FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Srce me boli, dusa ne boli, zeludac me boli, glava me boli, tjelo me boli. Al nikad necu prestat da te najvise volim.
Idemo do kraja Sampione u inat svima
Idemo do kraja Sampione u inat svima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ako se rahman proda ili ode,salcina pod hitno vratiti na 10 tku,i nek mu zamjena bude zidan dok se ne dokaze da je bolji.
Ma trebamo se mi fokusirati na ligu i kup jbg više sreće drugi put svaka čast momcima Oremuš je klasa volio bih da ga vidim jos 2 godine u bordo dresu
FKS
Da li je neko od nasih sinoc nakon tekme dobio crveni ? I da li se ti kartoni prenose u EL ?
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 27 avg 2020, 18:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
Tatar je nas najbolji igrac i Djokanovic. Ahmet je pao show, ne znam sta je sa njim koji k.
STO PRIJE UVESTI VAR NA NASE STADIONE!!
STO PRIJE UVESTI VAR NA NASE STADIONE!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jos uvijek sebi dolazim, ali kontam sto bi bilo moguce
Da aBd prodjemo trece pretkolo, pa da onda u 4 pretkolu
dobijemo Dinamo Brest i utakmicu kuci protiv njih
I DA IM SE NAJEBEMO I POPISAMO NA NJIHOVU UHLJPSKU RUSKU FACU
Da aBd prodjemo trece pretkolo, pa da onda u 4 pretkolu
dobijemo Dinamo Brest i utakmicu kuci protiv njih
I DA IM SE NAJEBEMO I POPISAMO NA NJIHOVU UHLJPSKU RUSKU FACU
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 27 avg 2020, 12:48, ukupno mijenjano 4 puta.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Aha to je to znači, imamo se čemu nadati u svakom slučaju samo da par ekipa izbjegnemoTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:45Ako se dobro sjecam prosle godine nije tako bilo, nego su se neki nenosioci medjusobno sastali pa si zato imao par Dudelange-Ararat u play offu, a obje ekipe su ranije ispale u LPSarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:42
U play-offu su nosioci 5 gubitnika iz 3 pretkola ls, a ima 11 nenosioca sto prođu 3 pretkolo le
E sad 3 od tih 11 ce dobiti status nosioca, sad je li po koeficijentu ili ce se izvlaciti
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Kad igramo sa Radnikom i prenosi li Arena ?
-
- Kontakt:
U ponedjeljak u 18h.
Imamo 20% sanse da idemo direktno u playoff, ni to ne treba zaboraviti.SarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:34Aha to je to znači, imamo se čemu nadati u svakom slučaju samo da par ekipa izbjegnemoTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:45Ako se dobro sjecam prosle godine nije tako bilo, nego su se neki nenosioci medjusobno sastali pa si zato imao par Dudelange-Ararat u play offu, a obje ekipe su ranije ispale u LPSarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:42
U play-offu su nosioci 5 gubitnika iz 3 pretkola ls, a ima 11 nenosioca sto prođu 3 pretkolo le
E sad 3 od tih 11 ce dobiti status nosioca, sad je li po koeficijentu ili ce se izvlaciti
7 1 2 1 0
E što nas zakla sudija. Al meni je teže palo to kako smo glupe golove primili. Pogotovo onaj prvi. Ako prenesenmo ovu igru od sinoć u naše prvenstvo mislim da nećemo imati problema ni sa jednom ekipom. Šteta stvarno kako smo pokradeni. Idemo dalje.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
Da, samo sto ne znaci da Uefa nece promijeniti pravilo pa na osnovu recimo koeficijenta odrediti jos par nosilaca, mada ako se budu drzali onoga kako je bilo prosle pa mislim i pretprosle godine onda ce biti ovako kako sam rekao i sigurno da bismo se i mogli nadati necemu ako udjemo u play off, a i ko sto rece @stb dvije ekipe od ovih 10 sto su ispali iz 2.pretkola LP ce direktno otici u play off pa nadati se da i tu mozemo upasti nekakoSarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:34Aha to je to znači, imamo se čemu nadati u svakom slučaju samo da par ekipa izbjegnemoTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:45Ako se dobro sjecam prosle godine nije tako bilo, nego su se neki nenosioci medjusobno sastali pa si zato imao par Dudelange-Ararat u play offu, a obje ekipe su ranije ispale u LPSarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:42

Pyro is not a crime !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vidim dosta raje pise da mozemo direktno u PO. S jedne strane dobro, s druge bas i ne. Prosle god nismo dobili pare za igranje u 2. pretkolu EL.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Apsolutno i vjerujem da hoce
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da su se igrale dvije tekme, ove bi prosli 100%. I ovako bi ih prosli da nas ne zaklase sudije. Al brate moramo se rijesiti Hodzica, katastrofa je.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo u 70oj, a ne kad smo vec poceli nabijati u 16 i preskakati igru na sredini.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo u 70oj, a ne kad smo vec poceli nabijati u 16 i preskakati igru na sredini.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Djokanovica prodad najkasnije sledece godine za njegovo dobro.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO