U LP su dvije i EL je jedna... Ako grijesim, nek me meko ispravi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bi, prolazom u 3.pretkolo imao bi 2.500 boda za ovu sezonu, sto dobijas takodjer ulaskom u play off EL, a cak ni sama grupna faza EL nam ne bi puno donijela, mislim da bi 3 boda zaradili, sto je samo jedan bod vise od ovog sto trenutno imamo za ovu sezonu, fazon je samo u tome sto bi da smo prosli imali dvije prilike za grupnu fazu, jer prolaskom 3.pretkola LP imas osigurane grupe EL, a ispadanjem iz 3.pretkola imas play off i status nosioca, tako da je to ustvari najveca zal, a na koeficijentu ne bi puno dobioAmca007 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:26Mene najvise boli to sto bi prolaz ove gamadi znacio puno za koeficijent narednih godina. Ali nema veze idemo hladne glave odigrati dalje. Bicemo jaci za Pejovica i Susica. Sreca u zrijebu i onda u playoff aBd. Prvenstvo moramo sad iskoristit zbog kona koje su nockdown-u
Ps. Play off EL igra se jedna tekma i nismo nosioci, bez obzira cak i da nas izvuku medju one dvije ekipe koje ce direktno otici u play off
Pyro is not a crime !
Ako ostane ova ekipa i ne dovede se napadac, u Evropi umjesto Merse u napad staviti Tatara, a na mjesto Tatara stavis Fanima!!!
-
- Kontakt:
Kako na vakat Šerbercic iz aviona protiv Celtica, Oremus došao rovit sam si rekao da je prerano u vatru gurnutPantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:25Vec sam ti odgovorio prije 15ak dana na tu konstataciju i nisi se udostojio da napises ni "u pravu si".bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:17Posljednje 4 godine je takav ljetni prelazni rok. Nikad nije odradila komplet ekipa pripreme,uvijek par dana pred bitne Europske utakmice dolaze pojacanja.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:12Ma zezam se brate. Jasno ko dan da je ovo krivica emirova i da je usrao sve. Imao je 4 mjeeeeca da dovede sto treba. On doveo u drugoj sedmici augusta dva igraca od kojih jedan ne igra a drugi ulazi s klupe.. A izvuces u 2. Pretkolu lige prvaka ekipu sa slabijim koeficjentom od tebe. Ja mu ovo nikaad halaliti neecu. Nikad.
Posebno jer znam da je 10 igraca proslo mu kroz telefon i sastanke i nista dogovorio nije. Sto i kako to on najbolje zna.
Dakle prosli prelazni rok dosao je oremus, serbecic, milanovic po zelji husrefa ovaj zadnji. Svi na vakat dosli. Tako da molim te nemoj pokusavati provlaciti tu pricu kao sto pokusavas evo drugi post zaredom.
Jedino je besim dosao 6 dana prije tekme sa celticom ali je on vec bio sa ekipom u norveskoj i cim je dosao odigrao fenomenalno. Oremus dosao na vrijeme kao i milanovic. Fosao i gavric.
Sada osim fanima koji je dosao nespreman niko nije dosao. Dakle nebo i zemlja.
Samo jedna, 1.10.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- SarajevoForza
- Kontakt:
U play-offu su nosioci 5 gubitnika iz 3 pretkola ls, a ima 11 nenosioca sto prođu 3 pretkolo leTHEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:40Ne bi, prolazom u 3.pretkolo imao bi 2.500 boda za ovu sezonu, sto dobijas takodjer ulaskom u play off EL, a cak ni sama grupna faza EL nam ne bi puno donijela, mislim da bi 3 boda zaradili, sto je samo jedan bod vise od ovog sto trenutno imamo za ovu sezonu, fazon je samo u tome sto bi da smo prosli imali dvije prilike za grupnu fazu, jer prolaskom 3.pretkola LP imas osigurane grupe EL, a ispadanjem iz 3.pretkola imas play off i status nosioca, tako da je to ustvari najveca zal, a na koeficijentu ne bi puno dobioAmca007 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:26Mene najvise boli to sto bi prolaz ove gamadi znacio puno za koeficijent narednih godina. Ali nema veze idemo hladne glave odigrati dalje. Bicemo jaci za Pejovica i Susica. Sreca u zrijebu i onda u playoff aBd. Prvenstvo moramo sad iskoristit zbog kona koje su nockdown-u
Ps. Play off EL igra se jedna tekma i nismo nosioci, bez obzira cak i da nas izvuku medju one dvije ekipe koje ce direktno otici u play off
E sad 3 od tih 11 ce dobiti status nosioca, sad je li po koeficijentu ili ce se izvlaciti
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Oremusu se samo.trebala dozirati minutaza a ne da izgine. Serbecic je dosao ali je odigrao maestralno i vec je bio u treningu za razliku od fanima.
Problem su bili drugi ozlijedjeni graci iako je sistemski sve bilo ok jer se nakon osvajanja duple i kratkog odmora od 20ak dana krenulo sa pripremema i to je normalno stanje. Tu ne bi trebalo biti pobreda.
Sada imas sizuaciju da si 4 mjeseca bio zatvoren i logicno da ima.povreda no evo osim sabanovica i serbecica koji se vraca za koji dan mi ih vise nemamo.
Do koga li je, Boze.
Problem su bili drugi ozlijedjeni graci iako je sistemski sve bilo ok jer se nakon osvajanja duple i kratkog odmora od 20ak dana krenulo sa pripremema i to je normalno stanje. Tu ne bi trebalo biti pobreda.
Sada imas sizuaciju da si 4 mjeseca bio zatvoren i logicno da ima.povreda no evo osim sabanovica i serbecica koji se vraca za koji dan mi ih vise nemamo.
Do koga li je, Boze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako se dobro sjecam prosle godine nije tako bilo, nego su se neki nenosioci medjusobno sastali pa si zato imao par Dudelange-Ararat u play offu, a obje ekipe su ranije ispale u LPSarajevoForza je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:42
U play-offu su nosioci 5 gubitnika iz 3 pretkola ls, a ima 11 nenosioca sto prođu 3 pretkolo le
E sad 3 od tih 11 ce dobiti status nosioca, sad je li po koeficijentu ili ce se izvlaciti
Pyro is not a crime !

FKS
-
- Kontakt:
Upravu si.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:44Oremusu se samo.trebala dozirati minutaza a ne da izgine. Serbecic je dosao ali je odigrao maestralno i vec je bio u treningu za razliku od fanima.
Do koga li je, Boze.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jesu li ono Oremus i Rahmanovic kartonirani protiv Radnika?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
JesuElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:47Jesu li ono Oremus i Rahmanovic kartonirani protiv Radnika?
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa zar nije bila priča da je ekipa trenirala u tjanosti? Sad kad se pokazalo da nisu spremniji ništa u odnosu na prošlu godinu onda ide priča nije se treniralo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista onda nekako bi sastavio vezni red.THEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:48JesuElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:47Jesu li ono Oremus i Rahmanovic kartonirani protiv Radnika?
Djokanovic - Salcin
-------------Susic
Salcina bi isprobao kao CM momak zna lijepo iznijeti loptu vani, a malo je i dobio defanzivnih karakteristika na beku

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel ovo ozbiljno, izvor?
Kad bi ovo bilo tačno, rješvamo gorući problem zbog izostanka Oremuša i Rahmanovića.
Radnik nam je sad najbitnija utakmica, igrači trebaju sav bijes zbog nepravde u Bjelorusiji iskaliti na Radniku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa eto rece momak iznad da Pejovic konkurise.U tom slucaju opet ce to dobro izgledati uz opciju da Susic izgura nekih 60-tak minuta.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:01Nista onda nekako bi sastavio vezni red.THEC je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:48JesuElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:47Jesu li ono Oremus i Rahmanovic kartonirani protiv Radnika?
Djokanovic - Salcin
-------------Susic
Salcina bi isprobao kao CM momak zna lijepo iznijeti loptu vani, a malo je i dobio defanzivnih karakteristika na beku![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Onda Pejovic na CM a Salcin na AM. Red je, da momak zaigra na svojoj prirodnoj poziciji mislim, da bu nas tu jos vise iznenadio svojom igrom.miky_hz je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:08Pa eto rece momak iznad da Pejovic konkurise.U tom slucaju opet ce to dobro izgledati uz opciju da Susic izgura nekih 60-tak minuta.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:01Nista onda nekako bi sastavio vezni red.
Djokanovic - Salcin
-------------Susic
Salcina bi isprobao kao CM momak zna lijepo iznijeti loptu vani, a malo je i dobio defanzivnih karakteristika na beku![]()
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, Haksss, miguelramos, Tatamata1946 i 29 gostiju.