Samo da bude postena i realna odluka, prije svega bih zelio da se igraci odmah testiraju cim se vrate u Sarajevo, tek bih onda mozda i povjerovao ****.
Cisto da se usutkaju hejteri, dusmani, mrzitelji najveceg BH kluba.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo da bude postena i realna odluka, prije svega bih zelio da se igraci odmah testiraju cim se vrate u Sarajevo, tek bih onda mozda i povjerovao ****.
Ali fakat. Meni to nevjerovatno zvuci. Nije zahebancija.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:28Njima smjesno sto im igraci imaju koronu i ugrozavaju živote ostalih ljudi![]()
Ja i dalje ne shvatam. Ali Allaha mi bez zajebancije.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:28Njima smjesno sto im igraci imaju koronu i ugrozavaju živote ostalih ljudi![]()
Ma prvo da se nadje prevoz za ovaj klaster...
Ima i ono, korona- prijava- izolacija. A vi ste ovo sve zaobišli, igrali zaraženi.
kako zaobislifks74 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:45Ima i ono, korona- prijava- izolacija. A vi ste ovo sve zaobišli, igrali zaraženi.
Problem je ako su "povrijedjeni" igraci igrali, a da je neko znao da su "povrijedjeni" i to ignorisao i prikrivao.
Zarazio ih sa jagnjetinom, ko zna gdje je jagnje kupio.Vanja8 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:30Garant hoce...
Inace dok ste radili testove na Mandić pumpi svi ste bili negativni...
Uvijek treba koristiti "provjerene" ustanove...
Brajlovic se testirao prije polaska na inostranim institutu cini mi se on je na Ini izvrsio provjeru...
izvinifks74 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:50Zarazio ih sa jagnjetinom, ko zna gdje je jagnje kupio.
slazem seEvander je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:49Problem je ako su "povrijedjeni" igraci igrali, a da je neko znao da su "povrijedjeni" i to ignorisao i prikrivao.
Sve razumijem i sve je vjerovatno tako kako kažeš, ali Zec da bude na nešto negativan nikako ne mogu da shvatim.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
Smiješno je pričati da je Željo namjerno stavljao zaražene igrače, to je neviđena glupost.
Pogledajte šta nam rade sa ovim testovima.
Zec imao 3 negativna testa, pozitivan u ponedjeljak, u utorak 2 negativna testa. Dado u ponedjeljak pozitivan, jučer 2 negativna testa. Erić imao 3 negativna testa, u ponedjeljak ponovo negativan, u chifutlendu kao pozitivan. Smiješno.
Marinović o porazu u Bjelorusiji: Nismo zaslužili da izgubimo
Ako je Dinamo amater , sta li ste vi?
Iskreno pričam ljudi, sve što sam rekao je 100% tačno. Svaki sumnjiv igrač našeg kluba je na vrijeme sklonjen da se ne bi zarazio neko iz suprotnog tabora u utakmicama premier lige. Željo je konstantno testirao sumnjive igrače kroz ovih 5 kola, neke čak i po 3,4 puta.sampras je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:07Sve razumijem i sve je vjerovatno tako kako kažeš, ali Zec da bude na nešto negativan nikako ne mogu da shvatim.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
Smiješno je pričati da je Željo namjerno stavljao zaražene igrače, to je neviđena glupost.
Pogledajte šta nam rade sa ovim testovima.
Zec imao 3 negativna testa, pozitivan u ponedjeljak, u utorak 2 negativna testa. Dado u ponedjeljak pozitivan, jučer 2 negativna testa. Erić imao 3 negativna testa, u ponedjeljak ponovo negativan, u chifutlendu kao pozitivan. Smiješno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.