Nikad u zivotu al eco drugi rok iste greske pravi,ekipa od Ahmetovica,Serbecica,Susica,Pidre osakacena povredama ti dovedes nikoga. Koji smo baksuzi opet cemo na gostovanjePantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:58Samo pljujes. Ima li ista pozitivnozagor1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:51Moram se opet nadovezat i reci Hadzicu ovako se ne priprema ekipa za evropu. Pidro se tek oporavio,imas veznog igraca na beku i Hodzica,Sabanovic povrijedjen,Ahmet rebra povrijedio,Susic povrijedjen nije dugo igrao ti dovodis Fanima i Pejovica koji ne igra. Covjece da si doveo makar jednog spremnog igraca da upadne u prvih 11 mozda bi drugacije bilo to evo radis vec 2 sezone pa ces vjerovatno poslije dovest 5 igraca al dzaba ode 3 pretkolo,bodovi,novac![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Igraci i strucni štab kapa dole, odlična igra protiv jakog protivnika kojeg smo ubili na njihovem terenu. Svi statisticki parametri su na nasoj strani i ovim putem, da sudijama pozelim sbe najgore 
I da se ne zaboravi #EmirHadzicOUT!

I da se ne zaboravi #EmirHadzicOUT!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma zezam se brate. Jasno ko dan da je ovo krivica emirova i da je usrao sve. Imao je 4 mjeeeeca da dovede sto treba. On doveo u drugoj sedmici augusta dva igraca od kojih jedan ne igra a drugi ulazi s klupe.. A izvuces u 2. Pretkolu lige prvaka ekipu sa slabijim koeficjentom od tebe. Ja mu ovo nikaad halaliti neecu. Nikad.
Posebno jer znam da je 10 igraca proslo mu kroz telefon i sastanke i nista dogovorio nije. Sto i kako to on najbolje zna.
Posebno jer znam da je 10 igraca proslo mu kroz telefon i sastanke i nista dogovorio nije. Sto i kako to on najbolje zna.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma bjeti evo huja me uhvati pa barem jednog koji je bez problema mogo uletiti u prvih 11 al jok cekat decembarPantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:12Ma zezam se brate. Jasno ko dan da je ovo krivica emirova i da je usrao sve. Imao je 4 mjeeeeca da dovede sto treba. On doveo u drugoj sedmici augusta dva igraca od kojih jedan ne igra a drugi ulazi s klupe.. A izvuces u 2. Pretkolu lige prvaka ekipu sa slabijim koeficjentom od tebe. Ja mu ovo nikaad halaliti neecu. Nikad.
-
- Kontakt:
Posljednje 4 godine je takav ljetni prelazni rok. Nikad nije odradila komplet ekipa pripreme,uvijek par dana pred bitne Europske utakmice dolaze pojacanja.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:12Ma zezam se brate. Jasno ko dan da je ovo krivica emirova i da je usrao sve. Imao je 4 mjeeeeca da dovede sto treba. On doveo u drugoj sedmici augusta dva igraca od kojih jedan ne igra a drugi ulazi s klupe.. A izvuces u 2. Pretkolu lige prvaka ekipu sa slabijim koeficjentom od tebe. Ja mu ovo nikaad halaliti neecu. Nikad.
- AlainProst
- Kontakt:
boze sacuvaj kakav lik
za tvoju informaciju Hus se nikada nece vratiti

Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
-
- Kontakt:
Kakvi smo s kartonima za trece kolo EL?
Neko je i crveni dobio??
Neko je i crveni dobio??
šta imaš protiv sabrine, vidiš da sam je pohvalio?AlainProst je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:19boze sacuvaj kakav lik
za tvoju informaciju Hus se nikada nece vratiti![]()
![]()
![]()
![]()
I smaraš sa husrefom.
NEMA NAZAD
I prošle godine ostanes bez komplet veznog reda, mora se krpiti niko nije doveden. isto i ove godine bekovi i napad zreli za osvježenje, nista. Vjerujem da nije samo ni do njega, ali moralo se ići agresivnije u prelazni rok.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Vec sam ti odgovorio prije 15ak dana na tu konstataciju i nisi se udostojio da napises ni "u pravu si".bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:17Posljednje 4 godine je takav ljetni prelazni rok. Nikad nije odradila komplet ekipa pripreme,uvijek par dana pred bitne Europske utakmice dolaze pojacanja.Pantelija je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:12Ma zezam se brate. Jasno ko dan da je ovo krivica emirova i da je usrao sve. Imao je 4 mjeeeeca da dovede sto treba. On doveo u drugoj sedmici augusta dva igraca od kojih jedan ne igra a drugi ulazi s klupe.. A izvuces u 2. Pretkolu lige prvaka ekipu sa slabijim koeficjentom od tebe. Ja mu ovo nikaad halaliti neecu. Nikad.
Dakle prosli prelazni rok dosao je oremus, serbecic, milanovic po zelji husrefa ovaj zadnji. Svi na vakat dosli. Tako da molim te nemoj pokusavati provlaciti tu pricu kao sto pokusavas evo drugi post zaredom.
Jedino je besim dosao 6 dana prije tekme sa celticom ali je on vec bio sa ekipom u norveskoj i cim je dosao odigrao fenomenalno. Oremus dosao na vrijeme kao i milanovic. Fosao i gavric.
Sada osim fanima koji je dosao nespreman niko nije dosao. Dakle nebo i zemlja.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 27 avg 2020, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ovi desni tek treba da igraju utakmice drugog pretkola.
Mene najvise boli to sto bi prolaz ove gamadi znacio puno za koeficijent narednih godina. Ali nema veze idemo hladne glave odigrati dalje. Bicemo jaci za Pejovica i Susica. Sreca u zrijebu i onda u playoff aBd. Prvenstvo moramo sad iskoristit zbog kona koje su nockdown-u
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Bolje mi izgleda ova opcija trenutno. Nositelji u trcem i cetvrtkom predkolu. Hmm.
Max Allegri
- AlainProst
- Kontakt:
izvlacenje parova 01.09.
nadam se domacoj tekmi
nadam se domacoj tekmi
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Ma koliko god zvučalo ružno od korone se igrač ne može opraviti par mjeseci. I kad se oporavi treba vratiti snagu formu, tako da će biti u velikim problemima.Amca007 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:26Mene najvise boli to sto bi prolaz ove gamadi znacio puno za koeficijent narednih godina. Ali nema veze idemo hladne glave odigrati dalje. Bicemo jaci za Pejovica i Susica. Sreca u zrijebu i onda u playoff aBd. Prvenstvo moramo sad iskoristit zbog kona koje su nockdown-u
- ElCartel11
- Kontakt:
U play offu ne bi bili nosioci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jel u pley offu se igraju dvije utakmice
Negdje sam citao da bi trebali bit. Al proci trece u zenici pa onda sta bude.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: riki46, Tatamata1946 i 25 gostiju.