
Ali tu nije Ahmet kriv, on je trcao i borio se koliko je mogao.
Kriv je neko drugi sto se nije doveo na vrijeme i uigrao sa ekipom novi napadac.
Pa mali Suarez da je igrao letao bi i trcao ko lud i napravio vise problema sinoc Dinamu jer su bili zreli da ih dobijemo.
Krivac se mora pronaci ako nista da nam odgovori na pitanja vezano za pojacanja.
Smijemo li to pitati Emira Hadzica???
Odlicno odmah ga gurnuti dole u prvih 11,moramo dobiti,pred pauzu radi mira i svega moramo dobiti.Na pauzi se malo dozvati i odmoriti,i onda cekati Borca aBd napokon bez izostanaka igraca .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma brate osim Astane vecina klubova je prolazna, vecina koju smo mogli dobiti i u 1. pretkolu. Plus izlog za igrace. Da se ne lazemo mi moramo prodavat igrace, ne radi para nego radi zasicenja (citaj Rahman, Tatar) i radi stagancije (citaj Kovacevic)THEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:11Ma brate ja bih halalio tih jos 250-300 hiljada eura za sansu da igramo jednu utakmicu play offa, pa ko god nam bio protivnik to bi ti dosad najveća sansa bila za ulazak u grupnu fazu a i sam play off donosi oko 300 000 ako ispadneshordasDoboj je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:56Vidim dosta raje pise da mozemo direktno u PO. S jedne strane dobro, s druge bas i ne. Prosle god nismo dobili pare za igranje u 2. pretkolu EL.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako je Tatar morao vratit onu loptu kad su oni u odbrani pogrijesili, na 16m ceka Đokanovic sam
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ostaje ?
Samo je trebalo više hrabrosti. Ušli smo sa previše respekta i straha u utakmicu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najvjerovatnije cemo ga otkupitijohntravolta123 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:22Ostaje ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zamislite u 3. pretkolu EL ne budemo mogli igrat u Zenici, i idemo biti domaćini na Kipru
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- forza_juve
- Kontakt:
Ma Besima svakako otkupiti ako se moze, mlad, dobar i ima jos puno za ponuditi. Mene zanima razlog ne dovodjenje beka i napadaca. Za beka znam da je tesko naci kvalitetnog ali brate sta je sa napadacem?. Mozda kada se Ahmo penzionise jer smatraju da moze dati jos u PLBiH. Ovako ako bi doveli em bi masno platili za nasu ligu em bi Ahmu klupirali, ne znam majkemi to skripi a ne reaguje se
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, stokastoka23 i 39 gostiju.